Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
codemaker:Bog te mazo... koji karakter :shock:
Nisam rekao tebi, samo sam razmisljao naglas..pissbottleman:ti to meni druze oby wan kenoby?
oby wan kenoby:Nisam rekao tebi, samo sam razmisljao naglas..pissbottleman:ti to meni druze oby wan kenoby?
I ne deri se toliko, tise malo, nju treba zvati nezno, ovako:
Divljaaaa, divljaaa!!!
Ma ima ja da je reinkarniram po ushima, samo ako laze!Kale72:oby wan kenoby:Nisam rekao tebi, samo sam razmisljao naglas..pissbottleman:ti to meni druze oby wan kenoby?
Divljaaaa, divljaaa!!!
Možda se reinkarnira?
Duh koji hoda, Joda, Buda ili nešto slično
pogled levo...pogled desno...divlja-u-srcu:Apriiiiiililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
![]()
E, a sad stvarno ODOH! :wink:
oby wan kenoby:Ma ima ja da je reinkarniram po ushima, samo ako laze!Kale72:oby wan kenoby:Nisam rekao tebi, samo sam razmisljao naglas..pissbottleman:ti to meni druze oby wan kenoby?
Divljaaaa, divljaaa!!!
Možda se reinkarnira?
Duh koji hoda, Joda, Buda ili nešto slično![]()
A sta ako ne laze? :shock:
Ko ce da uradi plan akcije?Kale72:oby wan kenoby:Ma ima ja da je reinkarniram po ushima, samo ako laze!Kale72:oby wan kenoby:Nisam rekao tebi, samo sam razmisljao naglas..pissbottleman:ti to meni druze oby wan kenoby?
Divljaaaa, divljaaa!!!
Možda se reinkarnira?
Onda predlažem združenu akciju napada na PP, šta misliš?
oby wan kenoby:Ko ce da uradi plan akcije?Kale72:oby wan kenoby:Ma ima ja da je reinkarniram po ushima, samo ako laze!Kale72:oby wan kenoby:Nisam rekao tebi, samo sam razmisljao naglas..pissbottleman:ti to meni druze oby wan kenoby?
Divljaaaa, divljaaa!!!
Možda se reinkarnira?
Onda predlažem združenu akciju napada na PP, šta misliš?
Ja vec imam oruzje. :wink:
divlja-u-srcu:Apriiiiiililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
![]()
E, a sad stvarno ODOH! :wink: