MozzGa Bezz
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
E,ja u Pet Centru nisam video ni obucu ni odecu.. Ali,moracu ovih dana da odem da kupim mom dalmosu duksic.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pet centar ima i patikice (oko 1000din) i carapice.(300din)
E,ja u Pet Centru nisam video ni obucu ni odecu.. Ali,moracu ovih dana da odem da kupim mom dalmosu duksic..![]()
Jeste na N.B kod buvljaka je,ne mozese promasiti ima ogromnog psa koji se vijori iznad zgrade.![]()
Živ, pa još vezan za rep ?!?Jeste na N.B kod buvljaka je,ne mozese promasiti ima ogromnog psa koji se vijori iznad zgrade.![]()
Znate li da li neko strika dzempere za pse tipa Labrador ili Zlatni Retriver?!
Znate li da li neko strika dzempere za pse tipa Labrador ili Zlatni Retriver?!
Ajde amonijak kad kupis postavi slicice da vidimo.![]()
sramota...no comment...jos carapice da stavis psu,pa nemam reci,patikice,pa to samo retarsi rade,ajde neke mantilice da im ne bude hladno,ali patikice,pa taj vlasnik ocigledno zeli da mu pas ima neku deformaciju sape...uzas...
A kako ih šnira ?!?Moj je naucio da hoda u patikicamaNe nosi ih (osim dok je ucio) ali imam nameru kad krene posipanje ulica solju. Nemam nameru da mu so nagriza sapice. Mozda ce to nekoga sablazniti i sl. ali patuljasti pincevi su em zimogrozljivi, em moj pinc ima neznije zdravlje.
sramota...no comment...jos carapice da stavis psu,pa nemam reci,patikice,pa to samo retarsi rade,ajde neke mantilice da im ne bude hladno,ali patikice,pa taj vlasnik ocigledno zeli da mu pas ima neku deformaciju sape...uzas...