Oglasio se Ministar Gašić: Prvi čovek srpske policije ocenio pucnjavu kod Mladenovca kao teroristički akt!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.081
...

Da vidimo šta kaže kafedžija o novom zločinu:

OGLASIO SE MINISTAR GAŠIĆ: Prvi čovek srpske policije ocenio pucnjavu kod Mladenovca kao TERORISTIČKI AKT!

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...c-pucnjava-kod-mladenovca-je-teroristicki-akt
On je ocenio da je pucnjava kod Mladenovca teroristički akt.

Kako saznaje Kurir, ministar Gašić je od početka drame kod Mladenovca na terenu sa pripadnicima MUP i pomno prati situaciju, kao i intezivnu potragu za masovnim ubicom.
Podsetimo, u pucnjavi u selu Dubona kod Mladenovca stradali su policajac (20) i njegova sestra, a ubijeno je još najmanje šestoro ljudi dok je najmanje 13 ranjeno.

Za ovaj krvavi pir osumnjičen je Uroš B. (21) iz Mladenovca.

Strahuje se da broj žrtava i povređenih u ovom masakru nije konačan.

Ispade ludi vutroman Vulin bio sposobniji MUP Ministar...?

Ovome u 2 dana više izginulih nego u vreme bombardovanja... :roll:

...

Poslednja izmena:
Ne razumem se u pravnu terminologiju, ali ne znam kako kad neko odlepi i počne da puca nakon svađe (što se pretpostavlja da se ovde desilo) može da se okarakteriše kao teroristički akt? To bi pre moglo da se odnosi na ovog što je pobio decu u školi jer je on unapred planirao i napravio listu žrtava.

Ne razumem se u pravnu terminologiju, ali ne znam kako kad neko odlepi i počne da puca nakon svađe (što se pretpostavlja da se ovde desilo) može da se okarakteriše kao teroristički akt? To bi pre moglo da se odnosi na ovog što je pobio decu u školi jer je on unapred planirao i napravio listu žrtava.

Inicijalno ovaj u Mladenovcu - Ubio je policajca = sluzbeno lice
A onda sve ostale civile...

...

Prema zadnjim informacijama, 10 mrtvih i 13 ranjenih. Ubica je opkoljen na području nekoliko objekata koji se pretresaju.
Jel se pregovara sa teroristom ili taj glupson od ministra nije ucio terminologiju kad je magistrirao, doktorirao na banditskom SNS univerzitetu.

Upravo sam hteo da napisem isto, hvala.

A i za ono u skoli - nije to teroristicki akt, nema nikakve politicke ili bilo kakve konotacije (zahtevi za bilo politickim promenama bilo teritorijalnim pretenzijama bilo ekonomskim interesom).

Ovo se zovu jednostavno zlocini. Terorizam je potpuno druga kategorija, zahteva organizaciju, planove, zahteve - ovaj se verovatno polupripit posvadjao i pobio ljude.

Upravo sam hteo da napisem isto, hvala.

A i za ono u skoli - nije to teroristicki akt, nema nikakve politicke ili bilo kakve konotacije (zahtevi za bilo politickim promenama bilo teritorijalnim pretenzijama bilo ekonomskim interesom).

Ovo se zovu jednostavno zlocini. Terorizam je potpuno druga kategorija, zahteva organizaciju, planove, zahteve - ovaj se verovatno polupripit posvadjao i pobio ljude.
Da, to mi nije palo na pamet. Terorizam podrazumeva političke zahteve, ovde nema toga ni u jednom ni u drugom slučaju.

Naravno oba ova slucaja su teroristicki cin.

Poslednja izmena od moderatora:
...

Da vidimo šta kaže kafedžija o novom zločinu:

OGLASIO SE MINISTAR GAŠIĆ: Prvi čovek srpske policije ocenio pucnjavu kod Mladenovca kao TERORISTIČKI AKT!

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...c-pucnjava-kod-mladenovca-je-teroristicki-akt

Ispade ludi vutroman Vulin bio sposobniji MUP Ministar...?

Ovome u 2 dana više izginulih nego u vreme bombardovanja... :roll:

...
reci mi iskreno koliko treba sposobnosti nekom ludaku da ti priđe dok si u trgovini i gledaš da kupiš pivo da ti isti ispali metak u glavu...kriv je krivični zakonik koji je pod utjecajem NVO i zapada i koji više brani ubojicu nego vrši preventivu da se djelo ne događa...

možda se svađao zbog politike..možda je bio dio terorističke grupe...srbija je umrežena stranim agenturama a svi sklanjaju pogled od toga...

...

Juzni vetar... :roll:

ŠOK! MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA UPRAVO OSVANUO NA INSTAGRAMU?! Dok traje POTERA Kuriru poslate SLIKE, poruka je MONSTRUOZNA!

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4156260/masovni-ubica-iz-mladenovca-upravo-se-javio

Neko se sprda... :roll:
Nešto iza 2 časa na jednom Instagram profilu, koji je potpisan kao Uroš B. na storiju se pojavila njegova fotografija! Zasad nema potvrde o tome da li je on sa nepoznate lokacije napravio novi Instagram profil, ili je reč o zastrašujućoj igri nekoga ko ga podržava.

---

FB_IMG_1683263474939.jpg

Back