Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa
Sad ja zensko moram ti dajem muske savete... isto kao i u jelu - prekini kad je najsadje, tj. promeni pozu.Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Zene bas mnogo vole to prekidanje...Sad ja zensko moram ti dajem muske savete... isto kao i u jelu - prekini kad je najsadje, tj. promeni pozu.
Zene bas mnogo vole to prekidanje...![]()
![]()
Не дрркаш довољно.Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Obreži se.
isto kao i u jelu - prekini kad je najsadje, tj. promeni pozu.
Ima i onih koje jedva cekaju da za(s)vrsi i da im se skine s vrata, zar ne?![]()
Baci drkicu pre sexa ili kresi skrndelje,misli na leseve i groboveImam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Ne znam, nisam ja od tih, pitaj koleginicu.Mislim da te nisu zadovoljne svojim partnerom onda. Zasto uopste onda i imaju odnose ako jedva cekaju da kako kazes "s kinu s vrata" ?
Ako zelis da seksualni odnos produzis,potrebno je,da misli skrenes na sasvim drugi pravac.Pored toga,vrlo je vazno,da prilikom seksa,potpuno olabavis celo telo.Ako se zeli brz orgazam,telo se zategne svi misici.Ako zelis sporije,onda obrnuto,olabaviti telo.Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Ima jos jedan pouzdan nacin,da produzis polni odnos.Pre dolaska devojke (ili tvog odlaska) dobro se izmasturbiraj.Time ces oslabiti seksualnu zudnju,Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
A jedino je stvar što na primer kada spavamo, ja mogu ponovo posle svakih sat vremena, ako probamo pre nego što prođe sat vremena opet, digne se pa se spusti kada ga ubacim, mogu li to nekako poboljšati?Ima jos jedan pouzdan nacin,da produzis polni odnos.Pre dolaska devojke (ili tvog odlaska) dobro se izmasturbiraj.Time ces oslabiti seksualnu zudnju,
pa ce ses moci duze da drvis,dok devojka ne zaspi,cekajuci tvoj zavrsetak.!
Sad ja zensko moram ti dajem muske savete... isto kao i u jelu - prekini kad je najsadje, tj. promeni pozu.
E bas to...Zene bas mnogo vole to prekidanje...![]()
![]()
Drug moj. Seks je kontinuiran proces. Ne mora da bude od do. Seks moze da bude i 2 sata gnjavljenja u krevetu, mazenja igre masne fote pokera u skidanje, igre izazova i sta vec. Ako si ti svrsio za 2 minuta a posle moze jos 20 min a njoj je to ok sto se opterecujes u opste. Poenta je, koncentrisi se na lepe momente a ne na sat. A zenu mozes dovesti do ludila a da ni ne udjes. A ako ona ima primedbe i vrsi pritisak, pa mozda je bolje da oladis odnose malo.Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Zajebano je to moj brajko, seks je kao biatlon, moraš da vodiš računa i o tome kako pucaš i o prolaznim vremenima.Imam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!
Poenta sexa.Drug moj. Seks je kontinuiran proces. Ne mora da bude od do. Seks moze da bude i 2 sata gnjavljenja u krevetu, mazenja igre masne fote pokera u skidanje, igre izazova i sta vec. Ako si ti svrsio za 2 minuta a posle moze jos 20 min a njoj je to ok sto se opterecujes u opste. Poenta je, koncentrisi se na lepe momente a ne na sat. A zenu mozes dovesti do ludila a da ni ne udjes. A ako ona ima primedbe i vrsi pritisak, pa mozda je bolje da oladis odnose malo.
Opusti seImam pitanje, kako da utičem na to da duže izdržim tokom odnosa, kada sam spavao s devojkom izdržao sam prvih par puta po 2 minuta pa posle nekog vremena sam mogao po 20 30 minuta, i sada ponovo je to vreme malo manje. Možete li mi reći šta utiče na to!