pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
trebao je da saceka da prodju izbori, ovako ovo je udarac na amerikanjce i njihovu djecu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cool.
Jedna platforma za prostituciju manje.
trebao je da saceka da prodju izbori, ovako ovo je udarac na amerikanjce i njihovu djecu.
Gase se serveri sa podacima i sve, i vise nije moguće da se pristupi verovatno...Dobro, a šta biva s onima koji su već preuzeli te aplikacije?
Ali će da kmeče roditeljima.Deca ne glasaju.
Ma cini ti se...Amerika je suverenisticka demokratijaPa ovim SAD postaje diktatura sličnija Kini.
Coolio , 10 miliona glasova više za Bajdena od Mlave.Ali će da kmeče roditeljima.
Plus obožavaju SNS.Zanimljiva kuknjava o demokratiji ljudi koji podržavaju režime u Rusiji i Kini...
Ludilo mozga ili frišak sendvič?
Tebi ne treba Tik Tak, ti si prirodno lud.Kako si primmitivan i zatucan.
Ali će da kmeče roditeljima.
Tebi ne treba Tik Tak, ti si prirodno lud.
Dobio si pohvale iz staba SNSJesam, ali ja sam pozitivno lud.![]()
Živjele Američke Socijalne Aplikacije Za Pedofiliju!!!
#Obama_and_40HotDogs
Ne, Stojkov Fimoza je onaj što je glasao za SNS na republičkim, a SPS na lokalnim.Rekao bih da ste vas dvojica jedan te isti nalog?![]()
ne razumem,FB i ostale glupost to nisu ?Tik Tok i WeChat su špijunske aplikacije koje kupe raznorazne informacije o korisnicima. U pitanju je nacionalna bezbednost. U toku su pregovori da se primene zaštitne mere podataka koje bi omogućili amerikancima pristup Tik Toku. Možda mi u Srbiji mislimo da nema šta da krijemo što Kineze već ne znaju?
jesu, ali amerikanci kontrolišune razumem,FB i ostale glupost to nisu ?![]()
Ne, Stojkov Fimoza je onaj što je glasao za SNS na republičkim, a SPS na lokalnim.