Odlazak u Australiju-opšta diskusija

Dobro bre, sta sad, jel dolazis ili ne dolazis, nemoj me zajebavas. Ustvari nema veze, javi se dan dva ranije pa se vidimo, a posle cemo u Pert da sviramo klincu i tamo malo. Zato sto je u Merlburn ladno. I zivu budale u njega puno.

Ej Tree sorry nisam bio tu ovih dana...Malo se slavilo i tako to..
Sto se tice dolaska ne znam..sad mi nesto lepo ovde..hehe;)
Prosto mi neobicno da ne otvaram mailbox svako jutro...sta ti je navika..:D

Ljubazni do imbecilnosti. Osim kineza. Oni su debili do imbecilnosti. I ozbiljno razmisljam da idem u taj cuveni dandenong, samo da dokucim zasto su svi tamo. Inace mi i dalje svi idu na zivce, tako da bice da je problem bio u meni, ne u sredini ;). Ili je ipak trebalo d'idem u austriju. Slicna ta imena, zbunis se.

Ljubazni do imbecilnosti. Osim kineza. Oni su debili do imbecilnosti. I ozbiljno razmisljam da idem u taj cuveni dandenong, samo da dokucim zasto su svi tamo. Inace mi i dalje svi idu na zivce, tako da bice da je problem bio u meni, ne u sredini ;). Ili je ipak trebalo d'idem u austriju. Slicna ta imena, zbunis se.

Suprug mi je trenutno u cuvenom Dandenongu!Kaze nista spektakularno,osim da je to kao jedno veliko selo gde svako voli da zna sta drugi radi.Sindrom Srba!

Ma brate samo ti pisi, malo ne slane sale mora biti u ovom bedaku. Obisao sam pola evrope, engleski govorim solidno ali da ga pisem nikako, mada verujem kada budem morao nece ni to biti problem.Ovoj bandi u Srbiji se ne moze stati na put, a jedan je zivot, imam 32 tako da ga ucinim bar malo boljim ako je to ikako moguce.

Mislim stvarno ljudi, cemu ova nezainteresovanost? Niko ne zeli da mu ispricam kako "odje" nije ljepse nego "tamo", kako ruze ne cvetaju (a bogami cvetaju i to i zimi brate za to izvinite), kako su ozi ******, ne vole da nas zaposle, kako je prevoz u Melburnu los, vreme ebote sacuvaj boze, 64 godisnja doba u jednom danu :klap: sunce przi voda ledena meduze ko krave kinezi zuti arapi sivi, muve braon, papagaji kreste, pauci razni i svuda gi ima, i nece da kazu koji je otrovan koji nije, skupoca u piku materinu, a jos povrh svega, voze kola bre pogresnom stranom!!!
:mazi:

Back