ODBOJKA

60 000 LOPTI MIKASA U SRBIJI U NAREDNE ČETIRI GODINE!!!!
-Izuzetna mi je čast što u Beogradu mogu da pozdravim gospodina Arnolda. Odbojkaški savez Srbije može da se pohvali odličnom saradnjom sa Mikasom, a takođe i sa njenim delom zaduženim za Evropu.Potpisivanjem ovog Sporazuma omogućićemo, zajednički, da škole u Srbiji, ali i klubovi dobiju 60 000 lopti Mikasa, u naredne četiri godine. Akcija „Odbojka i lopte u škole“ je, čini mi se, dobar način da još više popularišemo odbojku, koja se u Srbiji poslednjih godina može pohvaliti dobrim rezultatima....,rekao je Boricic!!!

Stvarno sam odusevljena ovim potezom naseg saveza!!!!!!!!:shock::lol::razz:;):grin::wink::lol::lol::lol::lol:

mikasa35tx2.jpg

Poraz od Italije 3-0(25-18,25-19,25-21):roll::-(:-(:-(:cry::cry::cry:
Italija je igrala sa timom snova,cak je i Meoni bio tu,a trener je ponovo Anastazi.Igraju savrseno.
CG u skladu sa svojim mocima:?.I oni sa novim trenerom,pomocnim trenerom Buducnosti:roll:
U petak protiv Hrvata u 20h na RTCG.Ovo ce valjda pobediti:roll::lol:

Ne postoji realna mogutjnost da brzo a efektivno povetjash odraz. Postoje odredjene vezhbe (nisam siguran koje su, sli znam da ukljuchuju neshto sa nekim knjigama na podu), ali ti ipak preporuchujem da vishe trenirash i time doterash u red odraz (chitaj: konstantno vezhbanje).

Odraz je prirodna stvar,tako da oni koji imaju jace nosace kolena,imaju prirodno dobar odraz,a ostali moraju da ga izgrade,mada to moze treningom jedino,nista posebno dok su mladji igraci:smile:Sve to strucnjaci znaju,sta treba u koje vreme raditi :lol:

Spisak odbojkasa za Kvallifikacioni turnir za Olimpijske igre u Izmiru,Turska

TEHNIČARI: NIKOLA GRBIĆ (TRENTINO, ITALIJA), VLADO PETKOVIĆ (BUDUĆNOST PODGORIČKA BANKA, CRNA GORA) I MIHAJLO MITIĆ (VGSK, VELIKO GRADIŠTE).

KOREKTORI: IVAN MILJKOVIĆ (ROMA, ITALIJA) I SAŠA STAROVIĆ (BUDUĆNOST PODGORIČKA BANKA, CRNA GORA).

PRIMAČI: BOJAN JANIĆ (VERONA, ITALIJA), NIKOLA KOVAČEVIĆ (PERUĐA, ITALIJA), MILOŠ NIKIĆ (MILANO, ITALIJA), NEMANJA DUKIĆ (BUDUĆNOST PODGORIČKA BANKA, CRNA GORA), ALEKSANDAR MITROVIĆ (REŠOVIJA, POLJSKA) I NEMANJA PETRIĆ (BUDUĆNOST PODGORIČKA BANKA, CRNA GORA).

LIBERA: MARKO SAMARDŽIĆ (TUR, FRANCUSKA) I NIKOLA ROSIĆ (MERSER, NEMAČKA).

BLOKERI: ANDRIJA GERIĆ (LUBE MAĆERATA, ITALIJA), MARKO PODRAŠČANIN (KORILJANO, ITALIJA), NOVICA BJELICA (KOPRA PJAĆENCA, ITALIJA) I DRAGAN STANKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

Seniori Srbije će pripreme početi u četvrtak, 27. decembra, okupljanjem u beogradskom hotelu „M“.
Reperezentacija neće biti kompletna prvog dana priprema, zbog obaveza igrača u svojim klubovima. Naime, u zavisnosti od rasporeda utakmica u inostranim ligama (Italija, Francuska, Poljska, Nemačka), reprezentativci će po završetku obaveza u klubovima stići na pripreme.

Najbolji sto trenutno imamo :) :) :)

I odbojkasice se okupljaju :) :) :)
Evo spiska :)
TEHNIČARI: MAJA OGNJENOVIĆ (METAL GALACI, RUMUNIJA), MAJA SIMANIĆ (RIJEKA, HRVATSKA) I BOJANA ŽIVKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

LIBERA: SUZANA ĆEBIĆ (JEDINSTVO, UŽICE) I SILVIJA POPOVIĆ (POŠTAR 064).

KOREKTORI: IVANA ĐERISILO – STANKOVIĆ (VOLERO CIRIH, ŠVAJCARSKA), JOVANA BRAKOČEVIĆ (KONELJANO, ITALIJA), IVANA NEŠOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I MARTA DRPA (CRVENA ZVEZDA).

BLOKERI: VESNA ČITAKOVIĆ – ĐURIŠIĆ (EZAČIBAŠI, TURSKA), ALEKSANDRA AVRAMOVIĆ (SAN VITO, ITALIJA), IVANA ISAILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I STEFANA VELJKOVIĆ (POŠTAR 064).

PRIMAČI: JELENA NIKOLIĆ (TAKEFUDŽI BAMBU, JAPAN), BRIŽITKA MOLNAR (METAL GALACI, RUMUNIJA), JOVANA VESOVIĆ (JEDINSTVO, UŽICE), JASNA MAJSTOROVIĆ (POŠTAR 064) I SANJA MALAGURSKI (NOVA GORICA, SLOVENIJA).

Plave će pripreme početi okupljanjem u beogradskom hotelu “M”, u subotu, 05. januara. Istog dana, plave će otići u SC Kovilovo, gde će se pripremati do polaska u Nemačku.

Ja obozavam odbojku.Pre nisam mogla da je smislim,a sad je treniram k'o nenormalna.Bas jedan super sport.Ispunjava me,da se tako izrazim.Ja kao da sam sa loptom rodjena,ne mogu bez nje.

I odbojkasice se okupljaju :) :) :)
Evo spiska :)
TEHNIČARI: MAJA OGNJENOVIĆ (METAL GALACI, RUMUNIJA), MAJA SIMANIĆ (RIJEKA, HRVATSKA) I BOJANA ŽIVKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

LIBERA: SUZANA ĆEBIĆ (JEDINSTVO, UŽICE) I SILVIJA POPOVIĆ (POŠTAR 064).

KOREKTORI: IVANA ĐERISILO – STANKOVIĆ (VOLERO CIRIH, ŠVAJCARSKA), JOVANA BRAKOČEVIĆ (KONELJANO, ITALIJA), IVANA NEŠOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I MARTA DRPA (CRVENA ZVEZDA).

BLOKERI: VESNA ČITAKOVIĆ – ĐURIŠIĆ (EZAČIBAŠI, TURSKA), ALEKSANDRA AVRAMOVIĆ (SAN VITO, ITALIJA), IVANA ISAILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I STEFANA VELJKOVIĆ (POŠTAR 064).

PRIMAČI: JELENA NIKOLIĆ (TAKEFUDŽI BAMBU, JAPAN), BRIŽITKA MOLNAR (METAL GALACI, RUMUNIJA), JOVANA VESOVIĆ (JEDINSTVO, UŽICE), JASNA MAJSTOROVIĆ (POŠTAR 064) I SANJA MALAGURSKI (NOVA GORICA, SLOVENIJA).

Plave će pripreme početi okupljanjem u beogradskom hotelu “M”, u subotu, 05. januara. Istog dana, plave će otići u SC Kovilovo, gde će se pripremati do polaska u Nemačku.
Јаки смо!:-)

Nije tacno da nema zamene za Vujevica,Vanju i Nikolu Grbica,Miljkovica.Ljudi koji su ih trenirali jos zive i rade.Stvaraju se novi igraci koji ce ih zameniti veoma brzo,jer imamo veoma dobru skolu odbojke.A Samardzic koji je katastrofa je proglasen je u najjacoj odbojkaskoj ligi sveta kao 3. libero,a na svetskoj ligi kao 5.
Vidi se da nemas pojma

Naravno da ce neko zameniti Vanju i Nikolu Grbica,Gorana Vujevica,Slobodana Boskana(kao sto vecina ne zna,nas naljbolji primac sa 95% idealno primljenih lopti),Ivana Miljkovica,Novicu Bjelicu,Andraju Gerica.Ljudi koji su ih trenirali i danas zive,rade i stvaraju jednu jaku generaciju koja ce obuhvatati 88,89,90,91 i 92 godiste i koja ce verovatno premasiti ovu LEGENDARNU GENERACIJU.Tu ce bitii ovi koji sada igrajukoji ce tada biti dovoljno iskusni kao na primer Podrascanin,Stankovic,Kovacevic,Petkovic itd

Back