Одлазак у иностраство

Да ли бисте се одселили у иностранство?

• Да, због посла/финансија

• Да, због породице

• Да, јер не волим своју земљу

• Не, јер добро живим овде

• Не, јер волим своју земљу

• Не, јер не знам стране језике

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
to sam i ja rekla malo pre
u tom smislu jeste "jeftinije"
inace bukvalno jeftinije naravno da nije
al treba izaci iz zemlje pa videti
zavisi gde si, neke stvari su bukvalno jeftinije, i dosta tih stvari ukljucuje npr hranu po supermarketima ili odecu, tehniku... neke druge stvari (opet neka vrsta hrane) i usluge su uglavnom skuplje. sve zavisi o cemu pricamo i o kojoj zemlji se radi.

Вољети Тару, Копаоник, Кнез Михаилову, српску музику, храну, људе, Петроварадин, Калемегдан итд. :)

Све то што си рекла се никада неће промијенити, јер је одувијек тако.

Kako ti imas romanticne predstave... :)
Koliko ljudi ima priliku da ode na Taru ili Kopaonik?Ne moze se ni tamo bez love...:)
A i ne pricamo o turizmu i prirodnim ljepotama,nego o uslovima za zivot vecine stanovnistva...kvalitetu zivota....

nisam ti videla link
gde je

ja cu da ti postavim posle sliku sa cenama voca iz barselone, isto ko kod nas i skuplje, a od njih uvozimo, ja se ponadala bice manje, cvrc
samo da zajasem normalan komp malo kasnije
obrisali smaraci,milka 72din u nemackoj,kod nas nema za te pare,salama 600g 1,6e bila kod nas bi bila 600,najskuplja prsuta koja je ovde preko 3000 tamo 12e,homsbrot hleb oko 60 centi,ovde 200+din,vocni hleb 1e 400g ovde 185din 350g neki budjav,itd i sl,neuporedivo kvalitetnije namirnice koje bi duplo vise vredelo platiti,dakle samo na hrani se moze ustedeti koliko platis stan,iako je parking 6e plate su 10x vece,i slovima deset puta,moze da im ostane koliko hoce da se stisnu ili pruze,ovde stan kosta vise nego mesecna plata,za 2-3 meseca tamo kupis polovan auto koji niko nece jer imaju za nov,ovde ceo zivot sanjas da ga kupis,i jel i dalje ispravljas krive drine i nabrajas gradove u kojima si bila i da se postavlja pitanje gde ziveti

obrisali smaraci,milka 72din u nemackoj,kod nas nema za te pare,salama 600g 1,6e bila kod nas bi bila 600,najskuplja prsuta koja je ovde preko 3000 tamo 12e,homsbrot hleb oko 60 centi,ovde 200+din,vocni hleb 1e 400g ovde 185din 350g neki budjav,itd i sl,neuporedivo kvalitetnije namirnice koje bi duplo vise vredelo platiti,dakle samo na hrani se moze ustedeti koliko platis stan,iako je parking 6e plate su 10x vece,i slovima deset puta,moze da im ostane koliko hoce da se stisnu ili pruze,ovde stan kosta vise nego mesecna plata,za 2-3 meseca tamo kupis polovan auto koji niko nece jer imaju za nov,ovde ceo zivot sanjas da ga kupis,i jel i dalje ispravljas krive drine i nabrajas gradove u kojima si bila i da se postavlja pitanje gde ziveti

Niti imam zelju za automobilima, salamom, putovanjima. Mozda zato sto sam eliminisao iracionalne potrebe danas i imam koliko je potrebno za pristojan zivot, i to gle cuda, u svojoj zemlji.

Back