- Poruka
- 23.346
Kakav je vaš odnos sa bivšim partnerom? Ima li ga na društvenim mrežama, uzivo kao prijatelji, na ulici se javite u prolazu ili ste potpuno stranci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo stranci, ali ono prodice i to, nijedna ne živi u blizini, a nemam neki interes da se družimo ČKakav je vaš odnos sa bivšim partnerom? Ima li ga na društvenim mrežama, uzivo kao prijatelji, na ulici se javite u prolazu ili ste potpuno stranci?
Драги Браво, у добрим сам односима с бившом. Јесам ли ја нормалан?
Ne komuniciramKakav je vaš odnos sa bivšim partnerom? Ima li ga na društvenim mrežama, uzivo kao prijatelji, na ulici se javite u prolazu ili ste potpuno stranci?
U prije nekog dana bila slična tema o bivšima i sve je u njoj čini mi se rečeno.Kakav je vaš odnos sa bivšim partnerom? Ima li ga na društvenim mrežama, uzivo kao prijatelji, na ulici se javite u prolazu ili ste potpuno stranci?
Ok. Moderatori nek spoje ako misle da treba.U prije nekog dana bila slična tema o bivšima i sve je u njoj čini mi se rečeno.
Ma jesi, šalim se
Пффф, сад ме тешиш.Ma jesi, šalim se![]()
Pa moram maloПффф, сад ме тешиш.![]()
Па јашта, виш да сам добар и после раскида.Pa moram maloKakvih ima dobar si
![]()
posle cao nema jaoKakav je vaš odnos sa bivšim partnerom? Ima li ga na društvenim mrežama, uzivo kao prijatelji, na ulici se javite u prolazu ili ste potpuno stranci?
Na društvenim mrežama uzimam skromno učešće tako da ih nemam u prijateljima. (Uvek su se čudili što neću da ih dodam ali kad vide da ulazim na profil jedared u godinu dana onda im je ok).Kakav je vaš odnos sa bivšim partnerom? Ima li ga na društvenim mrežama, uzivo kao prijatelji, na ulici se javite u prolazu ili ste potpuno stranci?
To je zdravo razmišljanje....pa nisam bila sa njim da bismo bili ljuti neprijatelji kad dodje do raskida..
Ja tako gledam na problem, ko gleda drugačije loše vidi..![]()