Odgovornost drzave za masakr u osnovnoj skoli na Vracaru?

Objasni zašto misliš da je sve iscenirano i da baš javnost treba da vidi snimke?
Ne postoji kategorija: zasto to mislis? To je ono sto ti ne shvatas. Sa tudjim misljenjem mozes samo da se slozis ili ne slozis. Da kazes, ja tako ne mislim. Misljenje i iznosenje sopstvenog misljenja je osnovno i neosporivo ljudsko pravo. Preispitivanje, kaznjavanje, zabranjivanje tudjeg misljenja naziva se FASIZAM.

uvesti u srpske škole da se ima više vremena za razgovore...

FviOesFX0AQI7fE

sad će proraditi psihologija straha i samoodbrane , nijedno dete neće hteti da se nagone kroz prozor, svako dete će sad sumnjivo gledati i u svog najboljeg druga
policajci u škole , koliko njih i gde će biti smešteni , pored svakog učenika _deteta
sada će klinci shvatiti da do 14 god. mogu da nekažnjeno ubijaju ...pa mu ti daj keca ako se samo usudiš...

i ja se čudim...kako nismo vidjeli mrtva tijela osmoškolaca raznjetih mozgova kako leže u krvi...sram ih bilo...gdje je tu demokracija...
Pa mogli smo da gledamo slike iskasapljenih i samlevenih ljudi na konferenciji predsjednika republike, sto ne bi mogli i ovo. U ostslom, ne trazimo da vidimo iskasapljene ljude, nego cisto ocu da vidim njegov ulazak u skolu, recimo. Toga dana.

iskreno, da zna sta je srbija i srbi, a zna... to nikad nece pokusati kod odredjenih :lol:

mozda kod nekih penzionera ili soc slucajeva koji nemaju ni za leba...cik bani ti kod al pacina ili kuma koje je pominjao veceras de sam se krstio jer klinci danas gledaju morbidnije akcije sa likovima za koje su pomenuta dvojica profesori knjizevnosti sa harvarda :lol:

Pa nije isto. Ovo sto ja pominjem je gore. Udarni termin, djeca budna, javni servis. A snimak napada bi pogledao samo onaj ko hoce.
pogledao sam i više od onoga što je prikazano, ako se sećaš dugo vremena se odugovlačilo to , kako je vreme prolazilo pritisci za odbranu izvršitelja tih zločina je postajao sve veći , čak se i na stadionu skandiralo neke stvari ,
prikazivanje tih snimaka je bilo bukvalno isprovocirano , i da i u dnevne udarne termine kako bi se postigao maksimalni efekat sagledavanja učinjenog

Back