Pjotr Raspucin Rhsnikov
Zainteresovan član
- Poruka
- 241
moja profesorka srpskog: "ivo andric vam je deco da se izrazim u vashem zargonu bio reper" ?!?!?!(na shta li je mislila ne mogu da shvatim)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Кад ме је одвалила прво што сам питао: "Ко је угасио светло?"
sto ti seksi taj avartar..baas me pali
e procitaj pp...

Pa gde si Sanjičiličice, nema te nešto?
A i sad imam vise nekih drugih interesovanja... sto ti seksi taj avartar..baas me pali
e procitaj pp...

izvini cale
jbg..
kako ide TC?
bash sam zao ma najozbiljnije pita lik...a za pol sam ga jedva ubedio mada ga nisam skroz ubedio, i dalje sumnja.... ma lik je glup on je za specijalno odeljenje a usao je u teslu jer je shtrebao napamet, lik ne zna ni ko je bio vodja nemaca u ww2....jao kad smo ga pitali JEL TVOJ CALE ZIGOLO? a on kaze PA NE ZNAM STA TO ZNACI mi kazemo TO JE ONAJ COVEK KOJI YEBE ZENE a on se prodere AAA JESTE MOJ CALE JE ZIGOLO!!! mruaahahahahahha svi se pokidali i on poceo da place xD jao a volimo ja i dr.List ta ga gledamo onako psihopatski i tiho govorimo POJEŠĆU TE, ISKOPAĆU TI OČI, TEBE NIKO NE VOLI
to on ne može da trpi, samo što jednom nije zaplako bruahaha pre neki dan me pitao kako da krekuje vice city muhahhah
SANJA TI SI NAMA REKLA DA IZGLEDAS K'O ONA MANEKENKA A USTVARI SI SKINULA SA NETA!!!!LJUTIM SE STVARNOOO
SANJA TI SI NAMA REKLA DA IZGLEDAS K'O ONA MANEKENKA A USTVARI SI SKINULA SA NETA!!!!LJUTIM SE STVARNOOO