Odgovornost drzave za masakr u osnovnoj skoli na Vracaru?

hoćeš da kažeš da KK-ova majka posle čijeg rada su dokazi protiv Belivuka postali neupotrebljivi
ima neke veze sa titovom udbiom ? ma nemoguće!
ko bi to pomislio! šta ti pada na pamet!

Ko je bila KK-ova majka? Čime se bavi?

Kakve ona konekcije ima sa Belivukom?

Zašto su dokazi protiv Belivuka postali neupotrebivi?

Ja mnogo toga ne znam. A vala i ne treba sve ni da znam. Kako kaže tamo u Bibliji, neznanje je blgoslov.

Vidim da su mediji vest New York Timesa preneli 4. Maja, ali ne mogu da nađem kada je New York Tiems objavio tekst, verlo verovatno 3. maja pa su onda ovi ostali preneli 4. maja. Baš isti dan kada je KK izvršio masakr. Pa jel moguće?

A ta vest baš govori o konekcijama Vučića sa Belivukom, pored ostalog kriminala.

Ko je bila KK-ova majka? Čime se bavi?

Kakve ona konekcije ima sa Belivukom?

Zašto su dokazi protiv Belivuka postali neupotrebivi?

Ja mnogo toga ne znam. A vala i ne treba sve ni da znam. Kako kaže tamo u Bibliji, neznanje je blgoslov.

Vidim da su mediji vest New York Timesa preneli 4. Maja, ali ne mogu da nađem kada je New York Tiems objavio tekst, verlo verovatno 3. maja pa su onda ovi ostali preneli 4. maja. Baš isti dan kada je KK izvršio masakr. Pa jel moguće?

A ta vest baš govori o konekcijama Vučića sa Belivukom, pored ostalog kriminala.

много тога дечко ти не знаш!
знаш како кажу слободни армирачи, НЕЗНАЊЕ НЕ ОПРАВДАВА!
то мени реко један адвокат, једном....ја га гледам....

https://forum.krstarica.com/threads...mete-mafijaskih-zlocina.974105/#post-47028436

FwoLmQ0WAAAo7IH

Vrlo verovatno si u pravu.

Ne treba zaboraviti da je današnja BIA legat UDBE koja je zapravo bila ispostava KGBa osnovana od Tita koji je bio KGB agent.

A svi danas znamo šta je bila UDBA. Jedino za šta su oni bili sposobni jeste da udaraju i mlate po Srbima. Maltili su i druge u Jugoslaviji, ali najviše po Srbima.

Danas BIA jedino za šta je izgleda sposobna i čime se bavi jeste pordrivanje i zavađanje opozicije, potkupljivanje, zastrašivanje i ucenjivanje opozicionara ali često i novinara jer se jednim delom takođe bave kontrolom medija. Pored toga bave se kriminalom, sav kriminal u srbiji je pod kontrolom bije. Svi ovi značajni tobože veliki krimosi, narko dileri itd. u poslednjih 30 godina, svi su bili sardnici kako DBa tako danas BIA. Crno i sivo tržište je njihovo.

Čak i da je bio nekakav strani uticaj, oni su bili previše zauzeti protekcijom kriminalaca i pojedinica u vladi da bi se bavili održavanjem i zaštitom države.
To su najveci neprijatelji Srbije!

ALARM!!! ALARM!!! ALARM!!! Upravo sam dobio insajdersku informaciju: - SNS i aleksandar vučić planiraju pravljenje nasilnih nereda sutra na njegovom protestu i da za to optuže opoziciju! To će uraditi grupe koje će za tu svrhu biti dovedene u Beograd, koje će 'nasilno napasti' članove SNS i potom se lažno predstaviti kao "opozicija". Režimski mediji: novine Informer, Alo itd, TV Pink, TV Happy i drugi se U OVOM ČASU pripremaju za kreiranje lažne medijske lavine sa ovom temom: "nasilna opozicija napala mirne protestant SNS", i da takvu sliku pošalju u svet i među stanovništvo. To je i razlog zašto je premijerka danas pozvala sve građane, sa naglaskom na nas protivnike vlasti, da dođemo! 》Informacija za strane medije: SNS i aleksandar vučić su slično već radili angažovanjem kriminalaca iz Belivuk grupe ( https://nytimes.com/2023/05/03/magazine/aleksandar-vucic-veljko-belivuk-serbia.html… ) i drugih kriminalnih i navijačkih grupa i nasilnim napadima na nas građane koju smo protestovali, su sejali strah i uništavali demokratski potencijal društva od 2012. do danas, a sada će pokušati da lažno prikažu da "njih nasiljem napada opozicija". To nikada NE može biti tačno jer sva kontrola je u rukama diktatora aleksandra vučića. Sva policija, obaveštajne službe, vojska. Fotografije dole delimično prikazuju nasilje koje je SNS ranije koristio《 Mi smo SLOBODNI LJUDI i imamo PUNO PRAVO da budemo sutra na tom sramnom mitingu i da zviždimo i pritestno vičemo aleksandru vučiću. I niko nema pravo da nam to zabrani! I ja ću se sutra svakako pojaviti na tom sramotnom mitingu, ali mene mediji znaju i ne može mi se podvaliti da sam radio nešto što nisam i što sigurno neću raditi. Uz to, moj dolazak sam najavio i policiji. Svi ostali protivnici režima: okitite sebe ponosom i izbegavate delove skupa na kojima se nalaze sumnjive ličnosti. To znači da treba da budete u centru skupa jer tamo su sve kamere i najmanje su mogućnosti za podmetanje i zloupotrebu vašeg prisustva Od dolaska aleksandra vučića na vlast - mi smo bili mirni demokratski građani a on je slao siledžije i kriminalce na nas. Bićemo mirni i sutra. A ova njegova operacija lažne zastave, samo će iznova dokazati da je aleksandar vučić isti onaj čovek koji je bio i kada je bio Miloševićev ministar propagande, i da se ni malo nije promenio. PROTIVNICI VLASTI ĆE SUTRA IMATI SAMO PIŠTALJKE. PALICU VEĆ 11 GODINA DRŽI aleksandar vučić. Ovaj tvit služi kao upozorenje njima da znamo šta planiraju. ZAHTEVAM od SNS da od tih nasilnih sramnih planova odustane. To ne smete da radite.

много тога дечко ти не знаш!
знаш како кажу слободни армирачи, НЕЗНАЊЕ НЕ ОПРАВДАВА!
то мени реко један адвокат, једном....ја га гледам....

https://forum.krstarica.com/threads...mete-mafijaskih-zlocina.974105/#post-47028436

Da dopunim...

New York Times jeste objavio vest o Vučiću tačno 3. Maja.

Ako ovde može biti ikakve teorije zavere ona je takva da je Udba, danas poznata kao BIA, podstakla i inicirala masakr u školi baš tog 3. Maja kako bi svi mediji u Srbiji bili preokupirani masakrom i kako niko ne bi obratio pažnju na to šta je NYT objavio kao i ostali svetski mediji. To je razlog zašto isti dan, samo to.

Drugi ciljevi mogu biti razoružavanje Srbije. To vrlo verovatno. Postoji verovatno još različitih ciljeva. Ali sve to je moglo i da je masakr bio 10. Maja ili pre 2 meseca npr.

To je verovatno bilo planirano neko vreme. Doušnici su znali kada će NYT objaviti šta su objavili. Pa jednim potezom više stvari rešeno.

Vest o Vučićevom kriminalu i vezama sa Belivukom objavljen 3. maja u svetu... je ujedno i razlog da masakr bude baš 3. maja.

Naravno sve to ako gledamo kao zaveru sa skrivenim mračnim interesima koji nisu za javnost. U školi je možda bio još jedan saučesnik ubica, KK je bio treniran, opet nije ga mogao trenirati Pera Perić već neko ko je stručan i ko zna kako, KK je takođe bio pod nekom psihološkom manipulacijom itd.

Kažu da je KK tog jutra dobio SMS na srpskom - Jesi li spreman?

Koliko god ovo nekom zvučalo nemoguće, paranoično, bolesno... Ma gde to, pa ne bi to naša vlast, ne bi tako nešto Vučić ni na kraju pameti i sveta mogao da uradi. Ma ni da pomisli. Pa... kad bi ste razmišljali kao neko ko melje ljude u mašini za mlevenje mesa, možda vam tako nešto ne bi bilo nemoguće već zapravo sasvim očekivano. Prirodno.

Ovo je samo teorija zavere za neki roman fantastike. Mora tako inače neću moći da spavam.

Da dopunim...

Ako ovde može biti ikakve teorije zavere ona je takva da je Udba, danas poznata kao BIA, podstakla i inicirala masakr u školi baš tog 3. Maja kako bi svi mediji u Srbiji bili preokupirani masakrom i kako niko ne bi obratio pažnju na to šta je NYT objavio kao i ostali svetski mediji. To je razlog zašto isti dan, samo to.
Defintivno cudno.

Da dopunim...

Drugi ciljevi mogu biti razoružavanje Srbije. To vrlo verovatno. Postoji verovatno još različitih ciljeva. Ali sve to je moglo i da je masakr bio 10. Maja ili pre 2 meseca npr.

To je verovatno bilo planirano neko vreme. Doušnici su znali kada će NYT objaviti šta su objavili. Pa jednim potezom više stvari rešeno.

Vest o Vučićevom kriminalu i vezama sa Belivukom objavljen 3. maja u svetu... je ujedno i razlog da masakr bude baš 3. maja.

Naravno sve to ako gledamo kao zaveru sa skrivenim mračnim interesima koji nisu za javnost. U školi je možda bio još jedan saučesnik ubica, KK je bio treniran, opet nije ga mogao trenirati Pera Perić već neko ko je stručan i ko zna kako, KK je takođe bio pod nekom psihološkom manipulacijom itd.

Kažu da je KK tog jutra dobio SMS na srpskom - Jesi li spreman?

Koliko god ovo nekom zvučalo nemoguće, paranoično, bolesno... Ma gde to, pa ne bi to naša vlast, ne bi tako nešto Vučić ni na kraju pameti i sveta mogao da uradi. Ma ni da pomisli. Pa... kad bi ste razmišljali kao neko ko melje ljude u mašini za mlevenje mesa, možda vam tako nešto ne bi bilo nemoguće već zapravo sasvim očekivano. Prirodno.

Ovo je samo teorija zavere za neki roman fantastike. Mora tako inače neću moći da spavam.
Deluje kao da su spavaci bili aktivirani i pocinili zlocine ne samo u Ribnikaru nego i ovaj iz Mladenovca.

Glupo je kriviti državu za ovakvu tragediju. Ne podržavam ni najmanje ovu vlast, ali šta je tačno bilo ko iz policije, škole, sudstva mogao da preduzme da do ovoga ne dođe?
Happy, pink i ostale budalaštine jesu štetne i treba ih zabraniti, ali zbog sasvim drugih razloga.
Kako je decak od 10 godina mogao da uci da puca u streljani?

Postoji verovatno još različitih ciljeva. ....

sotonisti uvek jednim potezom ostvaruju više nevezanih ciljeva, uvek
3maj je i dan žrtvovanje dece inače, zato se onaj čika jov ZMAJ zvao 3maj...
žrtvuju se ZMAJU, tj zmiji...

Na tom skupu u Sremskim Karlovcima Srbi su proglasili autonomno Srpsko vojvodstvo (Srpsku Vojvodinu), što je u ono vreme bio događaj od velikog političkog i društvenog značaja. U njegovu čast čika Jova je pored svog imena uvek dopisivao 3. maj (datum održavanja Skupštine). Jednom se dogodilo da je u potpisu izostavio tačku posle broja tri, pa je treći dan maja postao - Zmaj!

Najveću odgovornost imamo mi roditelji.

što ne pravite seoske straže i lemate nasilnike i narko dilere?
ako za to, onda da...

Poslednja izmena:
Kako je decak od 10 godina mogao da uci da puca u streljani?
Onda vlasnik streljane treba da snosi odgovornost što je pustio neovlašteno lice.
Inače, ja ne vidim nikakav problem da deca uče da odgovorno rukuju oružjem. To je nekada bilo najnormalnije, naročito u ruralnim sredinama, i nikada se nije dešavalo ovako nešto. Ovo je prosto anomalija, ne verujem da će se nešto slično ponoviti ikada.

Onda vlasnik streljane treba da snosi odgovornost što je pustio neovlašteno lice.
Inače, ja ne vidim nikakav problem da deca uče da odgovorno rukuju oružjem. To je nekada bilo najnormalnije, naročito u ruralnim sredinama, i nikada se nije dešavalo ovako nešto. Ovo je prosto anomalija, ne verujem da će se nešto slično ponoviti ikada.
\ponovice se, sigurno. Samo daj deci oruzje, pa ces da vidis...

Back