S
SrkiLee
Gost
Klark - Kraj detinjstva
Kliford Simak - Grad
LeGuin - Covek praznih saka
Kliford Simak - Grad
LeGuin - Covek praznih saka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pekic je mnogo dobar, Moras da izdrzis prvih pedesetak strana, ali te posle vuce radnja samo tako.Probaj, ako ti se svidi "Atlantida", da procitas i "Vreme Cuda" i "Argonautika" mada to definitivno nije SF vec neke poznate teme koje Pekic prikazuje u drugom svetlu.ender:Nikako da se nakanim da procitam Pekica i Atlantidu jer dobra, mislim se da je uzem na sajmu knjiga?
Skeptik:Ajmo po redu 8)
Den Simons - Hiperion je odlican ali obavezno procitaj i nastavak tj knjige Endimion i Uspon Endimiona
anakin:V.Gibson - Neuromanser
F. Dik - Marsovsko vremensko iskliznuce, Galakticki iscelitelj keramike...
A. Klark - Kraj detinjstva
NaraYan:Ko voli da cita SF od srca bih mu preporucio da procita Hiperion i Pad Hiperiona od Dena Simonsa. Ako izuzmem Katmandu ovo je najbolja knjiga koju sam ikada procitao. Preporucite i vi nesto
SAMOUPRAVLJAC:mislim da je kapiju pisao Frederik Pol.Mislio sam da znam dosta o SF-u,al vi ste ljudi fantomi.Preporucujem bracu Strugacki,Arkadij i Boris.Doobri su![]()
![]()
[/Q
1. Braca Strugacki;Tesko je biti bog
2. Ursula Leguin;Covek praznih saka i Leva ruka tame.
3. Arthur Clark;APSOLUTNO SVE
4. Isac Asimov;TAKODJE
КиМ:НАјбоља научно фантастична књига коју сам ја читао је Дарвинова Теорија
E mora neko nesto da odvali i da provocira i onde gde ne treba.КиМ:НАјбоља научно фантастична књига коју сам ја читао је Дарвинова Теорија