ODLUKA SUDBINE ili ...

Ma nije nezrela nego je u dilemi.Lako je nama da pricamo ovo ili ono,da je osudjujemo i rasclanjujemo:roll: Treba se naci u njenoj kozi.

Samo mirno i dobro razmisli o svemu.Stavi na papir sve pozitivno i negativno iz jedne i druge veze i preseci.Posle nema kajanja.:p
Srecno;)

E Moja MARICE,....teska odluka,....eh sad se moze diskutovati o tome sta treba da se radi,..da li je fer da ostavis decka i krenes za ovim prvim iz dijaspore sto je dosao,..i ako odes sa njim a slomis srce ovom sadasnjem decku,....hm.....ne znam .ne znam.....tesko

maricaa:
Da to se meni samo moze dogoditi :twisted: , koliko ste puta to sami sebi rekli :evil: . Imate finu vezu od dve godine :p , malo svadje malo ljubavi kao i u svakoj vezi, ponekad vam padne na pamet da li je on pravi za brak :-o ,..., a ONDA dodje ON :shock: koga niste videli 5 god, koji vam je nekada znacio sve a vi ste pobegli od njega jer ste bili "mladi" za nesto ozbiljnije.. :oops: a on otisao van reci uspeo ono sto je uvek pricao dobio drzavljanstvo i sve ostalo sto je mastao, kaze trazio vas je a vi niste hteli da se javite a nezaboravite da ste ga mnogo voleli, da je postojala uvek privlacnost :?: :?: koja se nije mogla objasniti i sve naravno sto uz to ide.
I da ne duzim ON vam nudi brak da krenem sa njim kaze ako uspe, uspe jer jos voli a ako ne ipak imas papire....
E sad tu je ta ODLUKA!!!!!!!!!! :!: :!:
Nije mi bas toliko stalo do papira :!: :!: :| (znam mnogi se sada smeju ovome al istina je), vec da ja nisam ravnodusna bas prema njemu, to me plasi da ne pogresim..
A ipak postoji onaj od 2 god kojeg volite al dal je i to to??
Sta mislite,jer ja tesko mogu vise da mislim..... :? :confused: :?:

Ti si velika retkost medju zenama. Ja sve koje sam znao nisu uopste razmisljale u takvoj sitaciji nego su otisle preko i ostavile i duze veze od tvoje.

Stvarno ne verujem da ima i takvih kao ti. :shock:

Samantha Jouns:
E Moja MARICE,....teska odluka,....eh sad se moze diskutovati o tome sta treba da se radi,..da li je fer da ostavis decka i krenes za ovim prvim iz dijaspore sto je dosao,..i ako odes sa njim a slomis srce ovom sadasnjem decku,....hm.....ne znam .ne znam.....tesko

I ti mi se cini dobro glumis emocije. :smile: :smile: ...samo napred puse to momci :lol: :lol: :lol:

Hahahahaha ali najjaci ste svi majke mi.

Back