Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma na sltki (kamera VGA) se sve vidi , al ste napaljeni:zcepanje::zcepanje::rtfm:

e decko nemoj da se glupiras vise... Komad je fals a to sto je tebi zao i verujes da je original to te razumem. Al od nas da pravis budale nece moci. Znaci ugovorio sam ti i sastanak sa covekom koji je blizu tebe da dodje da pogleda ti se pravis pametan i zakazujes mu kad moze kad ne moze da dodje, a on tebi cini uslugu ne ti njemu. Prema tome cuti. Ako nije fals prodaj ga onda kad si tako pametan...

Uz pomoc jednog prijatelja sam uradio par kundaka, koji su mi bili potrebni da kompletiram neke cevi...

http://imageshack.us/photo/my-images/41/kundacipravljeni.jpg/

Mannlicher, m95
Carcano,
M1899 - Pravljen u Berlinu po naudzbi Srbije, kal, 7 mm
Kokinka, mod 1880

nije jos sve skroz zavrseno ali zelim vasa misljenja, kako pozitivna tako i negativna, jer kako cesto kazem covek se uci dok to zeli ...

Poslednja izmena:
Moze da ga uvalja za jednu autobusku kartu do niske banje, da se okupa malo i razbistri glavu. Ne moze covek da shvati da bi ga do sad prodao 10x i da bi imao preko 20,30 ponuda da je original, meni bi stvarno bilo drago da jeste, ali ne volim ljude koji zive u zabludama i kad iskoriste necije znanje pa ga onda ismevaju... strasno...

Prodajem 3 velika goblena uramljena u kitnjaste starinske zlatne ramove dimenzija (65 x 55, 62 x 52 i 61 x 51). Takodje prodajem i 5 malih goblena sa istim tipom rama ali elipsastog oblika. Ne znam naslove tema jer sam i nasledio posle bakine smrti ali su u besprekornom stanju. Sve je uslikano profi aparatom i mogu Vam poslati fotografije. 063 444 299 Ivan.

img6979o.jpg

img6974t.jpg

img6977qa.jpg

Jel neko kupuje nalivpera?????

Pokusajte da pitanje postavite u pdf Antikviteti. Bez zelje da vam "solim pamet" na ovom pdf-u se diskutuje o starom novcu i tesko da cete nesto saznati o nalivperima
Na pdsf-u Antikviteti sam video da ljudi nude i traze razne stvari, mozda nekog zanimaju i nalivpera.
A takodje sam video i da se nalivpera prodaju i kupuju na Limundu.
Pozdrav

Imam orden prvog reda "Danilo prvi" Kultno Crnogorsko odlikovanje (NEOVISNOST OD TURAKA) 1852-3 mislim da je to ujedno i naj značajniji datum u Crnogorskoj povjesti-istoriji. Prodajem i druge umjetničke predmete: Srebrene tabakere, umjetničke figure od srebra potpisane, slike , stari nakit i dr.

Back