Odnosi??

Corinna

Primećen član
Poruka
669
Iz nekog licnog iskustva uvidela sam da imam bolju komunikaciju sa muskarcima,dok je sa zenskim osobama potpuno drugacije:confused:. Stekla sam utisak da me zenska populacija nesto bas i negotivi dok sam miljenica u muskom drustvu i medju decom. Iz tog razloga me interesuje da li se bolje slazete sa muskarcima ili zenama ili ti odnosi podjednako dobro funkcionisu?

Ps
Unapred se izvinjavam ako postoji slicna tema,no kako nisam pronasla nijednu slicnu istoj volela bih da cujem komentare ostalih forumasa

Iz nekog licnog iskustva uvidela sam da imam bolju komunikaciju sa muskarcima,dok je sa zenskim osobama potpuno drugacije:confused:. Stekla sam utisak da me zenska populacija nesto bas i negotivi dok sam miljenica u muskom drustvu i medju decom. Iz tog razloga me interesuje da li se bolje slazete sa muskarcima ili zenama ili ti odnosi podjednako dobro funkcionisu?

Ps
Unapred se izvinjavam ako postoji slicna tema,no kako nisam pronasla nijednu slicnu istoj volela bih da cujem komentare ostalih forumasa

I meni je bolja komunikacija sa muškarcima nego sa ženama.

Isti slucaj, imam i nekoliko drugarica ali mnogo se lepse osecam kada sam sa svojim drugovima, pogotovo sto me ni jedan drug nije povredio
kao sto su to cinile sada vec moje bivse drugarice. I to sve iz ljubomore. Strasno.

i meni, iskreniji su i otvoreniji, iako imam verovatno više drugarica nego drugova.
doduše ne trpim površne i isprazne ljude, bili muškog ili ženskog pola.

i meni, iskrenije ste i otvorenije, iako imam verovatno više drugara nego drugarica.
doduše, ne trpim površne i isprazne ljude, bili muškog ili ženskog pola, takođe.
:cmok:

Ps

Odrasla sam uglavnom u muskom drustvu i kao mala se vise druzila sa decacima - u mom komsiluku je bilo malo devojcica i to dosta starijih od mene. Zbog ovoga se i dan danas bolje razumem sa muskim svetom nego sa zenskim, i privatno i poslovno bolje funkcionisem sa muskarcima.

Ps

Ja se nekako najbolje slazemsa zivotinjama, jedino me one vole pa i ja njih

Ps

Pa sta znam nikad o tome nisam razmisljao i ne znam..jedino mi padaju na pamet neki sujetni komplexasi oba pola s kojima ne mogu

Ps

Razlog toga o cemu pises je jednostavan. Ili si lepa ili pametna ili dobra, uspesna, bogata, ili sve to zajedno, a te osobe sa kojima se druzis nisu, pa ti zavide zbog toga. Verovatno bi radije sebi odrezale nogu, nego da to priznaju, ali svojim ponasanjem se odaju. Zato se bolje druzis sa muskarcima, nego sa zenama. Sa zenama mogu da se imaju dobri odnosi samo ako se pljuje po muskarcima, ako si ruzna, glupa, nesposobna, siromasna i bez jedne noge. Onda se te nesigurne glupace ne osecaju ugrozenima. Jedna samosvesna zena, koja je sigurna u svoje kvalitete se rado druzi sa drugim zenama i nema problem zavisti ili konkurencije, jer zna sta vredi. Muskarci su cool, jer ili hoce da te odvedu u krevet ili im nisi zanimljiva, pa su dobri drugovi, zato je jednostavnije druziti se sa njima. Imas muskaraca koji se ponasaju kao zene, ali to su i tako prikriveni homoseksualci, pa te gnjave za svaku rec, svaki postupak i njih mozes brzo da se resis, jer su veoma ociti u tome sto rade.

Poslednja izmena:
Razlog toga o cemu pises je jednostavan. Ili si lepa ili pametna ili dobra, uspesna, bogata, ili sve to zajedno, a te osobe sa kojima se druzis nisu, pa ti zavide zbog toga. Verovatno bi radije sebi odrezale nogu, nego da to priznaju, ali svojim ponasanjem se odaju. Zato se bolje druzis sa muskarcima, nego sa zenama. Sa zenama mogu da se imaju dobri odnosi samo ako se pljuje po muskarcima, ako si ruzna, glupa, nesposobna, siromasna i bez jedne noge. Onda se te nesigurne glupace ne osecaju ugrozenima. Jedna samosvesna zena, koja je sigurna u svoje kvalitete se rado druzi sa drugim zenama i nema problem zavisti ili konkurencije, jer zna sta vredi. Muskarci su cool, jer ili hoce da te odvedu u krevet ili im nisi zanimljiva, pa su dobri drugovi, zato je jednostavnije druziti se sa njima. Imas muskaraca koji se ponasaju kao zene, ali to su i tako prikriveni homoseksualci, pa te gnjave za svaku rec, svaki postupak i njih mozes brzo da se resis, jer su veoma ociti u tome sto rade.

Mislim da si potpuno u pravu.
Sta vise ja zaista imam zelju da uspostavim neko normalno druzenje sa devojkama ali iz navedenih razloga koje si obrazlozila to nije moguce. Sto se tice muskaraca,do sada sam bila respektovana i uvazavana sa njihove strane maximalno sto mi i sa jedne strane odgovara. A sa druge strane i zbog toga postoji problem u komunikaciji sa zenskim osobama. U svakom slucaju hvala na detaljnom obrazlozenju:p

Ps

aaa, oćeš da poručiš da si lepa :)
pa okej, volim lepe žene
a što se odnosa tiče, ja sam u redu sa svima :)

kod zena chesto postoji neka netrpeljivost pasivno agresivna na prvu loptu
totalno iracionalna,missim da i one same ne znaju zashto se ne podnose i to nikada nece sebi priznati da je tako
shta reci,tjurke sujetne

Znači sad ispade da se ne družite sa drugim ženama zato što su ljubomorne na vas zato što ste lepše, bogatije, pametnije ili ste u nečem drugom bolje od njih? A bez izuzetka sve devojke koje su došle na temu su rekle da se bolje slažu sa muškarcima? Pa ne možete sve biti lepše bogatije i pametnije jedne od drugih :lol:

Razlog toga o cemu pises je jednostavan. Ili si lepa ili pametna ili dobra, uspesna, bogata, ili sve to zajedno, a te osobe sa kojima se druzis nisu, pa ti zavide zbog toga. Verovatno bi radije sebi odrezale nogu, nego da to priznaju, ali svojim ponasanjem se odaju.
...

Mislim da si potpuno u pravu.
...

Genijalno :mrgreen:

Ps

U mom slucaju situacija je obratna...lepse se osecam u zenskom drustvu. Odrasla sam blizu zena i naucila da imam bliske odnose sa njima...
Na zalost, sa drugovima se prijateljstvo cesto zavrsavalo naglo i burno te sam naucila da se za njih prijateljski ne vezujem previse.
Moji muski prijatelji su mahom drugari iz klupe koje sam stekla tokom skolovanja...sto sam starija njih je sve manje a prijateljica sve vise.

U mom slucaju situacija je obratna...lepse se osecam u zenskom drustvu. Odrasla sam blizu zena i naucila da imam bliske odnose sa njima...
Na zalost, sa drugovima se prijateljstvo cesto zavrsavalo naglo i burno te sam naucila da se za njih prijateljski ne vezujem previse.
Moji muski prijatelji su mahom drugari iz klupe koje sam stekla tokom skolovanja...sto sam starija njih je sve manje a prijateljica sve vise.

Ja mislim da to zaista zavisi u kakvom si okruzenju odrastao. Kao sto sam napisala, ja sam odrasla u muskuom, pa mi je sa muskarcima lakse.

I nema bas neke veze kolicina macaka koju imas u kuci :mrgreen:

Derer

...u bre ti si k'o pajac iz kutije...tek iskocis:lol:

...ne'am macke, ne volem ih...ubila sam par komada u zivotu, muski nisu za prijateljstvo niste batice sposobni vi za to...:mrgreen:

Back