palma 67
Primećen član
- Poruka
- 900
CESTITAM na vizi!!!!!!! A vala ne bi valjalo a da ne popijete to pivce zajedno.Nego Tree hocemo li popiti to pivo u Melburnu![]()
Jos jednom pozdrav od mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CESTITAM na vizi!!!!!!! A vala ne bi valjalo a da ne popijete to pivce zajedno.Nego Tree hocemo li popiti to pivo u Melburnu![]()
Kad bese taj Open, da vidim u rokovnik?![]()
Hvala Palma...!!CESTITAM na vizi!!!!!!! A vala ne bi valjalo a da ne popijete to pivce zajedno.
Jos jednom pozdrav od mene![]()
Dobro bre, sta sad, jel dolazis ili ne dolazis, nemoj me zajebavas. Ustvari nema veze, javi se dan dva ranije pa se vidimo, a posle cemo u Pert da sviramo klincu i tamo malo. Zato sto je u Merlburn ladno. I zivu budale u njega puno.
Hteo bih da vas sve pozddravim,nisam odavno svracao..pozdrav za sve....
Ljubazni do imbecilnosti. Osim kineza. Oni su debili do imbecilnosti. I ozbiljno razmisljam da idem u taj cuveni dandenong, samo da dokucim zasto su svi tamo. Inace mi i dalje svi idu na zivce, tako da bice da je problem bio u meni, ne u sredini. Ili je ipak trebalo d'idem u austriju. Slicna ta imena, zbunis se.
Suprug mi je trenutno u cuvenom Dandenongu!Kaze nista spektakularno,osim da je to kao jedno veliko selo gde svako voli da zna sta drugi radi.Sindrom Srba!
Auuu ja bih da odem "za zauvek" ali nemam mozda 00 za tako nesto, inace sam njihov drzavljanin. Sta me ceka kad bih stigao tamo, kakva procedura? Da ne bude, ja doso` i sta sad? Mozes pisati ovde, a mozes i na PP. HvalaU Australiji zivim vec 20 godina,ukoliko neko ima neka pitanja neka pise,odgovoricu![]()
Auuu ja bih da odem "za zauvek" ali nemam mozda 00 za tako nesto, inace sam njihov drzavljanin. Sta me ceka kad bih stigao tamo, kakva procedura? Da ne bude, ja doso` i sta sad? Mozes pisati ovde, a mozes i na PP. Hvala