Ma isto ti to uglavnom ... Jeste da su mladji napredovali više, malo otvoreniji i tako , verovatno jer je za vreme komunizma bilo zabranjeno sve osim radnika i seljaka pa neka posledica zatucanosti globalne. Ali nije ni to bitno, da ne odvajaš tako. Lakše ti da gledaš ovako, velika većina svih generacija su zaludjeni, glume neka ludila, ono što sam naveo gore... nekih 20% su normalniji i normalni koji su otvoreni i mogu da razmišljaju nezavisno od domaće propagande...
To ti je svuda tako ... Znam dobro i po Nemačkoj na primer. to je zato što je Srbija maltene zatvoreni sistem, gde je sve u Bg odakle se puni glava svima da su okruženi neprijateljima i da je protiv njih svih zavera i onda im se kuvaju mozgovi decenijama i da je jedino štrokavi Beograd kao raskoš, kultura i sloboda za njih. Naravno roditelji odrastu tako pa kad odu oni uče decu nesvesno istu tu propagandu.... I oni usvajaju da je to identitet, to je Srbija i počnu tako da se ponašaju...
Sindrom je postao a video sam iz više zemalja da kao žive tamo a ne vole kao te ljude tu. Ali to u
svakoj zemlji gde god. Pa nemoguće da svi ne valjaju majku mu

Zato dobro rasčistite sami sa sobom koliko i šta vas nagoni da odete odatle gde ste.Koliko i šta je loše , a kako je to dobro sredjeno tu i tu. To ne treba nikakava mudrost samo otvoren um i čista percepcija prosta i objektivno razmišljanje.
Jer ako neko ode da ne zna ni da se osvrne oko sebe i utone u te neke šabanske priče i zaludjivanja što ima većina iz Srbije i ako postane troll i raspali stvor koji samo svima i misli negativno i konzervira se u jedan community i hejtuje sve ostale dopuštajući da mu pune glavu ideološke vodje, popovi, političari i ko god i ako zbog toga ima dosadan i naporan život...
Zaslužio je.