Oduzima se nagrada R. Karadžiću?

Pa imaš ove evrope sad i sl. S njima nikada nisi siguran kako će da odigraju.
Vlast su na državnom nivou, pa su se opet navrzli na heroja Crne Gore vojvodu Pavla Đurišića.

Они титрају ЕУ максимално и све живо питају њих шта да ураде, те чекају одговоре некаквих ЕУ комисија да ли се оне слажу са неком иницијативом. Важна питања око назива за језик (пошто се већина на попису изјаснила да говори српским), или двојно држављанство (пошто велики број људи који су рођени у Црној Гори живи у другим државама) су питали и добили одговоре да није сада пожељно покретати таква питања, јер би то нарушило код народа међусобне односе.
Ово око споменика су знали да није дозвољено, јер се већ једном то исто десило са постављањем бисте Ђуришићу која је морала да буде уклоњена.

On je osuđeni ratni zločinac. Takvi nigde ne dobijaju nagrade.

Глупости.

Ви грађанисти и аутошовинисти сте испали из сопствених цивилизацијских начела. Терате контру крезубцима против сопствених либералних начела

NAGRADA „Risto Ratković“ prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću biće oduzeta večeras na sednici bjelopoljskog parlemanta zakazanoj u 19 časova.

Pogledajte prilog 1793981
To proističe iz Zaključka Skupštine opštine Bijelo Polje, koji je prema saznanjima „Vijesti“, finalno dogovoren.

- Na osnovu člana 41 stav 1 Zakona o lokalnoj samoupravi, člana 50 Statuta opštine Bijelo Polje, dostavljamo Vam Predlog Zaključka kojim se prihvata Inicijativa za oduzimanje nagrade ‘Risto Ratković’ Radovanu Karadžiću, na dalji postupak i odlučivanje - navodi se u zaključku.

Progon i crkve u CG

Beranski policajci postupili su juče po odluci suda da oduzmu spomenik četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću iz manastira Đurđevi stupovi, ali ga nisu našli u delu prostorija u manastirskom kompleksu koji su pretražili, saznaju „Vijesti“.

https://www.novosti.rs/crna-gora/ve...ticki-olos-oduzima-nagradu-radovanu-karadzicu
Nastupaju čistke u C. Gori?
Ako književna nagarda nije smetala sve ove godina, otkud najednom da nekome "bode oči"?
Šta se to dešava sa braćom Crnogorcima pa da im čak i SPC smeta?
oni su nama srbima iz srbije "braca" ko vi sto ste :rotf:

oni su nama srbima iz srbije "braca" ko vi sto ste :rotf:

Није цивилизовано одузимати нешто пре злочина,

И тај злочин је врло натегнуто суђење.

То је ретроактивно лудило из ког нема више не западне цивилизације, већ ни западне културе.

Није цивилизовано одузимати нешто пре злочина,

И тај злочин је натегнуто суђење.

То је ретроактивно лудило из ког нема више не западне цивилизације, већ ни западне културе.
ludilo ili ne ako si baja i imas coyones i hrabro vodis srbe u rat, onda se ne kri kao neki dabic posle rata kada treba da odgovaras za sva sranja koja si u ratu sa svojima pocinio.

ali ko sto rekoh...ista zgrada, sprat iznad bjeilca sa poznatim nazzi zurkama, a ispod dabic sav fin i nevin, slucajno se namestilo da bude to sto je bilo.

a crnogorcine su poznate po skroz uvrnutim idejama koje tesko da iko moze da nadmasi iz bivse yu.

Bole tebe brige, guslaš svoje, a i deca znaju da si Tu... Mislim, mrzitelj Gorskog vijenca. :lol:
i za tebe svi znaju da si levo atrofirano Mu.. od avea kako ovde agitujes protiv da bude kontrolisana pljuvka.

i nemo vise glumatati ko amater da si neko drugi, sa onim macak, mujaga i sl... znamo te mi koji si i ciji si.

Радован Караџић је ОСУЂЕНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ
giphy.gif

ludilo ili ne ako si baja i imas coyones i hrabro vodis srbe u rat, onda se ne kri kao neki dabic posle rata kada treba da odgovaras za sva sranja koja si u ratu sa svojima pocinio.

ali ko sto rekoh...ista zgrada, sprat iznad bjeilca sa poznatim nazzi zurkama, a ispod dabic sav fin i nevin, slucajno se namestilo da bude to sto je bilo.

a crnogorcine su poznate po skroz uvrnutim idejama koje tesko da iko moze da nadmasi iz bivse yu.

Све тачно, али не могу ти одузимати нешто пре рата и ратних злочина.

Добро, ја само браним западна начела, која овде не важе ни код крезубих ни код свезубих.

Тамни вилајет

i za tebe svi znaju da si levo atrofirano Mu.. od avea kako ovde agitujes protiv da bude kontrolisana pljuvka.

i nemo vise glumatati ko amater da si neko drugi, sa onim macak, mujaga i sl... znamo te mi koji si i ciji si.
Rekoh li ja, kad islamisti žele nekog od koga su gluplji da uklone, onda ga horski klevetaju. :D
Ali zašto im klevete ne uspevaju: pa zato što nemaju meru, nego preteruju, da i onaj ko im je u početku poverovao, počne da misli - e a što ovaj ide tako daleko.
Npr. neslaganje sa Dodikom pretvorili ste u mržnju prema srpskom narodu i hajku na srpki narod - i odmah ste se razotkrili. :cool:
Sad i ovo pakovanje meni, ko sam šta sam i za koga sam... :cool:

Rekoh li ja, kad islamisti žele nekog od koga su gluplji da uklone, onda ga horski klevetaju. :D
Ali zašto im klevete ne uspevaju: pa zato što nemaju meru, nego preteruju, da i onaj ko im je u početku poverovao, počne da misli - e a što ovaj ide tako daleko.
Npr. neslaganje sa Dodikom pretvorili ste u mržnju prema srpskom narodu i hajku na srpki narod - i odmah ste se razotkrili. :cool:
Sad i ovo pakovanje meni, ko sam šta sam i za koga sam... :cool:

Пусти ти Додика и Чипуљчана.

Највећи комунисти и Титоисти, па су напрасно постали највећи Срби и Владаоци!!!

Па ни Караџић не би био светосавац и Србин да није било рата!!!!!

То је ненормално човече!!!

Back