Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ljubiteljima rucnog rada,

moja majka vise ne vidi dobro i zeli da rasproda svoje konce seme i platno za izradu Vilerovih goblena, ono sto znam je da ima materijal za izradu goblena Zimska noc, godisnja doba, Pastirska idila, Zaljubljeni par, Svadbeni put, Dobri prijatelji i dosta manjih goblena... Molim da me kontaktirate na 064/8408-568 Dejan

KONTAKT NA 063 605 171 - MILAN

2i87uqf.jpg

Da li te zanima ovaj novcic, i koja je cena.. ?

29numhj.jpg

I ovaj, samo sto nije od 5, vec 2 ..

Rasprodajem kolekciju licnu zbog selidbe u inostranstvo i to!
1. lovacka puska Lebel iz 1873 godine,u dobrom stanju,punila se kroz cev ,okidala preko petlica.
2.Pistolj lebel iz 1850 godine koji se koristio na dvobojima odlicno stanje ocuvanosti.
3.Koplje iz 14 veka staro srpsko odlicno stanje ocuvanosti
4.sekira borbena iz III veka nase ere RIM. dobro stanje.
Ako mi ko obljasni lsike saljem samo neznam kako

Zbog odlaska u inostranstvo,mislim selidba.Rasprodajem ono sto je ostalo od svoje olicne kolekcije koja se skupljala godinama!!!
1.Lovacka puska Label iz 1876 godine, u ne losem stanju ,punila se kroz cev,cena 800 evra
2.Pistolj za dvoboje iz 1850 godien naravno Francuske proizvodnje label cena 300 evra
3.Koplje iz 14 veka Srpsko koplje u extra stanju cena 500 evra
4,sekira iz III veka borbena cena 300 evra
sve ostale informacije na mail
veseli_valjevci_valjevo@hotmail.rs

klinac, vec sam napisao nesto na pdf Lov i ribolov u vezi ovog tvog idiotskog sitea. Klinac tebi je ocito dosadno pa neznas sta ces od sebe. Ali onda se okani ozbiljnih tema jer neko moze da pogine zbog tvog "velikog poznavanja oruzja i ubojnih sredstava". Drzi se ti svojih valjanja falseva kao sto radis na pdf Numizmatika, to jue za tebe plafon.

Pusti Srbi,iskreno da vam kazem!!! Da sam rekao da imam i srednjevekovni mac,ivi biste rekli da nije mozda mac ESKALIBUR!!!! Mogu vam reci iskreno da sam mnogo bio jak kolekcionar od svih vas ovd ena temi sto sere te ne meni samo vec i ostalim ljudima koji sta prodaju.Mislim dokle vise OVO ADMINISTRATORI.Ovo ponizavanje samo tako.

Back