- Poruka
- 5.806
Ugrožavani i zlostavljani zato što su generacijama bili seljaci?![]()
Niste im dali da napreduju!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ugrožavani i zlostavljani zato što su generacijama bili seljaci?![]()
Slažem se, Šešelj se isprdao s njima. Ipak, ne može se reći da nije bilo progona Hrvata iz Vojvodine, iako nesposobno haško tužilaštvo to ne može da dokaže
Ti ono reče da posebno ne podnosiš one koji ne znaju pravopis?![]()
Slažem se, Šešelj se isprdao s njima. Ipak, ne može se reći da nije bilo progona Hrvata iz Vojvodine, iako nesposobno haško tužilaštvo to ne može da dokaže
U tome slučaju se ja tebi izvinjavamma nisam ja to tekao ,ali imam problema sa tastaturom ali izvini valjda si smisao shvatio!!!!
ma obrazlozi to masovno casti ti i navedi izvor podataka!!!!!
Zike, a jel bi ti voleo da se Srbijanci i Crnogorci super slažu?
I šta kažu rođaci? Jel jako loše?
Ja sam tek poslije pročitao sve, vidim da je onaj koji je otvorio temu bio pristrasan, dao je sebi za pravo da napiše onakav naslov i citat, iako nije tako. Mada, iako nije doslovce rečeno, to je jedino realno tumačenje Njegoševih riječi
Daj ne pretjeruj!!! Vi bi svi da nas svojatate, e pa drugarice i drugovi nece da moze!!!
Crna Gora je zemlja Crnogoraca...
Zar nisi shvatio da je ovu kartu napravila srpska propaganda da pred izbore napakosti Crnogorcima?
Mislim da griješiš. Šta je sa masovnim progonom Hrvata iz Vojvodine, za koji se sudi Šešelju ako se ne varam?
mislio sam na ovu tvrdju-obrazlozi masovno,i potkrepi dokazima
Aha.
Pa, mislio sam da je dosta ljudi proćerano iz svojih domova, kol'ko bješe, ne znam, da li 200 hiljada?
ma covece ti tvrdis da je izvojvodine proterano 200.000 hrvata,pa ako sam te dobro razumeo,kazi mi molim te koliko ih je u opste zivelo u srbiji i ostade li ko ?????
Ma ne tvrdim, lupio sam, ne znam koji je broj, imao sam neku asocijaciju na taj broj. Zaista ne znam koliko ih je proćerano tačno, što sam i naveo u postu u kojem sam ti to napisao