ODJAVA

Bilo bi lepo i tuzno kada bi u tri do ponoci svi pustili A SAD ADIO i tiho jecali(ko u nekom filmu) i onda u 23:59 divlja prizna da z*jebava i onda veliki aplauz(ko u svim americkim filmovima) i onda sasvim neocekivano meteor udari u zemlju i odemo lepo svi u ..... materinu.

.pissbottleman:
Bilo bi lepo i tuzno kada bi u tri do ponoci svi pustili A SAD ADIO i tiho jecali(ko u nekom filmu) i onda u 23:59 divlja prizna da z** i onda veliki aplauz(ko u svim americkim filmovima) i onda sasvim neocekivano meteor udari u zemlju i odemo lepo svi u ..... materinu.
Sad sam gledao kroz prozor. Nema meteora. :wink:

oby wan kenoby:
.pissbottleman:
Bilo bi lepo i tuzno kada bi u tri do ponoci svi pustili A SAD ADIO i tiho jecali(ko u nekom filmu) i onda u 23:59 divlja prizna da z** i onda veliki aplauz(ko u svim americkim filmovima) i onda sasvim neocekivano meteor udari u zemlju i odemo lepo svi u ..... materinu.
Sad sam gledao kroz prozor. Nema meteora. :wink:
Ali, nisi provalio da je iz kanalizacije počela da se diže voda, ha! Neka kataklizma je obavezna, mislim, pošto Divlja NEĆE otići!

.pissbottleman:

Ajd vazi!

7.gif

U onoj noći s petka na subotu
Sudnjega časa u tvome životu
Čistaja djevo i najređi cvetu
Poslednje što si ti od mene čula
Bilo je: "Volim te
Najviše na svetu!"

Ali na čemu bi onaj što ne ume
Više živeti održao sebe
Da mu na usnama što se ne dvoume
Ne dodade slamku