Odgovornost drzave za masakr u osnovnoj skoli na Vracaru?

Ja sam izneo logicko razmisljanje da nije bilo sanse da sve to sam uradi kako su prikazali,a prikazali su ga kao da je Rambo.
До пре 2-3 дана сам био готово 100% убеђен да је у питању само клинац који је, ма шта год (прс'о, психопата......) али почињем да сумњам да ту нешто "смрдуцка". И даље верујем у ову опцију као пре али имам неке сумње (можда су оне само плод недовољно разјашњених неких околности или плод стреса и немоћи због свега овога), да ли то да је мали инструиран од неког или да је ту још неко умешао прсте. Видећемо.
Ако се случајно испостави да су овај клинац и онај из Младеновца били можда на истом полигону, познају неке исте људе, ишли у исту стрељану хм, онда је ту већ много озбиљнији проблем.

До пре 2-3 дана сам био готово 100% убеђен да је у питању само клинац који је, ма шта год (прс'о, психопата......) али почињем да сумњам да ту нешто "смрдуцка". И даље верујем у ову опцију као пре али имам неке сумње, да ли то да је мали инструиран од неког или да је ту још неко умешао прсте. Видећемо.
Ако се случајно испостави да су овај клинац и онај из Младеновца били можда на истом полигону, познају неке исте људе, ишли у исту стрељану хм, онда је ту већ много озбиљнији проблем.
Pa, sigurno :hahaha:

I šta tačno znači to "ogledna škola"?
U skoli ima ogledalo.Predsednik se sad setio da predlaze mere i zakone gde je do sada bio?Igro se corabake sa Anom Brnabic i vladom na Andricevom Vencu.Zasto ne predlozi zakon ko se uhvati da diluje drogu sledi mu dozivotna robija.Mnogo vise se dece pobije i unesreci porodica narkomanijom.Mozda mu propada biznis sa Jovanicom?Ako neka propadne nacija ce biti zdravija.Sve je trulo u drzavi Srbiji a riba smrdi od glave.

U skoli ima ogledalo.Predsednik se sad setio da predlaze mere i zakone gde je do sada bio?Igro se corabake sa Anom Brnabic i vladom na Andricevom Vencu.Zasto ne predlozi zakon ko se uhvati da diluje drogu sledi mu dozivotna robija.Mnogo vise se dece pobije i unesreci porodica narkomanijom.Mozda mu propada biznis sa Jovanicom?Ako neka propadne nacija ce biti zdravija.Sve je trulo u drzavi Srbiji a riba smrdi od glave.
Pa jery bi mogle direktorka i psihološkinja da se oglednu ponekad u tom ogledalu?

Jery, ja koliko čujem, oni su baš sarađivali sa UNICEF-om na projektu "Škola bez nasilja", pa se pitam sad da li to nešto sa njima nije u redu kad ih podvrgavaju takvim ogledima, a sve se završi masovnim ubistvom, ili nešto nije u redu sa ostalim školama gde toga nije bilo?

Не кажем да је ово нека теорија завере али постоје неке неразјашњене околности које су највероватније плод мањка информација. видећемо.
Па и нема неких неразјашњених околности, оба учиниоца су признала шта су урадили, све битно се већ зна.

Уважаемые сограждане!

Учащиеся начальной школы «Брача Рибар», а также молодежь из окрестностей Младеноваца были убиты детьми "спящих" американских диверсионно-террористических служб, с целью воспрепятствовать сотрудничеству между Сербией и Россией, которое должно было проходить через серию мероприятий в течение мая месяца, посвященных Дню Победы над нацизмом: ярмарка науки 04-06, концерт Пелагеи 08, показ российского фильма «Нюрнберг» 09 мая и тому подобное. Базой американских* диверсионно-террористических служб является Спортивное объединение «Партизан», его хулиганы являются дилеры американской наркосети в Сербии.

* Соединенные Штаты являются колонией, управляемой итальянцами и англичанами.

To je navodno samo jedan od razloga ali eno net pun njegovih slika sa ranije obrisanog tik toka a s obzirom da je vlast upregnuta sa svim institucijama i da se mesaju direktno u rad, njegova sudbina od njih zavisi.
Cisto sumnjam, ili bar do sada, ovde se stvarno pitaju psihijatri i strucna lica pre svega.

Da je trebalo da bude sudjenje, pa i nekako, mada nisu retki slucajevi pritiska javnosti nigde u svetu pa i kod nas, ali ovde sudjenja nece biti.

До пре 2-3 дана сам био готово 100% убеђен да је у питању само клинац који је, ма шта год (прс'о, психопата......) али почињем да сумњам да ту нешто "смрдуцка". И даље верујем у ову опцију као пре али имам неке сумње (можда су оне само плод недовољно разјашњених неких околности или плод стреса и немоћи због свега овога), да ли то да је мали инструиран од неког или да је ту још неко умешао прсте. Видећемо.

Čekamo da se na forumu pojave stručnjaci koji će objasniti kako je Zapad kriv.

Ja sam već naučio teorije po kojima je.. neko drugi kriv, ali neću da ih plasiram.. ipak ima delko ozbiljnijih, bolje informisanih pravih stručnjaka ovde koji će nam sve to detaljno objasniti.

Verovatno je potrebno još neko vreme srpskim kavzi nacionalistima, raznim budalama i tako veoma pametnim ljudima da sklope jednu ludu teoriju zavere sa smislom po kojoj naravno neko drugi mora biti odgovoran za ovakav satanski čin. Nekada je to u narodu bio Đavo ti kriv, ali to u političkom kontekstu nije politički ispravno...

Mora postojati neki način po kojem je Zapad kriv za masakr, samo treba pustiti stručnjake da smisle kako.

Ja sam već naučio teorije po kojima je.. neko drugi kriv, ali neću da ih plasiram.. ipak ima delko ozbiljnijih, bolje informisanih pravih stručnjaka ovde koji će nam sve to detaljno objasniti.

Verovatno je potrebno još neko vreme srpskim kavzi nacionalistima, raznim budalama i tako veoma pametnim ljudima da sklope jednu ludu teoriju zavere sa smislom po kojoj naravno neko drugi mora biti odgovoran za ovakav satanski čin. Nekada je to u narodu bio Đavo ti kriv, ali to u političkom kontekstu nije politički ispravno...

Mora postojati neki način po kojem je Zapad kriv za masakr, samo treba pustiti stručnjake da smisle kako.
Pratiti Balkan Info i Posle ručka, mašta posle odradi.

Што би запа д био крив за ово. Ово је наш проблем тј пропуст који нисмо одрадили како треба. Нема потребе мешати запад у ово. Зашто људи мешају неке друге земље у овакве догађаје? ово је смао и једино наша кривица.

Back