ODBOJKA

Da,ali je Buducnost ima znatno iskusniju ekipu od ovih u Srbiji :)To je uigrana ekipa...Buducnost pratim odavno,volelal sam da gledam meceve Buducnosti i Budve protiv Zvezde,Vojvodine,....Ali sada vise toga nema :(Losa nam je mnogo odbojka sada,cini mi se nikad gora klupska odbojka :(Valjda ce se nesto popraviti:roll:

a jeste to , crnogorska liga je jedno veliko sranje. Tu su buducnost i budvanska koja ima vise para ,ja mislim vise od svih klubova u crnoj gori , mislim na svaki sport. tu onda dolazi studentski i jedinstvo koji u utakmicama protiv budve i buducnosti uzmu 15 poena po setu.. ma raspad ..
eee igrah i ja prvu ali ode klub u 3 materine... :|

au ispade budvanska 3-0 izgubi od nolika , cini mi se da se tako ekipa zove , sranje od ekipe , buducnost bi je dobila 3-0..
btw hamza zatric je najtuzniji igrac crne gore , ne zasluzuje da igra u reprezentaciji .
onaj tehnicar alderman isto lose igra. ne umije da digne penal , uopste nijesu imali napad "kroz sredinu" :D , a ne moze bez toga.. Dabovic bi meni igrao. Stefanof najnesigurniji igrac budvanske , kad se lomi rezultat ne treba mu dizati uopste , jer je majstor da je ispuca u aut.. Srednjaci su dobri , libero onako , sredina :) , ali zato primaci tuga...hamza servira 5 puta cini mi se , prvi put plasira i prebaci nekako , ostala 4 puta pogrijesi lopta ide po sred mreze ,a jos je 15 lopti ispucao u aut..onaj primac drugi celavi je do juce igrao libera skace 20cm ali svejedno je vise prolazio od zatrica.. ali ne moze ekipa s jednim "pucacem" ,stefanovom..
sve u svemu budva je sranje od ekipe , jedno vrijeme sam za njih navijao ali buducnost je 3 puta bolja ekipa sa 10 puta manje para... OK BUDUCNOST ZAAAAAAAKOn

Igrace finale protiv Buducnosti , tu ce da puknu zestoko.Ekipa u koju je mnogo ulozeno , ali buducnost je mnoogo jaca . ;) .Budvanska rivijera igra prakticno s jednim primacem. Sto se tice drugog mijenjaju se Zatric :evil: i neki Ristovski sto je libera prije igrao. Zatric odservira i izvede ga , pa ga ponovo uvede kad treba da udje u prvu liniju . Kad bi imali jos jednog dobrog primaca bili bi 6 puta jaci. :) A i srednjaci nijesu nesto. Tempo im nije jaca strana :lol: a tu je buducnost mnogo jaka.. ;)
Btw ne znam gdje sam cuo da je neko izjavio da ce starovic bit' bolji od miljkovica.. .

E , treba on jos mlijeka da sisa.. Ali brzo ce on iz buducnosti da ide nije on za crnogorske lige :D , prosle godine je bio tuta od igraca , znaci nemoguce je koliko je napredovao za godinu , godinu i po..

Da,sigurno je bila lepa utakmica :) Ekipe sa vrhunskim igracima :)Nas Novica Bjelica odigrao dobro,u obe utakmice osvojio po 12 poena :)Ali ipak njegova Copra nije osvojila ligu sampiona :)Bas mi je zao ali nisam mogla da gledam te utakmice :(,mozda su bile na Eurosprt-u:roll:
Belhatov osvojio bronzu,a veliki Sisley bez medalje :)

Navijao sam za pjacencu ali ne samo zbog bjelice nego citave ekipe :D. Bolje su igrali , bolji su definitivno ali cesto se desava da dobije gori :D ;) . Inace kad bi igrali na primjer na 3 ili dvije dobijene utakmice pjacenca bi dobila. Bolje je i igrala juce ali ne znam ni ja kako izgubise. Valjda im serva nije isla ko u prva dva seta.
prvi i treci set su oni dobili a drugi su izgubili ja mislim poslije vodjstva od 24-21 , 24-26.

da su dobili 2. set titulaaa bi tu bila... :D
na kraju svi mirni a meoni place :D :D :D
e al kakve prste ima onaj meoni ono je savrsenstvo..

Da,sigurno je bila lepa utakmica :) Ekipe sa vrhunskim igracima :)Nas Novica Bjelica odigrao dobro,u obe utakmice osvojio po 12 poena :)Ali ipak njegova Copra nije osvojila ligu sampiona :)Bas mi je zao ali nisam mogla da gledam te utakmice :(,mozda su bile na Eurosprt-u:roll:
Belhatov osvojio bronzu,a veliki Sisley bez medalje :)
Bile su na Eurosport-u sve utakmice i bilo je uzivanje gledati. Ostaje zal sto bjela nije osvojio ali ima vremena za njega.

Crvena zvezda - NIS Vojvodina 2:3 (19:25, 25:20, 29:31, 25:19, 26:28)
Stvarno neverovatna utakmica :):):)
Jedno iznenadjene na pocetku
Radnički Kombank - Partizan 1:3 (23:25, 25:20, 24:26, 23:25):) :) :)

Crvena zvezda - NIS Vojvodina 2:3 (19:25, 25:20, 29:31, 25:19, 26:28 )
Stvarno neverovatna utakmica :):):)
Jedno iznenadjene na pocetku!!!
Radnički Kombank - Partizan 1:3 (23:25, 25:20, 24:26, 23:25):) :) :)

Fenerbahce Men's Volleyball Team have finished the longing for the Turkish Cup by beating Arkasspor with a 3-0-win (23-25, 20-25, 22-25) at Atatürk Arena. After the game the players celebrated the victory together with the fans.:shock::lol::lol::lol:
Venue: Atatürk

Referees: Aziz Yener , Bülent Bozkurt

Arkas Spor: Ahmet , Duerden , Gökhan , Selçuk , Mendez , Giani (Nuri , Mustafa , Bülent , Suho , Kadir )

Fenerbahçe: Barış , Arslan , Grbic , Gomez , Coskovic , Hakan (Ali , Burak , Emre )
:lol::lol::lol::lol:
vladimirgrbicpr7.jpg

20080401vool002nk4.jpg

Vladimir Grbic
14.12.1970
1.94m
95kg
Mislim da ima potpuno idealnu visinu za primaca:) Ima izuzetan odraz,neverovatan dohvat cak od 370,veci dohvat od Miljkovica,koji je visi cak 12cm :) :) :)
Ali steta sto je pri kraju karijere :(

Vladimir Grbic
14.12.1970
1.94m
95kg
Mislim da ima potpuno idealnu visinu za primaca:) Ima izuzetan odraz,neverovatan dohvat cak od 370,veci dohvat od Miljkovica,koji je visi cak 12cm :) :) :)
Ali steta sto je pri kraju karijere :(
pa cekaj , jeli moguce da ima 370/? ??? citam prvo 360 , pa 365 pa 370.. pa i moguce je ali kad je bio na vrhuncu.. ali kako "cudno" izvlaci ruku za smec , pogledajte ovu sliku gore.. Netipicno za primace..
a sto se tice visine , za primaca idealno jos jedno 3-4 cm ali sve to zavisi od duzine ruku.

Back