radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Prpa..To se i meni desilo prosle godine kada sam u poljoapoteci kupio sekiru od 2 kila![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prpa..To se i meni desilo prosle godine kada sam u poljoapoteci kupio sekiru od 2 kila![]()
Inteligencija joj nije jača strana, mora se priznati : PDokaz kako ovde svako moze postati ministar itd... Zena je realno isuvise plitka da bi bila premijer jedne drzave. Apsolutno sam frapiran.
Za premijera definitivno nije. Ne vidim niti jedan jedini kvalitet kod nje da postane premijer drzave.Inteligencija joj nije jača strana, mora se priznati : P
Само погледај министарку екологије, за почетак.Dokaz kako ovde svako moze postati ministar itd... Zena je realno isuvise plitka da bi bila premijer jedne drzave. Apsolutno sam frapiran.
Ma cini ti seInteligencija joj nije jača strana, mora se priznati : P
Ima samo jedan kvalitet, verna je ko pas Vučiću, on kroz nju trbuhozbori : pZa premijera definitivno nije. Ne vidim niti jedan jedini kvalitet kod nje da postane premijer drzave.
ovo je skandal svetskih razmera, sekretar vlade Srbije vodi mafijase da se obracunavaju sa narodom
Хтели би они да вичу на сав глас да је то урадила страна служба али би се онда поставило питање па чему служи наша када страна ти изведе акцију испред носа а ми појма немамо. Чему служе хиљаде припадника службе који троше сваке године огромно богатство а нису у стању ништа да ураде.
Vrlo verovatno si u pravu.
Ne treba zaboraviti da je današnja BIA legat UDBE koja je zapravo bila ispostava KGBa osnovana od Tita koji je bio KGB agent.
A svi danas znamo šta je bila UDBA. Jedino za šta su oni bili sposobni jeste da udaraju i mlate po Srbima. Maltili su i druge u Jugoslaviji, ali najviše po Srbima.
Danas BIA jedino za šta je izgleda sposobna i čime se bavi jeste pordrivanje i zavađanje opozicije, potkupljivanje, zastrašivanje i ucenjivanje opozicionara ali često i novinara jer se jednim delom takođe bave kontrolom medija. Pored toga bave se kriminalom, sav kriminal u srbiji je pod kontrolom bije. Svi ovi značajni tobože veliki krimosi, narko dileri itd. u poslednjih 30 godina, svi su bili sardnici kako DBa tako danas BIA. Crno i sivo tržište je njihovo.
Čak i da je bio nekakav strani uticaj, oni su bili previše zauzeti protekcijom kriminalaca i pojedinica u vladi da bi se bavili održavanjem i zaštitom države.
Nema šanse, ako je služba neka to mora biti CIA snajka ili ona Pirgava.Takođe ne treba iključiti mogućnost da je upravo BIA bila ta koja je KK omogućila i podstakla ga da načini maskar.
Ovo je ipak njihovo dvorište.
Takođe ne treba iključiti mogućnost da je upravo BIA bila ta koja je KK omogućila i podstakla ga da načini maskar.
Ovo je ipak njihovo dvorište.