Odnosi Srbije i Crne Gore nikada lošiji!

Slažem se, Šešelj se isprdao s njima. Ipak, ne može se reći da nije bilo progona Hrvata iz Vojvodine, iako nesposobno haško tužilaštvo to ne može da dokaže

Бркаш појмове ...

Прогона (значи организованих активности као Бљесак и Олуја) није било, и са тиме се мораш сложити ...
А да крватима није било баш пријатно живети у срединама где су свакодневно долазиле избеглице, побегле од метка ил' каме, из "тисућљетне демокрације", па су због тога мењале имовину у односу 5:1 (у њихову корист) и исељавали се у Крватску, тога је било ...

Само ја чак ни током "судског процеса" против др Војислава Шешеља нисам чуо да је неко, неки крват из, рецимо Хртковаца био зверски мучен и убијен само због своје националности, а рецимо за Вуковар или Осијек се то поуздано зна, доказано је, али су џелати помиловани или осуђени на минималне казне ...

Daj ne pretjeruj!!! Vi bi svi da nas svojatate, e pa drugarice i drugovi nece da moze!!!

Crna Gora je zemlja Crnogoraca...

Zar nisi shvatio da je ovu kartu napravila srpska propaganda da pred izbore napakosti Crnogorcima? Osim toga karta je i fasilfikat: Crvena Hrvatska je bila do Drača u Albaniji, bar tako tvrde sami Dukljani u "Ljetopisu popa Dukljanina".
Ne svojatamo nikoga, a cilj nam je Crnu Goru dovesti na ekvidistancu između Srbije i Hrvatske i s tim bi bili posve zadovoljni.

Ma ne tvrdim, lupio sam, ne znam koji je broj, imao sam neku asocijaciju na taj broj. Zaista ne znam koliko ih je proćerano tačno, što sam i naveo u postu u kojem sam ti to napisao

pa da tako to ide,lupite vi , lupimo mi , to iskoriste oni,i evo ti veselja,e zbog ovako pausalnih ocena i procena,neproverenih informacija u ocima sveta smo mi balkanci VARVARI,a da bi nas jos bolje posvadjali ONI ,zavisno s koje strane gledaju i zbog kojih potreba koriste ovaj pridev dodaju po potrebi cas srbima , cas hrvatima , pa sad i siptarima...pa mogu reci da im odlicno ide,
e zbog ovakvih i slicnih izjava ima sve vise osvetnika na svim stranama i svaki naredni sukob bude jos krvaviji,a oni koji prezive podgrevaju nezaborav,dizu nesrecu na kub,generisu jos osvetnika,pa udri ponovo,
Evo nazalost i ovaj forum pokazuje da su razlike nepomirljive,nazalost pripremamo se izgleda
da i u ovom veku podelimo megdan na opste zadovoljstvo ONIH....
UH STO SMO PROKLETI BALKANCI !!!!!!!

Back