Odgrizao rodjaku uvo zbog preglasne muzike (teen)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sukhoi t-50

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.071
http://www.muskimagazin.com/2013/02/13/odgrizao-rodaku-uvo-zbog-preglasne-muzike/

Ovo je ono što ja nazivam "fokusirana agresija". Nema tu tuče i batina, nego agresivni subjekat anulira provocirajućem objektu izvor njegovog zadovoljstva, a sopstvene nervoze. Tako je ubio dve muve jednim udarcem - em mu je naneo bol, em ga je lišio instrumenta kojim mu je ovaj skakao po nervima.

Ako se vodimo ovim primerom, koje delove tela biste vi odgrizli nekim osobama? :)

Ako se vodimo ovim primerom, koje delove tela biste vi odgrizli nekim osobama? :)

U kojoj situaciji? Kad bi me neko smarao oko muzike ili kad god sam besan? :lol:

Gotovo nikad ne osecam glad tako da verovatno ne bih ujedao, koristio bih pesnice.

Ne ujedam, tako su me dresirali roditelji. :lol:

P.S. Trazim po netu neke slike i naletim na jednu gde lik nema pola uveta i drugu gde devojka ujeda muskarca za uvo. "Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je..." :lol:

That akward when you read that wrong. :lol:

Мораш да имаш јебено јак угриз (као крволочан пас), да би са успехом извршио такав разарајући подухват. Хрскавица је сама по себи специфична, и ту се тражи адекватна инвестиција силине.
Тако је Тајсон осакатио Холифилда, а у продуктима масовне културе: Винсент (Енди Гарсија) у филму ''Кум 3'' Џои Зазу (Џо Мантења).

И да, ја бих нишанио доле - пупак.

Kad god se sretnemo uvek se zalijee...:rotf: (volim da budem u svakoj corbi mirodjija)...

Melodija. :lol:

:eek: Kakvo pitanje...:lol: Pa ja sam zaista odusevljena ovako inspirativnim temama...:lol:

E, Abel, ne jedi "usi" nego lepo odgovori na temu... :mrgreen:

@tema

Ja bih ujedo ljude zauske. xD

Мораш да имаш јебено јак угриз (као крволочан пас), да би са успехом извршио такав разарајући подухват. Хрскавица је сама по себи специфична, и ту се тражи адекватна инвестиција силине.
Тако је Тајсон осакатио Холифилда, а у продуктима масовне културе: Винсент (Енди Гарсија) у филму ''Кум 3'' Џои Зазу (Џо Мантења).

И да, ја бих нишанио доле - пупак.

Ko je jeo pecenje zna koliko je to tezak posao. :mrgreen:

Tema o kanibalizmu je nepravedno zatvorena. Zato sam sada otvorio temu o prefinjenijoj varijanti kanibalizma, kad ne grizeš jer si gladan nego kako bi zalečio svoje unakažene živce (a unakaženi su bezobrazlukom ljudske rase, sveopštim i nepobitnim). Šta mislite, što je ova tema uspela, a prethodnu su kao pseto okovali u lance u bacili u tamnicu zaborava? Zato što bi svi grizli i otkidali, ali im je potreban legitiman motiv, a plus svako u sebi sadrži začetke wannabe- duhovnog aristokratizma, pa kad im već nudiš razlog da grizu - ponudi im bilo kakav, samo ne onaj najbanalniji - primordijalni, da ne kažem domorodački (kad jedeš jer voliš i jer je meso tvog plemenskog prijatelja sočno i jer su ti dozlogrdile voćke i divlji veprovi). Zato će ova tema opstati.

Наравно да се свако крије иза ''легитимног мотива'' (поенте), лепше је и отменије када иза себе имаш каузалитет, а не некакав примордијално-банални окидач.

Не постоји лепша сатисфакција него када се особи која ти иде по ганглијама, одужиш на прави начин. Грицнеш га за пупак, и излете црева која једеш као шпагете,
и која уз адекватан прелив - крв (која је природни супститут за кечап) ти учине цео тај гастрономски доживљај - врхунским. Њам, њам, а постигао си и реванш.

:mrgreen:

Lepo rečeno, Razrušitelju. Nisam medjutim siguran kakvom metodologijom zubnog zahvata možeš nekome proburaziti stomak (pa sve i da si Hendriks lično) i pojesti mu unutrašnost utrobe? Mislim da je za to potreban veći stepen sofisticiranosti - hirurški precizni rezovi, dobro naoštreni noževi, plus tamnička izolacija. Nećemo ipak ići tako daleko u nerealnost i reći da je ugrizom moguće nekome to uraditi (mada je moguće probati) jer bi se dotični/a branio svim silama. Zamisli samo - ti skočiš i zabiješ mu zube u stomačni predeo - i tako zarivenim zubima kreneš da mu kidaš kožu sa mesa. Zar misliš da on/a(pritisnut/a bolom) neće uzeti nešto i time te lupiti u glavu, ili probati da ti izgrebe lice, počupa kosu, slomi nos nogom itd. Dok ti grizeš, oni te destabilizuju, pa ti vidi.

Lepo rečeno, Razrušitelju. Nisam medjutim siguran kakvom metodologijom zubnog zahvata možeš nekome proburaziti stomak (pa sve i da si Hendriks lično) i pojesti mu unutrašnost utrobe? Mislim da je za to potreban veći stepen sofisticiranosti - hirurški precizni rezovi, dobro naoštreni noževi, plus tamnička izolacija. Nećemo ipak ići tako daleko u nerealnost i reći da je ugrizom moguće nekome to uraditi (mada je moguće probati) jer bi se dotični/a branio svim silama. Zamisli samo - ti skočiš i zabiješ mu zube u stomačni predeo - i tako zarivenim zubima kreneš da mu kidaš kožu sa mesa. Zar misliš da on/a(pritisnut/a bolom) neće uzeti nešto i time te lupiti u glavu, ili probati da ti izgrebe lice, počupa kosu, slomi nos nogom itd. Dok ti grizeš, oni te destabilizuju, pa ti vidi.
Шта мислиш - да сам ја џабе написао претходни пост на овој теми? :mrgreen:

Ако имаш кљове, и брзину, и Бог би ти завидео. Мораш се прво постарати да нема тупих, оштрих предмета у близини, и да је ''голорук'' твој дотични.
Остало можеш и сам да закључиш (а видим и на основу оног ''могуће'' што си написао - не искључујеш у потпуности реализацију замисли) .
А интересује ме како би ти са твојим алатом и оним што си навео, остварио своју идеју?

П. С - да дођеш на окупљање. Видећеш шта заиста значи гесло - ко преживи, причаће. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back