lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.589
U RS-u ne postoji plata, samo minimalac!Da, radim za platu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U RS-u ne postoji plata, samo minimalac!Da, radim za platu.
Pa dođi u Republiku Srpsku pa provjeri.U RS-u ne postoji plata, samo minimalac!
Ja jesam u RS.Pa dođi u Republiku Srpsku pa provjeri.

Ti mu dođeš kao normalan sagovornik?! Ma hajte, molim vas, nećemo praviti sprdnju od vladajuće strukture.Ne, već je vidljivo da odudaraš od normalnih sagovornika.
Evo odgovor na nestalu poruku: " Ćaci urbanac?! Ubaci sendvič u ranac. Hoćemo NATO, nećemo ruse. Hoćemo u EU. Hoćemo nazad naše pokradene pare" Evo šta smo doživeli kada je ženama Tito dao pravo glasa!!Ti mu dođeš kao normalan sagovornik?! Ma hajte, molim vas, nećemo praviti sprdnju od vladajuće strukture.
Evo pjesma za tebe i tvoje:
youtube.com/watch?v=q5yp4Bbe9i4&list=RDdf-oNP3TI1s&index=3

Definitivno ste vi pokrivene ograničene ko saksija.Tebi fali više dasaka. Rusija će se zabaviti o sebi u skorašnjem vremenu.
"RS" pišu samo ovi iz FBiHU RS-u ne postoji plata, samo minimalac!
Stare fore. Kada vas nešto iznervira odmah loj, pederacija, pokrivene...Definitivno ste vi pokrivene ograničene ko saksija.

Mislim da smo sad na periferiji dešavanja.ALI! Da li oni imaju toliko NOVIH interesa u Bosni da nam 'svašta rade''???
Ko sta moze da nam uradi? Izraelci?Nisam.
Ali gledajući sad već godinama šta se dešava u Gazi, jasno mi je šta mogu da nam urade i da niko prstom ne mrdne.
Mogu ja za sebe da donesem odluku da neću da im se potčinim, ali ne mogu za milione mladih ljudi, pa ni za starije od mene.
Jesi li ti normalan uooste kako nepravilno citas i shvatas sta neko napise?Ko je ušao u NATO, jesi li ti normalna uopšte?
Ja nisam za ulazak u NATO, već za neutralnost.Ko sta moze da nam uradi? Izraelci?
Zar ne vidis da se NATO pretvorio samo u silu protiv Palestinaca i Rusa, pa i tu popustaju, protiv ovih potonjih? Ne citas da ce Tramp uvesti neka clanstva i da ce se dodatno raspasti? Uostalom, ionako se ne trpe medjusobno otkad je Tramp dosao na vlast, nemaju jedisntvenu politiku.
Znaci, ti gledas komsiju kako siluje zenu, i skidas gace unapred da ne bi ispalo da je i tebe silovaio, nego dobrovoljno pristajes? Pa cekaj valjda prvo da te napadne.
Sofija, Sofija....ko bi se tome od tebe nadao, takvom kukavicluku posle toliko godina "glasnog" patriotizma i ponosa?
A i, sto malo ne gledas sta Rusi rade, pa ako su sada zauzeti, nece biti zauzeti doveka.
Uzgred, Izraelci i Amerikanci to namerno i rade, da bi zaplasili ceo svet sa Gazom kako su najsiniji i najmociji, ali ne daju se svi zaplasiti, niti treba, niti su najjaci, samo su najbahatiji.
Jesi li ti normalan uooste kako nepravilno citas i shvatas sta neko napise?
Uci cete pa cete pevati ako vam Izrael naredi, to je sada vas "gazda" ako nije bio i ranije. Ili ako naredi preko svog "predstavnika" Trampa.
Ne palsi se, narod to nece i vecina je protiv. Barem u Srbiji. Kakav NATO, pusti Dodika i RS sa njegovim politickim "akrobacijama" od kojih ce sam morati da odustane.Ja nisam za ulazak u NATO, već za neutralnost.
Govorim o onome što mi se čini da se sprema i u kom smeru se velike sile dogovaraju.
Iznervira?! Daleko sivto od toga. A da je istina da si pokrivena , istina je.Stare fore. Kada vas nešto iznervira odmah loj, pederacija, pokrivene...
Mali ćacijaneri.
Srbija je na sve to dala svoju podrsku prvobitno potpisivanjem dejtona, a sam vucic (koga ti volis do neba) je dao legitimnost smitu kad se sastao...Moša, a nije da se vi ljubitelji Cjelovte niste ponadali.
P.S. I samom ti je odlično poznato da ex vam Šmitić nije bio postavljen ni na kakav rok, “mandat” im je BEZ ograničenja, sve do smene.
Samo ti imputiraj.Srbija je na sve to dala svoju podrsku prvobitno potpisivanjem dejtona, a sam vucic (koga ti volis do neba) je dao legitimnost smitu kad se sastao...
Iznervira?! Daleko sivto od toga. A da je istina da si pokrivena , istina je.

Oće, samo što nije. A Sarajevo strepi…Tebi fali više dasaka. Rusija će se zabaviti o sebi u skorašnjem vremenu.
Lapušna istraživanja.Lapušo dušo, šta ima novo?
Priča se po gradu, da imaš svoja istraživanja po kojima Srbi u BiH ne žele da se odvoje od muslimana, i po kojima strašno žele da se učlane u nato!
Šta je reći?

Sam si smislio ovu glupost, ili ti pomoglo neko dete iz zabavišta!!???Srbija je na sve to dala svoju podrsku prvobitno potpisivanjem dejtona, a sam vucic (koga ti volis do neba) je dao legitimnost smitu kad se sastao...

Amerika više nema ni Ambasadore ovde, shvatili su da se odnos snaga u svetu promenioKirki, mislim da se priprema teren da si uđemo u NATO, i mi i oni.
Prosto, dogovor velikih.
Rusima je mnogo važniji direktan izlaz na Mediteran, od zapadnog Balkana.
Neće biti lako to izvesti bez referenduma ali čini mi se da neutralnost više nije dozvoljena.
Tramp srezao savezne troškove??? Razjurio horde birokratije..... itd.... Uskoro će zatvoriti i Bondstil, kao što su pobegli iz Afganistana! Navodno ih je taj 'izlet' tamo stajao preko 2000 MILIJARDI dolara.... i sada to hoće da namire CARINAMA i guljenjem zatucane debilne EU stoke sitnog zuba!!!Amerika više nema ni Ambasadore ovde, shvatili su da se odnos snaga u svetu promenio
Pogledajte prilog 1809370
Još da ovi danas slede Kisindžera.Amerika više nema ni Ambasadore ovde, shvatili su da se odnos snaga u svetu promenio
Pogledajte prilog 1809370