ODBOJKA

Idemo na jos jednu pobedu!!!!!!!!! :) Nadam se da cemo pobediti Grke bez vecih problema!!!! :)U 18h,budimo uz nase!!!!!!!!!!!!! :)
Odbojkasice igraju dobro,pobedile su Bugarsku 3-0!!!!:)

Nije bitno sto su Grci slabi,nego je bitno da mi igramo sve bolje!!!!:)
Ocekuje nas sutra mec sa nezgodnim Francuzima :(
SRBIJA – FRANCUSKA 15,30h po nasem vremenu ;-) :lol: :-P

Dobra igra,posebno Gerica,dobar blok.Mislim da je Miljkovic malo losije odigrao,Boskan solidan,...... Bice sutra jedna laksa utakmica sa Slovacima u 18 h!!!!!!!!
62987578046e4a1f3c12f88ef5.jpg

hehehe :) 4. mesto- do vrha puna kapa sa obzirom na sve! a to je jos i najmanje sto cemo imati!! Bas mi je drago da su favoriti (osim nas i Rusa) izvisili... :D A necemo igrati sa rusijom ili finskom, vec sa pobednikom iz njihovog meca ili spanijom. uskoro je zreb (nema automatskog sparivanja- garantuje se samo da se pobednici grupa nece sastati medjusobno)...

Polufinale SRBIJA-RUSIJA 15.9.(subota)18h po nasem vremenu!!!!!
Ne znam kakve su nam sanse,Rusija je u odlicnoj formi,Kamuckih odlicno igra kao i uvek,korektor Poltavski odlican,a i primac Abramov mnogo dobro igra iako nije dugo igrao zbog povrede!!!!! :cry:
Bice nam izuzetno tesko,mada je ovo sad ogroman uspeh!!!! :) :) :)

ma ovo je super taman izgubili obe naredne. nikad se ne zna naravno, ali mislim da smo vise sansi imali protiv finske... ali nikad nas bas i nije hteo zreb, pa smo se borili :)
ali ako smo SADA u polufinalu, onda ocekujem da narednih godina uvek bar ponovimo uspeh :)

Poraz od Rusa :(!!!!Bas su dobro igrali Rusi.Stvarno onaj njihov korektor Poltavski je odigrao nenormalno,mislim da nijednom nije pogresio,nismo mogli da ga izblokiramo :(
Mada me je razocarao glavni sudija koji kao da nije pratio utakmicu,vec sam dosudjivao ono sto su pokazivale linijske sudije :((((
Valjda cemo imati snage za sutra,da pobedimo Finsku,i uzmemo opet bronzu,kao pre dve godine :)
SRBIJA-FINSKA sutra 13.30 :)

Svetska prvenstva u odbojci za muškarce

god. domaćin.......šampion................drugi...............treći.......................četvrti
1949. Poljska.........SSSR....................CSSR.............Bugarska..............
1952. Rusija...........SSSR....................CSSR.............Bugarska.............
1956. Francuska.....CSSR....................Rumunija........SSSR ..................
1960. Brazil............SSSR....................CSSR.............Rumunija.............
1962. Rusija...........SSSR....................CSSR.............Rumunija.............
1966. Poljska.........CSSR....................Rumunija.........SSSR.................
1970. Bugarska......Istočna Nemačka....Bugarska........Japan..................
1974. Meksiko.......Poljska...................SSSR.............Japan.................
1978. Italija............SSSR....................Italija...............Kuba...................
1982. Argentina.....SSSR.....................Brazil..............Argentina.............
1986. Francuska....SAD.......................SSSR..............Bugarska............
1990. Brazil...........Italija......................Kuba..............SSSR..................
1994. Grčka...........Italija.....................Holandija.........SAD....................
1998. Japan...........Italija.....................Jugoslavija.......Kuba....................
2002. Argentina.....Brazil.....................Rusija.............Francuska.............Jugoslavija
2006. Japan..........Brazil.....................Poljska...........Bugarska...............Srbija

da li je ova tebela dobra?? ako nije, molim vas ispravite me i ako znate ko je bio cetvrti od 1949. do 1998. dodajte...
zna li se ko ce biti domacin 2010?

BRONZA!!!! :)Odlicno smo odigrali,videla se velika zelja za medaljom :)))))))))))Ostva rena zelja mladjih odbojkasa koji su osvojili svoju prvu seniorsku medalju!!!!! :)Znala sam da nece razocarati:)MILJKOVIC najbolji POENTER :) :lol: :razz:
Veliki Spanci su pokazali neverovatno veliku snagu,i posle svih gresaka sudija,smogli snage da pobede opasne Ruse!!!!Svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
serbiamenwebvo0.jpg

qy9u4296rc9.jpg

qy9u4602nu8.jpg

qy9u5282it4.jpg

Back