Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa kako se ne dešava. Mogu iz ličnih primera. Desilo mi se da se upoznam sa nekim, izašli da se prošetamo, super zgodan muškarac, meni lep, frajer baš, ženskaroš, i guta me pogledom.
Zamišljam šeme sa puno strasti
Šema koja nema veliku strast me ne zanima, takvih ponuda ima, ali nisam zainteresovana
A kada ima strasti onda ima svačega
Verujem da ima nešto površnijih ljudi koji mogu tako da se sexaju, ja sam zaista imala 10tak takvih odnosa (šema) možda i više, ali nisu potrajali duže od par meseci. Uglavnom ili nije bilo dovoljno strasti ili su mi postali odbojni ti muškarci iz nekog razloga. Volela bih da znam tajnu dugovečnosti. Starst ili raste ili se smanjuje, gotovo je nemoguće da bude ista mesecima.. taka mi je temperament i ne mogu protiv toga.
nadam se da ne razmisljas o semi koja traje 5,10, 20 itd godina to onda nije sema vec sranje, niti ima tog elektriciteta za kojim tragas na jedan bajkovt i iluzionisticki nacin
realno imala si vise odnosa te vrste nego prosecan covek, jos realnije je da je kulminacija takvih odnosa fokusirana bas u par meseci ili krace.