OGLASI ZA POSAO-Laz ili prevara?

Prvi, drugi, treci posao posle faksa sam nasla sama i to su bili neozbiljni poslovi koje sam radila jer nisam ocekivala da mi ista padne sa neba. I dosao je dan kada sam otisla na razgovor za posao u struci. Preko oglasa sam konkurisala i otisla na intervju. Bila sam zadovoljna svojim nastupom ali sam saznala da jedan daleki rodjak ipak moze da mi osigura da posao dobijem 100%. Tu sam radila 2 godine i trudila se da pokupim sto je vise moguce znanja. Naravno, dok sam tu radila nisam ni jednog trenutka cekala da se "nesto desi", vec isla od vrata do vrata i trazila bolje. Isplatilo se, dobila sam posao u jednoj vrlo perspektivnoj firmi, prezadovoljna sam iako sam pocela od radnog mesta za koji treba srednja skola. Nije me bolelo sto imama diplomu.
Znaci ne cekajte oglase, surfujte po internetu, saljite CV iako ne traze nikoga. Mnogi poslodavci zovu i posle godinu dana cak.

Uh... ja sam nalazila različite posliće preko oglasa, i ni na jedan razgovor nisam otišla, a da me nisu primili. Pošto nisam fizički nešto preterano atraktivna, pretpostavljam da na njih ostavljam utisak odgovornosti i pouzdanosti - i inače sam takva osoba i mislim da je to ključno, jer kad radiš za privatnu firmu, ti obavljaš posao direktno za poslodavca - što znači da je važno da ga obaviš onako kako bi ga on obavio, ili bolje. Prihvatala sam svaki posao, osim ako se radi u uslovima koji ugrožavaju moje zdravlje.

Trenutno radim na jednom radiju, radni uslovi su mi odlični, i poslodavac i kolege su sjajni ljudi, baš sam nedavno razgovarala sa njim i kaže da je birao tim ljudi koji nisu nafurani, uobraženi, spletkaroši, a te osobine su mi se gadile na svim prethodnim mestima na kojima sam radila. Gledala sam da uvek ostanem van toga i gledam svoja posla, pa su spletkaroši uvek mislili kako "nešto mutim" i kako "nisam baš slatka". O sadašnjem šefu i kolegama mogu reći sve najbolje, ne zato što nešto prećutkujem, već zato što su zaista divni ljudi i svi su pravi drugari! Definitivno želim da ostanem tamo...

Dobar dan,posto sam prevaren za posao u Danskoj za koji sam uplatio oko 170 evra kojih vise nema, zeleo bih da vise niko ne nasedne na ovaj oglas koji se veoma cesto pojavljuje na netu!Prevareno je preko 50-ak ljudi za veoma kratko vreme,kad pogledate toliko ljudi puta 150-170 evra lepo su zaradili i osisali nas kao ovce!Ovde su objasnjenja o cemu se radi!Odlucio sam da na sto vise strana ovo obelodanim!

http://www.prevara.info/index.php?option=com_content&task=view&id=644&Itemid=7

Back