- Poruka
- 50.702
Svi Hrvati i Hrvatice treba da ga slede.Praljkovo djelo nije odraz kukavičluka nego hrabrosti. Praljak je osuđen na onoliko koliko je proveo u zatvoru do suđenja i idući dan bi bio pušten.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi Hrvati i Hrvatice treba da ga slede.Praljkovo djelo nije odraz kukavičluka nego hrabrosti. Praljak je osuđen na onoliko koliko je proveo u zatvoru do suđenja i idući dan bi bio pušten.
Hm... Ovaj primjerak ima naznake genocidnih namjera.Svi Hrvati i Hrvatice treba da ga slede.
Čoveka koji reši da oduzme sebi život ne možeš krivično gonitiHm... Ovaj primjerak ima naznake genocidnih namjera.Ti izgleda već slijediš točno određene Srbe koji gule doživotne kazne zatvora zbog počinjenja najtežeg ratnog zločina.
O i te kako možeš. Pada mi na pamet Markantun de Dominis, splitski nadbiskup. Nakon smrti crkva ga je optužila za herezu, ekshumirala, sudila mu, pronašla ga krivim i osudila na lomaču ter su mu potom na lomači spaljene kosti.Čoveka koji reši da oduzme sebi život ne možeš krivično goniti
Jeste u nekim zemljama trećeg sveta.Netočno. Ukoliko ga se uspije spasiti, kazneno je odgovoran i sudi mu se. A to sam napisao za @Gruban-a.
U kom veku ti živiš?O i te kako možeš. Pada mi na pamet Markantun de Dominis, splitski nadbiskup. Nakon smrti crkva ga je optužila za herezu, ekshumirala, sudila mu, pronašla ga krivim i osudila na lomaču ter su mu potom na lomači spaljene kosti.
Očito nisam pratio. Nisam uopće znao da je pokušaj samoubojstva dekriminaliziran.Jeste u nekim zemljama trećeg sveta.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Suicide_legislation
Pogledajte prilog 1763581
Ali si majstor za gaslight. Skidam ti kapu![]()
Očito nisam pratio. Nisam uopće znao da je pokušaj samoubojstva dekriminaliziran.![]()
Postoji neko posebno pravilo za one koji nisu Srbi ili građani Srbije? Ne bih rekao. Nego, jesu li kompleksaši brojni Srbi koji dan-noć vise na komentarima hrvatskog portala Index?
Naravno da nas interesuje Mladić, ta ipak je on odgovoran za pokolj u Škabrnji kad je u samo jednom danu ubijeno preko 80 staraca.
1. Praljak nije bio katolik
2. kod većine Hrvata to je ocijenjeno kao herojski čin junaka antičkoga kova, poput Sokrata, a ništa "kukavički"- upravo suprotno. Tako su vidjeli i neki Srbi s ovoga foruma: https://forum.krstarica.com/threads/hrvatski-mediji-preminuo-praljak.799350/
Ti doista misliš da je Mladić počinio ratni zločin na samo jednom mjestu?Mislis 8,000?
Kakav genocid i gluposti ?Reč je o etičkom kodeksu ili o sistemu vrednosti.Japanci su u tom pogledu slični.Hm... Ovaj primjerak ima naznake genocidnih namjera.Ti izgleda već slijediš točno određene Srbe koji gule doživotne kazne zatvora zbog počinjenja najtežeg ratnog zločina.
Naravno da nas interesuje Mladić, ta ipak je on odgovoran za pokolj u Škabrnji kad je u samo jednom danu ubijeno preko 80 staraca.
Ja "doista" mislim da vi malo kenjate...ostavio sam ti link dole sto se tice 80 staraca. Manje lazite braco latini. Bice nam svima boljeTi doista misliš da je Mladić počinio ratni zločin na samo jednom mjestu?![]()
Dva popa se javila da to nije u redu, svi ih pošalju u MP3, ostali zašutjeli. Inače sve kršćanske crkve su protiv suicida.Zanima me šta kaže katolička crkva o samoubicama a ne
hvalospevi Srba koji bi voleli takve masovne pojave junaštva
'antičkog kova' u Hrvatskoj.
Praljkovo djelo nije odraz kukavičluka nego hrabrosti. Praljak je osuđen na onoliko koliko je proveo u zatvoru do suđenja i idući dan bi bio pušten.
Praljkovo djelo nije odraz kukavičluka nego hrabrosti. Praljak je osuđen na onoliko koliko je proveo u zatvoru do suđenja i idući dan bi bio pušten.
U međuvremenu je ekshumirano još ljudi. Ukupno 84.Hajde ne lazi za stvari koje se mogu proveriti za 3 sekunde...
Nije bilo genocida.Bravo!Tako i treba! Osuđenik na doživotnu kaznu zatvora zbog počinjenja genocida može biti zahvalan da mu čuvari daju čašu vode, a ne da besramno traži (privremeno) puštanje na slobodu. Je li on imao milosti kao krvnik prema svojim žrtvama? Nije i zato neka trpi u zatvoru do kraja života.
I ja bih volio da nije, ali nažalost, jeste.Nije bilo genocida.
I da su tamo,šta bi to smeli da kažu a da ne budu banovani odmah?A vi se ovde raspištoljili i nikom ništa.Postoji neko posebno pravilo za one koji nisu Srbi ili građani Srbije? Ne bih rekao. Nego, jesu li kompleksaši brojni Srbi koji dan-noć vise na komentarima hrvatskog portala Index?