Odbila da joj vakcinišu dete – 20 dana zatvora

kojih 95% ...ti ne da ne znas da i vakcinisani mogu da sire zarazu sto priznase i ona 2 debila iz batuta i tirseove na rts-u pre 2 dana nego ne znas ni da se kolektivni imunitet moze postici samo ako se bolest prelezi i stekne dozivotni imunitet.... idi se vakcinisi zajedno sa tom decom i revakcinisi svake godine

kazu ako vas zarazi vakcinisani onda je on vas vakcinisao nije vas zarazio...koji su to debili

Cuj priznali
Bolje da ne komentarisem avaks shvatanje onih izraza lica to dvoje dr sa rts
Utripovali ste da je Jovana razvalila
A ona glupaca luda samo gleda po onim papirima koje je donela u studio i lupeta gluposti
Psihijatar koji koristi izraz "lud" sto je vrlo neprofesionalno, i pravi se da zna bolje od imunologa i epidemiologa
A ti da si pazljivo slusala sta su govorili ne bi zakljucila to sto si napisala

zasto vam smetaju ovi koji nece da budu sirovina farmaceutske industrije za njihove skupe lekove i inkubatori za njihove viruse i bakterije?

Ne znam zašto im smetaju. Ja se nkada neću vakcinisati, ići kod lekara, davatiim novac, kupovati i konzumirati lekove. Ne smeju me naterati, kao što me kao vegana ne smeju naterati da konzumiram meso, mleko i jaja, zatim industrijsku hranu sa kodom HACCP, zatim kafu, alkohol, lekove i droge. Zbog toga se i ne mogu razboleti i zbog toga mi ne trebaju nikakvi lekari niti njihovi buđavi lekovi. Može mi se tako. Ojha. Ende.

Od tvog lupetanja, coveka zaboli glava
Znate, danas se paranoidne sizofrenije uspesno drze pod kontrolom.
A to sto vi nemate kapacitet da razumete zasto su vakcine korisne i na koji nacin stite celo drustvo kao celinu,to je vec druga prica

- - - - - - - - - -

Ne znam zašto im smetaju. Ja se nkada neću vakcinisati, ići kod lekara, davatiim novac, kupovati i konzumirati lekove. Ne smeju me naterati, kao što me kao vegana ne smeju naterati da konzumiram meso, mleko i jaja, zatim industrijsku hranu sa kodom HACCP, zatim kafu, alkohol, lekove i droge. Zbog toga se i ne mogu razboleti i zbog toga mi ne trebaju nikakvi lekari niti njihovi buđavi lekovi. Može mi se tako. Ojha. Ende.

Pametnice,ti si vec vakcinisana.
A to da se ne mozes razboleti,samo sanjaj
Idi popij malo mms kapi i gledaj u sunce
I obavezno se namazi belim lukom
I pozfravi sladjanu velkov

pazi vakcina ti je ko diploma,ako te neko pita kazi primio si,isti fazon kad te pitaju sta si zavrsio kazes pravni fax,nikad im neces dati svedocanstvo na uvid a postovace te ceo zivot,pajseri

ali oni lazu kao da im zivot od toga zavisi....ne mozes im celog zivota bezati ako im je toliko bitno da te vakcinisu

Marcella Piper-Terry nam daje informacije o vakcinama koje su neverovatne. Zašto ne treba vakcinisati? Odgovor ćete dobiti u ovom klipu.

Poslednja izmena:
Marcella Piper-Terry nam daje informacije o vakcinama koje su neverovatne. Zašto ne treba vakcinisati? Odgovor ćete dobiti u ovom klipu.

Daje nam neverovatno netačne informacije koje su stručno raskrinkane u ovom tekstu:

Ćelije abortiranih beba i majmunskih bubrega u vakcinama – mit ili istina? – Examinus

Ovo je jedna od gorih laži antivakcinalnog lobija, jer apeluje na primalne emocije i indukuje ljudski osećaj nemorala. Medjutim, svako sa srednjoškolskim poznavanjem biologije, može vam reći da je jednostavno nemoguće da vakcine (ili bilo koji drugi lek) sadrže ljudska tkiva. Razlog? Imunologija. Naime, kada bi vam bilo ubrizgano bilo šta što sadrži tkivo druge osobe, telo bi ga prepoznalo kao „strano“ telo i uništilo. Ovakav imuni odgovor je snažan i lako može dovesti do smrti.

Kao i svaka laž, i ova ima zrno istine u sebi. Pa pogledajmo, šta se zapravo krije iza tvrdnje „U vakcinama su delovi abortiranih beba i majmunski bubrezi“ koju često možemo čuti od zagovornika antivakcinalnog pokreta.

...

Ćelijske linije koje se danas koriste za proizvodnju vakcina su “potomci” originalnih ćelija dobijenih od abortiranog fetusa pre više od pola veka. Stoga, one kao takve, nikad nisu bile deo fetalnog organizma. Sve u svemu, svega DVA fetusa, dobijena nakon abortusa koji su bili odluka majke, su dala ćelijske linije koje se koriste za razvoj današnjih vakcina. Važno je naglasiti da ni jedan abortus nije izvršen sa ciljem razvoja vakcina.

celije_u_vakcinama_tm.jpg

Bas je zanimljivo da vas dvoje na svim temama raspravljate jedno te isto.

Opravdanost vakcinisanja je neka druga tema, a ova je o slobodi odlucivanja.

Mozda su roditelji glupi, ali je onda ceo zdravstveni sistem gluplji od njih,

ako mora da upotrebljava silu da bi sproveo nesto sto je opravdano.

Zamisli zdravstveni radnici sa sve psihologijom ne mogu da ubede roditelje sta je dobro za decu,

cudo jedno nego drzava mora da primenjuje silu.

curane zena je lepo objasnila pa ti crtaj - virus je sargarepa, fetus je zemlja a laboratorija basta....ubrizgavaj svojoj deci te sargarepe

jel znas da jedna konzerva tunjevine sadrzi 5x vise zive od nekih vakcina?

- - - - - - - - - -

Bas je zanimljivo da vas dvoje na svim temama raspravljate jedno te isto.

Opravdanost vakcinisanja je neka druga tema, a ova je o slobodi odlucivanja.

Mozda su roditelji glupi, ali je onda ceo zdravstveni sistem gluplji od njih,

ako mora da upotrebljava silu da bi sproveo nesto sto je opravdano.

Zamisli zdravstveni radnici sa sve psihologijom ne mogu da ubede roditelje sta je dobro za decu,

cudo jedno nego drzava mora da primenjuje silu.

slazem se potpuno o slobodi odlucivanja. ja sam za slobodu odlucivanja u vezi vakcinacije pri cemu svaka odluka u zivotu mora da ima neke posledice-dobre ili lose. u slucaju nevakcinisanja- dete ne moze u vrtic. onaj kome je stalo do deteta, platice bebisetrku da mu cuva nevakcinisano dete.

jel znas da jedna konzerva tunjevine sadrzi 5x vise zive od nekih vakcina?

- - - - - - - - - -

slazem se potpuno o slobodi odlucivanja. ja sam za slobodu odlucivanja u vezi vakcinacije pri cemu svaka odluka u zivotu mora da ima neke posledice-dobre ili lose. u slucaju nevakcinisanja- dete ne moze u vrtic. onaj kome je stalo do deteta, platice bebisetrku da mu cuva nevakcinisano dete.
Kada bi se sloboda odlucivanja zavrsavala na tome moze da bude i opravdano.

Sloboda odlucivanja proistice iz ostalih sloboda. Cime je opravdano da se deca ne primaju u vrtic ako nisu vakcinisana?

Voljom nekoliko ljudi je sasvim neopravdana odluka.

Jabih to rekao skupilo se par budala na jednom mestu i odlucuju o nasoj deci.

po stoti put - zivu koja se unese konzumacijom organizam ne usvoji ni 0.02% a onu koja s unese spricem usvaja 100%...potrebe za zivom organizma su 0 - svaka kolicina je toksicna....kakve gluposti pisete covek bi pomislio da kuckate iz vrtica

ti znas sta je bioloska raspolozivost? samo kod intravenske primene je bioloska raspolozivost 100 posto. vakcine se daju subkutano a ziva u obliku u kojem je u vakcinama se metabolise u produkte koji NE PROLAZE hematoencefalnu barijeru i koji SE ELIMINISU urinom vrlo brzo.

imas dobre on line kurseve i udzbenike o farmakokinetici.raspitaj se malo. ne kucaj napamet.

- - - - - - - - - -

Kada bi se sloboda odlucivanja zavrsavala na tome moze da bude i opravdano.

Sloboda odlucivanja proistice iz ostalih sloboda. Cime je opravdano da se deca ne primaju u vrtic ako nisu vakcinisana?

Voljom nekoliko ljudi je sasvim neopravdana odluka.

Jabih to rekao skupilo se par budala na jednom mestu i odlucuju o nasoj deci.

opet gresis. ti odlucujes o zdravlju svog deteta pa i o tome da li ces ga vakcinisati. drzava ima pravo da ti zabrani pristup tvom detetu vrticu ako nije vakcinisano kao sto ima pravo da ti zabrani da vozis 6 meseci auto jer si uhvacen pijan za volanom. imao si punu slobodu izbora da sednes pijan za volan i time ugrozis i sebe i druge. zato slede posledice. oduzimanje dozvole i kazna.

ti znas sta je bioloska raspolozivost? samo kod intravenske primene je bioloska raspolozivost 100 posto. vakcine se daju subkutano a ziva u obliku u kojem je u vakcinama se metabolise u produkte koji NE PROLAZE hematoencefalnu barijeru i koji SE ELIMINISU urinom vrlo brzo.

imas dobre on line kurseve i udzbenike o farmakokinetici.raspitaj se malo. ne kucaj napamet.

- - - - - - - - - -

opet gresis. ti odlucujes o zdravlju svog deteta pa i o tome da li ces ga vakcinisati. drzava ima pravo da ti zabrani pristup tvom detetu vrticu ako nije vakcinisano kao sto ima pravo da ti zabrani da vozis 6 meseci auto jer si uhvacen pijan za volanom. imao si punu slobodu izbora da sednes pijan za volan i time ugrozis i sebe i druge. zato slede posledice. oduzimanje dozvole i kazna.

Ako je opste misljenje i cinjenicno stanje da drzava ne radi u korist gradjana nego za korist manjine, onda je misljenje te drzave neopravdana sila.

Ako je opste misljenje i cinjenicno stanje da drzava ne radi u korist gradjana nego za korist manjine, onda je misljenje te drzave neopravdana sila.

upravo radi u korist gradjana ali je antivacc lobi konsrtantno podriva. a pri tome zaradjuju ogromne pare od naivnih ljudi i laika.
opet ponavljam, svakome treba dati mogucnost izbora ali posledice svake odluke slede. i sa time moramo da se nosimo.
sto se mene tice ja bih moje dete vakcinisao i ne zameram nikome ko ne zeli a to je uglavnom iracionalan strah od vakcina. ne mozemo svi biti edukovani u smislu vakcina i imunologije i zato nikome ne zameram. moje je samo da ukazem na bezrazlozan strah od vakcina jer su one bezbednije od vecine lekova ili hrane koju uzimamo i dajemo deci svakodnevno.
statistika je surova. godisnje 10x vise dece umre od anafilakse na jagode i kikiriki puter nego od vakcina. tim pre sto je prilokom davanja vakcine odmah spremna antiskok terapija i lekari i ostalo osoblje su u pripravnosti za to.

- - - - - - - - - -

ne ujede te ni besan pas intravenski niti te oboleo od side zarazi intravenski ...e blago tebi kakvim se trikovima sluzis da bi lagao ljude

Back