Mislim da je najludji profesor bio u mojoj skoli:
4-ti srednje, vidio on da ga niko ne ferma 1% i samo je jedan cas u sred predavanja rekao "Od sad cemo drugacije"
Od sledecih casova,nikoga nije u dnevnik zapisivao, samo na jedan svoj papir je davao +/- . Na casu je samo sjedio i sprdao se , sprdnji ima mali milion ali evo 2 najace za mene, koje se jos prepricavaju.
Zadao on jos prije neki mali graficki,to se nacrta za 10minuta. I taman je dosla ta svadja a graficki su ostali nepregledani . Smiluje se on 1 cas i kaze da vam vidim graficke, svi se pomame,pocnu da crtaju, da popravljaju, proziva profesor ,daje samo minuse i pluseve,i sad proziva mog druga a kako je on bio u velikom poslu (drzao je lenjir i podebljavao jednu liniju) samo je viknuo: "Profesore,profesore,evo za 20 sekundi, samo imate li sestar jednu kruznicu da nacrtam i gotovo"
A profesor legenda smireno veli:
"Ma sto se opterecujes covjece , dodaj mi rad (uzme profesor rad,nosi ga za svoj sto) , ma ja cu ti to nacrtati kuci sve ,nemas ti problema(i stavi rad u njegova dokumenta).Taman tad zvoni, a sledeci cas sprdnja se nastavlja.Zovne on druga, pa ga pita, jesam li dobro nacrtao ,kolko bi mi dao (prof ozbiljno nacrtao rad) . A drug se misli pa kaze "Bogomi profesore ,ovo je odlicno, ja bih se mislio izmedju 4-orke i 5-tice.Profesor mu upise 4