odnosi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
otvaram ovu temu u cilju poboljšanja međuforumskih odnosa...
bilo je nešto slično ranije, al pošto se vađenje praistorijskih tema iz navtalina par puta kaznilo, računam da je bolje da načnem novu...

dakle...:
ko je od forumaša/ica najbliži, misim najbliži onome što tražiš...?

pa što nećeš...? misim što se stidiš...? računam da ona koju pomeneš neće da te iznapušava...
misim da sam računo na napušavanje, nebi ni otvaro temu...računo sam na vašu dobru volju i pozitivu...

Brate, ovo je forum. Nem sta tu da se zblizavamo u odnosima ili da pravimo kumstva. Ni ne vidis te ljude oko sebe, nemas fizicki dodir sa njima a hoces da gradis neke harmonicne odnose. Imaju pravila i to je dovoljno za forum, cisto da opsta pravila ponasanja.

pa što nećeš...? misim što se stidiš...? računam da ona koju pomeneš neće da te iznapušava...
misim da sam računo na napušavanje, nebi ni otvaro temu...računo sam na vašu dobru volju i pozitivu...

necu zato sto je nemoguce, a da jeste ne bih se ustrucavao da joj dam do znanja :aha:
:zplez:

- - - - - - - - - -

aj dobro...pošto nećete da se igrate, lock...
ima mozda ko hoce :D

Ma gde da se igram. Da dizem ego nekoj forumaljki koju nisam ni pipnuo. Kao da gajim simpatije prema nekoj. Zao mi je, ne gajim, ljudsko sam bice, simpaticne su mi zive osobe koje imaju odvaznost da mrdnu svoje doope od 4 bezbedna zida. Uostalom ovde si samo rezerva. Ako nije prosao momak kojeg je upoznala u petak vece, sa kim se izdjuskala, nahvatala, pa ako je ne zove u ponedeljak, e onda mozda da mejl nekom forumasu i kao da mu pruzi sansu. Ma fin je decko, hajde na kafu bez pipanja , ovaj put cemo polako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back