Iwana_BG_`94
Početnik
- Poruka
- 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je shto se tiche kadetkinja,juniorki........
radi se u obilitju i poshtaru,rekla bih neshto manje u radnichkom, vizuri,steriji,volleystaru......ostali nishta....
valjda nisam nekog izostavila.......
p.s. ovo je moje vidjenje stvari dok sam trenirala,ne mora da znachi da sam u pravu........
p.p.s. ocenjivala sam na osnovu (ne)discipline u klubu......u nekim klubovima je vishe rekreativno treniranje,zezanje sa trenerima itd........
).u volleystaru sve manje posto im svi idu jos u pionirskim konkurencijama. . . a u Postaru imaju dobre kadetkinje, a juniorsku ligu im igraju pionirke. . . .
ja treniram u Rodi i mogu da se poxvalim da sam osvojio prvenstvo Srbije(jes' da je za pionire, ali titula je titula).
sto se tice reprezentacije stvarno me je razocarao spisak kadetske (zenske) reprezentacije. . .
a sto se tice seniora nadam se da mogu, uz pomoc dobre publike i dobre atmosfere, da pobede Brazil. . .naravno icicu na utakmicu![]()
![]()
![]()
los trener...![]()
ahahahhaha
Pa koga bi ti za trenera,???? Sta fali Kolakovicu??
I vidi , Srbija nema toliko jaku reprezentaciju, ne toliko da bude u samom svjetskom vrhu.

E Crnogorac hteo ti to ili ne Srbija jeste sam svetski vrh odbojke...
Zasto mislis da nije? Pa da nisu Spanci svetski vrh posle osvojenog evropskog...Pa njih smo dobili u Turskoj 3-2 i pokazali ko je svetski vrh...U stvari kad pogledas koliko medalja imamo od "95 pa nadalje i taj kontinuitet osvajanja neke od medalja cini Srbiju odbojkaskom velesilom !!!
Videce se u Pekingu ko je bio olimpijski prvak...![]()

a u .... materinu jos i o odbojci da mi drzis predavanja.. pa vidjecemo dokle ce da dogura srbija..Samo vidi primace(zajedno s liberom) i sta su oni naspram vanje grbica i gorana vujevica. Na svjetskom su i s njima gubili utakmice a zna se kol'ko su tad bili bolji.
I jos se prica o Kolakovaci kao o losem treneru.Kolakovic je od somlate Starovica napravio mozda najboljeg mladog korektora trenutno..

za nas ne igra ni jedan crnogorac... a za crnu goru igraju cini mi se dva srbalja iz republike srpske
tkacio:ma ajde ne seri zivota ti , kakva crna ljubomora , ja navijam za srbiju ali sam objektivan .. vidjecemo kako ce Srbija da igra na olimpijadi i oce li uzet' medaljuE Crnogorac ne drzim ja tebi predavanja, niti zelim ali znaj da se u sport i odbojku veoma dobro razumem !!!
Evo ova utakmica u spensu je pobila tvoje tvrdnje o nekvalitetu srpske reprezentacije i primaca...Pogledaj ako si gledao utakmicu. Janic i Nikic igraci utakmice, mladi Starovic pokazo da je trenutno u boljoj formi od Ivana...Tu su sjajni Bjelica, Podrascanin...O Kolakovicu ne treba trositi reci, covek se pokazao... Sjajan trener...
Nego vidim ja o cemu se ode radi (Ljubomora), jer vi nemate reprezentaciju za velika takmicenja i plus neki Crnogorci igraju za nas... Kao slag na tortu dolazi pobeda nad Brazilom od 3-2 (iako smo gubili sa 2-0)... Pa ti vidi jel smo mi prosecna ekipa ???![]()
Znam za Omrcena i gledao sam jednu utakmicu Hrvatske i to protiv Crne Gore..Ako je to ta perspektiva onda nema za cim da zalite..I tako dok vi igrate svjetsku ligu i putujete u Peking jedna perspektivna generacija hrvatskih odbojkaša otišla je sa scene a da nikakav trag u europskoj odbojci nije ostavila.
Omrčen, Krnić, Kovačević, Ćošković, Vulin i Boriskijevič je šestorka koja se godinama mogla nositi sa najjačima.
Međutim nevjerojatna nesposobnost, nestručnost i korupcija unutar saveza povezana sa pocjenjivanjem odbojke kao sporta u Hrvatskoj rezultirali su redovitom nekompletnošću i nepripremljenošću ekipe i mizernim rezultatima na zadnja dva eura (8 i 14. mjesto)
Dno dna doživjeli smo nakon neuspjeha u kval. za Peking kada su svi najbolji rekli zbogom repki zbog svog tog truleža.
Kval za EP 2009 igrali su juniori (naravno 3 poraza)
Vama puno sreće na olimpijadi, a nama tavorenje na dnu koje smo i zaslužili i na koje smo navikli...eee da mi je gledat Brazil u Zagrebu...
Znam za Omrcena i gledao sam jednu utakmicu Hrvatske i to protiv Crne Gore..Ako je to ta perspektiva onda nema za cim da zalite..![]()
![]()
Omrcen je bas dobar igrac ali ni on nije igrao kako umije sa onim tehnicarem
) bez blokera bez libera...kaj da ti velim kad su uoči zadnjeg ep trenirale 2 ekipe, jedna s "odmetnikom " Malevićem, druga sa službenim trenerom, pa su Malevića vratili pa neki igrači nisu htjeli...ljudi su si sami smještaj plaćali...ma sramota 
Trener nam je Crnogorac a i Nikic je cist Crnogorac, Starovic igra u CG...
Mislim nema to veze ali to je kompleks nasih braca, uvek oni moraju nesto da seru..."Srbija nije sila u odbojci !!!" jok vi ste sila...tkacio:
e da je tu samo brazil...Nebitno ocemo uzeti medalju do sada smo se sa 90 posto takmicenja od 95 pa do danas vracali sa medaljom..Jos smo bronzani sa poslednjeg evropskog!!!
Ko se to nada zlatu?
Budimo realni to je nemoguce pored Brazila...Mada i bronza bi sa olimpijade bila zlatna za nas...
Sto se tice Crnogorskih odbojkasa u pravu si Srbalj je Srbalj... Ma sve su to Srbi !!! I Goran Vujovic je Srbin!!!