0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Spremam se da ispred necije terase protrcim gola, samo cekam lepse vreme. Nude is good!![]()
Zar je dotle doshlo..ccccc
Kriza neka udarila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spremam se da ispred necije terase protrcim gola, samo cekam lepse vreme. Nude is good!![]()
Javi se popodne..
Ssredjeno.![]()
...mislim da bi' te proglasili paranormalnom, a kad budesh utrchavala u teren molim te javi otju i ja da vidim...Sta bi radili policajci kad bih ja utrcala u brusu i gacicama u teren?
...mislim da bi' te proglasili paranormalnom, a kad budesh utrchavala u teren molim te javi otju i ja da vidim...![]()
Ja mislim da bi trebalo organizovati maraton bez odece. To bi bilo zanimljivo.![]()
Sta bi radili policajci kad bih ja utrcala u brusu i gacicama u teren?
ne znam koliko je lako trcati bez gaca...otegnu se muda...
rekli bi da ti je zabranjen pristup dok ne skines sve![]()
Ja bih volela da mi pridje jedan na konju i da me popne na konja i tako da me udalje sa terena. To bi bilo vraski dobro za fotografe. Riba u gacicama i brusu sa policajcem na konju. Ti konji su mnogo veliki. Strava. Mnogo mocno izgledaju.
ma nek ide sve u pm, vazno da ostvarim svoj san!!!ops:
super!!!
ps. ja mislila ti se, kao vecina, palis na uniformu, a ti o konju![]()
znaci li to podsvesno da zelis kao Nikola...jos samo nekoliko hiljada muskaraca....
ne. samo se pitam koje je to unutarnje ludilo kad uletis onako na maraknu...pa stvarno, zamisli adrenalin i sve to
![]()
u prevodu,zeljna si dobrog orgazma koji bi dobila trceci gola na terenu CZ
ne. samo se pitam koje je to unutarnje ludilo kad uletis onako na maraknu...