zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.350
Čestitike za bijelopoljski parlament!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svašta to može da znači, kolega Srbijanče!Čestitike za bijelopoljski parlament!
zato obama i ekipa dobijaju nobela za mirOn je osuđeni ratni zločinac. Takvi nigde ne dobijaju nagrade.
Pa imaš ove evrope sad i sl. S njima nikada nisi siguran kako će da odigraju.
Vlast su na državnom nivou, pa su se opet navrzli na heroja Crne Gore vojvodu Pavla Đurišića.
Исправно.
Радован Караџић не зна се да ли је гори песник или државник.
Da necete mozda vi da odlucujete kome ce gradjani Bijelog Polja da dodeljuju nagrade?Bijelo Polje su pola muslimani.
Sve ti je onda jasno.
Ne,ti se pitaš za sve od Vladivostoka do Mičigena.Da necete mozda vi da odlucujete kome ce gradjani Bijelog Polja da dodeljuju nagrade?
Evo, hajde da se pitate i koju uzinu deca jedu u skolama Pitsburga, ili kako treba da izgleda park u Liverpulu?
"Osvezilo"Hardcore Milo zamenjen soft Spajićem.
On je osuđeni ratni zločinac. Takvi nigde ne dobijaju nagrade.
oni su nama srbima iz srbije "braca" ko vi sto steNAGRADA „Risto Ratković“ prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću biće oduzeta večeras na sednici bjelopoljskog parlemanta zakazanoj u 19 časova.
Pogledajte prilog 1793981
To proističe iz Zaključka Skupštine opštine Bijelo Polje, koji je prema saznanjima „Vijesti“, finalno dogovoren.
- Na osnovu člana 41 stav 1 Zakona o lokalnoj samoupravi, člana 50 Statuta opštine Bijelo Polje, dostavljamo Vam Predlog Zaključka kojim se prihvata Inicijativa za oduzimanje nagrade ‘Risto Ratković’ Radovanu Karadžiću, na dalji postupak i odlučivanje - navodi se u zaključku.
Progon i crkve u CG
Beranski policajci postupili su juče po odluci suda da oduzmu spomenik četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću iz manastira Đurđevi stupovi, ali ga nisu našli u delu prostorija u manastirskom kompleksu koji su pretražili, saznaju „Vijesti“.
https://www.novosti.rs/crna-gora/ve...ticki-olos-oduzima-nagradu-radovanu-karadzicu
Nastupaju čistke u C. Gori?
Ako književna nagarda nije smetala sve ove godina, otkud najednom da nekome "bode oči"?
Šta se to dešava sa braćom Crnogorcima pa da im čak i SPC smeta?
oni su nama srbima iz srbije "braca" ko vi sto ste![]()
Bole tebe brige, guslaš svoje, a i deca znaju da si Tu... Mislim, mrzitelj Gorskog vijenca.oni su nama srbima iz srbije "braca" ko vi sto ste![]()
Радован Караџић је ОСУЂЕНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ
Bole tebe brige, guslaš svoje, a i deca znaju da si Tu... Mislim, mrzitelj Gorskog vijenca.![]()
ludilo ili ne ako si baja i imas coyones i hrabro vodis srbe u rat, onda se ne kri kao neki dabic posle rata kada treba da odgovaras za sva sranja koja si u ratu sa svojima pocinio.Није цивилизовано одузимати нешто пре злочина,
И тај злочин је натегнуто суђење.
То је ретроактивно лудило из ког нема више не западне цивилизације, већ ни западне културе.
i za tebe svi znaju da si levo atrofirano Mu.. od avea kako ovde agitujes protiv da bude kontrolisana pljuvka.Bole tebe brige, guslaš svoje, a i deca znaju da si Tu... Mislim, mrzitelj Gorskog vijenca.![]()
Радован Караџић је ОСУЂЕНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ
ludilo ili ne ako si baja i imas coyones i hrabro vodis srbe u rat, onda se ne kri kao neki dabic posle rata kada treba da odgovaras za sva sranja koja si u ratu sa svojima pocinio.
ali ko sto rekoh...ista zgrada, sprat iznad bjeilca sa poznatim nazzi zurkama, a ispod dabic sav fin i nevin, slucajno se namestilo da bude to sto je bilo.
a crnogorcine su poznate po skroz uvrnutim idejama koje tesko da iko moze da nadmasi iz bivse yu.
Rekoh li ja, kad islamisti žele nekog od koga su gluplji da uklone, onda ga horski klevetaju.i za tebe svi znaju da si levo atrofirano Mu.. od avea kako ovde agitujes protiv da bude kontrolisana pljuvka.
i nemo vise glumatati ko amater da si neko drugi, sa onim macak, mujaga i sl... znamo te mi koji si i ciji si.
Rekoh li ja, kad islamisti žele nekog od koga su gluplji da uklone, onda ga horski klevetaju.
Ali zašto im klevete ne uspevaju: pa zato što nemaju meru, nego preteruju, da i onaj ko im je u početku poverovao, počne da misli - e a što ovaj ide tako daleko.
Npr. neslaganje sa Dodikom pretvorili ste u mržnju prema srpskom narodu i hajku na srpki narod - i odmah ste se razotkrili.
Sad i ovo pakovanje meni, ko sam šta sam i za koga sam...![]()