Odbila da joj vakcinišu dete – 20 dana zatvora

Evo jednog primera koliko je moćan i zajeban taj tvoj lobi:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_selling_pharmaceutical_products

Top lista po prodaji lekova i u prvih 100, prva i jedina vakcina na visokom 81-vom mestu.
Pravi zlatni rudnik ove vakcine. :lol:

Прије свега, ајде уложи мали напор па запамти макар то да вакцине не спадају у лијекове.

Хм... Википедија... Ајде нек су и тачни подаци. Вакцина има много, све и да је свака од њих појединачно испод 100. мјеста, мало ли је то у укупном збиру?
Него, случајно угледах при самом врху табеле, на 5. мјесту, препарат за који стоји:
Main indications: Lymphoma, Leukemia, Autoimmune disorders
чија је продаја за годину дана скочила са 1456 на 7115 милиона долара. Ring a bell?

ВАКЦИНЕ И АУТИЗАМ

Све је више родитеља који за аутизам своје дјеце окривљују вакцине. По правилу, први аутистични знаци појављују се непосредно након примања вакцине и онда се логично закључи: дијете до вакцине здраво и право, неколико дана послије вакцине сасвим другачије – дакле, узрок је вакцина. То може, али и не мора бити тачно. Можда се та два догађаја тек случајно временски подударају, можда је вакцина била „само” окидач за аутизам који би се и без ње испољио нешто касније, можда је била окидач за нешто што се иначе никад не би испољило, а можда вакцине заиста изазивају аутизам. Расвијетлити ову збрку могу само ваљане научне студије.

Са свих страна нам под нос потурају „чињеницу” да је извршено на стотине, на хиљаде научних студија које су непобитно доказале да вакцине не изазивају аутизам. Прелистао сам па рецимо можда двадесетак студија бирајући оне репрезентативније (тј. поузданије) и ни у једној не нађох као закључак да вакцина не изазива аутизам. У њима се закључује нешто сасвим друго – да веза између вакцине и аутизма није пронађена. Кад би човјек био поштен, једино што би из таквих студија могао непобитно закључити је то да веза између аутизма и вакцине није пронађена, а не да она и не постоји. Ако веза није пронађена, томе може бити више разлога: можда веза заиста и не постоји па се зато не може ни пронаћи, можда наука још није довољно развијена да пронађе везу која постоји, а можда је веза и тражена тако да се не пронађе све и да постоји (по оној народној – „тражи посао, а моли Бога да га не нађе”). Превише је ту „можда”, а ради се о веома озбиљним стварима.

Како било, у тој заврзлами постоје двије непобитне ствари које су изузетно важне.
Прво, „научно млатарање” у јавности како је ДОКАЗАНО да не постоји нешто што само није пронађено, говори о жељи да се закључак научних студија представи другачије, а то је тачка у којој престаје наука и почиње пропаганда.
Друго, аутизмом се назива скуп поремећаја који још нису довољно проучени и не зна им се узрок. Медицина, дакле, још НЕ ЗНА шта изазива аутизам. Ако се не зна шта изазива аутизам, онда га можда изазива спавање на лијевом боку у ноћима пуног мјесеца, можда гласно сркање млаке супице, можда цупкање на лијевој нози уз обалу ријеке... а можда и вакцина. Управо зато се озбиљни научници и ограђују формулацијом да „веза није пронађена” јер је то једино што се може закључити, а да има научну утемељеност. „Доказати” да аутизам не изазива вакцина (или било шта друго), а притом уопће не знати шта га изазива... па извините, то је толико глупо да с пуним правом онима који то тако представљају не вјерујем – ни ријеч.

Kopipejst argumenti...

Dvocifren broj velikih studija, iz više zemalja, sa ukupno preko 15 miliona dece, koje su pokrile više mogućnosti za povezanost, našle su jedno veliko ništa. To je verovatno najbolje ispitana veza u medicini, nađeno je da nema ama baš nikakve statističke korelacije niti biološkog mehanizma koji bi povezao ta dva.

Sve to zbog jednog prevaranta koji je namestio rezultate jedne malecne studije zbog lične dobiti.

Sve epidemije od kojih se umiralo jako davno nestale su kada su bakteriološki zdrava hrana, voda za piće i životni uslovi postali bolji, a ne nakon vakcinacije.

Ko ne zna ništa o tome neka se samoobrazuje.
Opet ponavljaš ove gluposti, a sećam se da sam ti već jednom objašnjavao da to nije tačno. Ponekad pomislim da uopšte nisi ljudsko biće nego nekakva skripta ili kompjuterski program. Imaš jedno 20-tak postova koje vrtiš u krug i ponavljaš do besvesti.

Dovoljno su strašne vesti kad čitam da se umire od komplikacija koje su izazvane malim boginjama, ali kad vidim ispod komentare da su vesti lažne, da su izmanipulisali činjenicama, i ostali bezobrazluk našeg naroda koji bi da opravda svoju bahatost, tad tek postajem svesna veličine problema.

Meni je strašnije to što deca umiru po bolnicama od preloma ruke. Ili od toga što hitna pomoć neće da pošalje službeni auto na adresu nekome kome je potrebna pomoć. A u vakcinama se nalaze sastojci koji nisu poznati čak ni lekarima.

Meni je strašnije to što deca umiru po bolnicama od preloma ruke. Ili od toga što hitna pomoć neće da pošalje službeni auto na adresu nekome kome je potrebna pomoć. A u vakcinama se nalaze sastojci koji nisu poznati čak ni lekarima.
Nisu im poznati koliko im nisu poznati sastojci ostalih lekova.
Ovo što si naveo jeste problem, tako nemaš službu koja može nepokretnog pacijenta da odveze do bolnice, taman umro na licu mesta. Kažu snađite se.
Ali to nema veze sa ovom pričom.

Ето малог Раденка су лекари убили.

Jeste.

- - - - - - - - - -

Nisu im poznati koliko im nisu poznati sastojci ostalih lekova.
Ovo što si naveo jeste problem, tako nemaš službu koja može nepokretnog pacijenta da odveze do bolnice, taman umro na licu mesta. Kažu snađite se.
Ali to nema veze sa ovom pričom.

Baš me briga šta je njima poznato a šta ne. Ne koristim usluge lekara. Ne dam svoje zdravlje u njihove ruke. Može mi se tako.

Ovo što sam naveo je veliki problem. Ali mafija štiti mafiju.

Nema veze ni sa kakvom pričom, ali opet ima veze sa svakom.

БАБЕ И ЖАБЕ

Засути смо подацима да је од свих обољелих нпр. 95% „невакцинисаних, непотпуно вакцинисаних и непознатог вакциналног статуса”. Новине често то „скрате” у „95% невакцинисаних”. Ајде де, новине и данашњи „новинари”... али зашто и у званичним подацима редовно читам ту тројну кобасицу? Зашто се то троје јасно не раздвоји?
Одакле потреба да се невакцинисани, непотпуно вакцинисани и они непознатог вакциналног статуса надробе на гомилу?
Знам, читао сам, у приручнику за рекламу вакцина јасно стоји као примјер да за продају хамбургера са 25% масти треба нагласити да 75% не садржи маст, али ово је још грђе. Овакав „податак” заправо уопће није податак, ово је тек један привид податка.
Кључно питање: Зашто званични подаци умјесто податка дају овакво смеће?

Очито, нешто се крије, јер да није тако, објављивали би се нормлни, употребљиви и смислени подаци:
– постотак вакцинисаних
– постотак невакцинисаних
– постотак непотпуно вакцинисаних
– постотак оних са непознатим вакциналнум статусом.​
Ово би омогућило да се лако види колики постотак вакцинисаних је добио морбиле и поред вакцинације, што је многима и најзанимљивији податак. Намјера је очита, овако сабране потпуно несабројиве ставке наивне, брзоплете и слабоумне наводе на погрешан закључак да је остатак до 100% постотак вакцинисаних. А није. Ни приближно.
Прво, непотпуно вакцинисани су вакцинисани, али непотпуно. То су у највећем броју они који су били потпуно вакцинисани у вријеме кад су се вакцинисали, а онда су (кад је установљено да једна вакцина ипак није довољна па је уведена ревакцинација) ни криви ни дужни одједном од вакцинисаних постали непотпуно вакцинисани. Ако их уз нешто треба сабирати (а не треба), много више смисла има сабрати их са вакцинисанима. Успут, пошто су стручњаци ономад сматрали да је довољна једна вакцина, а онда се испоставило да није, не би било чудо да се уведе и трећа вакцина кад се испостави да ни садашње двије нису довољне па би и сви ревакцинисани тако одједном постали непотпуно вакцинисани.
Непознати вакцинални статус могу имати људи без картона, а уз толико много избјеглих, расељених, протјераних, не чуди што многи немају картоне. Међутим, познато је колики су обухвати били и ранијих година, ријетко кад је то падало испод 90% па се, сасвим оправдано, може закључити да је и у тој групи огромна већина заправо – вакцинисана.

Кад се све ово узме у обзир, сасвим је јасно да је постотак невакцинисаних међу обољелима прилично мали, свакако много, много мањи од тих 95% који се потурају у „подацима” као кукавичје јаје, а готово сигурно је испод 50%. Наравно, то је лоша реклама за вакцину и управо то је разлог што се неко досјетио да сабира бабе и жабе не би ли нас жедне превео преко воде.

Ljudi koji su vakcinisali decu nemaju pravo da proganjaju one koji to ne urade.
Smatraju decu zasticenom,nema razloga za linc neistomisljenika.

Koliko puta ću ovo srranje da pročitam? NETAČNO.

Postoji mnogo dece i odraslih koje ugrožavate time što omogućavate virusima da cirkulišu. Bebe, bolesni, stari itd. Nemate pravo da to radite, nemate pravo ni da ugrožavate sopstvenu decu a kamoli tuđu.

Da sam poslednji muškarac na planeti, novi Adam, i da mi sam bog naredi da imam decu sa nekom novom Evom, ne bih ga poslušao. Ako ne bih poslušao boga, zašto bih slušao tetovirane i pirsingovane majmune koji proždiru GMO kobasice i salame od svinjskih creva i tumora? Ne dam da mi stoka i mafija u belim mantilima vakciniše bilo koga. Ende.

Back