- Poruka
- 7.025
@ Lexa
Crno dete, u pravu si, samo nemoj mnogo da se nerviras! Ima vremena za to! :wink:
Crno dete, u pravu si, samo nemoj mnogo da se nerviras! Ima vremena za to! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neva:To je isto bilo i sa spicevima, da ne kazem siljkanama! Hteo- ne hteo, bio si prinudjen da ih kupis, jer nista drugo nije bilo u ponudi!
Dobrodosla u klub. :?Banshee:aaaaaa,mrzim spicaste cipele!!!![]()
pa jos kada se zavrnu na gore,pa izgledaju kao opanci...pa jos neki zmijski dezen,a da stvar bude gora i to roze boje :x
jedno vreme stvarno nije bilo nista drugo da se kupi osim tih cipele i zato sam ja godina noslila neke jadne izlizane.
Banshee:ne zelim ni da pomislim koliko je to neudobno.
cLick - OR - Die:da sam devojchica nikada ne bih nosio $picaste.. osim u samoodbrani...
$picevi deformi$u noge i prave chukljeve.. slabija cirkulacija i ostale nepogodnosti, a i noga izgleda kao da nosi$ br. 50 no ume da bude segzi.. kako kome
storm cloud:Banshee:ne zelim ni da pomislim koliko je to neudobno.
Нису неудобне уопште. Кад смо већ код обуће, мене нервира што се последњих пар година форсирају јапанке. Е то се зове неудобност. Виђала сам девојке са гнојним ранама измећу прстију од јапанки. :?
Banshee:a trenutno najvise nosim rimljanke,meni su i udobne i lepe.
Betty:e, šoicebvi - jedva sam čekala da prođu, kad ono: zlatne baletanke :?
Japanke - ko ne znaNe kupuju se one sa debelim onim što ide između prstiju, jer se onda desi da se izranjaviš. Najbolje je kad je taj detalj od tekstila :wink:
Gumene mogu da budu dobre i da ne žuljaju pod uslovom da sa strane đona ima krug na koji je prikačen taj qratz i može da se izvlači i pomera - i tako se ne zateže stopalo (Levis su takve, koštaju dž). Vrlo udobnim su se pokazale italijanske špagerice-japanke - dadadadada...đon kao špagerice, gore neki lud cvet ogroman, cele od tekstila....naravno, nisu za voduMoje su narandžaste, sa belo-narandžastim cvetom.
Japanke su najbolja obuća, ali posle klompi![]()
I to onih za krivinama protiv ravnih tabana, i drvenim a ne nekim drugim đonom (dozvoljeno malko gume da ne klopoću, čisto jedan slojčić na đonu) i kožne, naravno![]()
nažalost, samo za po kući i prodavnici u kraju![]()
Cipele? Ja nosim čizme, japanke, klompe, patike za šetnju, patiko-papuče (skečers retros) i papuče fine, i papuče na štiklu, i papuče za exit, i papuče....i "tihotapke" za zimu, one čupave što je kao da hodaš po jastucima
Cipele - teško nalazim, ali ima lepih čizmica za suvo vreme, baš slatkih)
Nemam cipeKo zna kad ću ih naći
![]()
anakin:Banshee:a trenutno najvise nosim rimljanke,meni su i udobne i lepe.
ja kupila srebrne! mnogo dobre!
Betty:Jao patak idi balavi po onim sredovečnim useljivim ženama po gsp-u, pls....
Mrzim ovo: "odgovor" nema veze sa temom, samo sa mojim postovima. Zašto me to tako podseća na nekoga....![]()