- Poruka
- 5.394
Pazi ove sa J, sve znaju.Brics je savez gdje 70 posto ljudi nema pitku vodu, a isto toliko ih ken.ja vani na ulici. Kupovna moć im je odlična. Prosjek plaće 100 eura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ove sa J, sve znaju.Brics je savez gdje 70 posto ljudi nema pitku vodu, a isto toliko ih ken.ja vani na ulici. Kupovna moć im je odlična. Prosjek plaće 100 eura
Рецимо да је код вас најближе унормаљивању
Добро, све ће то ЕУ позлатитиAli pricas sa likom koji je dio tog nenormalnog sloja drustva
Izađe mu na isto . Turska svakako neće ući u EU pa traži načine novih integracija, dugoročne saranje u korist svih.ne radi se o tome da Turci ne žele u EU, nego EU ne želi Tursku. da je Turska kao članica potrebna EU, odavno bi je primili u članstvo.
samo neka idu gde im je bolje!Izađe mu na isto . Turska svakako neće ući u EU pa traži načine novih integracija, dugoročne saranje u korist svih.
.gif)

Nema potrebe za frustracijom , država Turska će ući u BRIKS a građani Evrope turskog porekla ostaće kao i do sada samo jedna vrsta cvijeća koje ima svoje mesto u skladno uređenom vrtu .samo neka idu gde im je bolje!
i tako je EU prepuna Turaka i drugih mudzahedina, tako da jednoj celoj drzavi sa 100 miliona muslimana svakako nije mesto u EU.
pravac BRIKS, BURSK, BRKS...![]()
Bukvalno MINIMALNA plata u Brazilu po zakonu je 445 US dolara, socijalna pomoć je 240.Brics je savez gdje 70 posto ljudi nema pitku vodu, a isto toliko ih ken.ja vani na ulici. Kupovna moć im je odlična. Prosjek plaće 100 eura
Sada i Srbija treba svakako ići u BRIKS. Ionako su vjekovni turski teritorij, a Istanbul je Srbima dulje bio glavni grad nego Beograd.Odbacuju EU – hoće u BRIKS!!!
Rusija "pozdravlja" interes Turske da uđe u grupu BRIKS.
Izvor: B92, Tanjug
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da Rusija pozdravlja spremnost Turske da razmotri ulazak u BRIKS dok čeka odluku o svom članstvu u Evropsku uniju.
Govoreći na konferenciji za novinare, Peskov je rekao da će se o tome razgovarati na sledećem sastanku alijanse, koji će biti održan u Kazanju između 22. i 24. oktobra. On je dodao da se BRIKS raduje "održavanju kontakata sa svim zainteresovanim zemljama".
Turski ministar spoljnih poslova Hakan Fidan nagovestio je razmatranje Ankare da se pridruži BRIKS-u tokom posete Kini.
"Turska želi da postane član BRIKS-a"
Turski ministar spoljnih poslova Hakan Fidan izjavio je danas da Turska želi da postane član BRIKS-a.
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/28217/odbacuju-eu-hoce-u-briks/vest
EU je stara izandjala riba koju vise niko ne zeli....
BRIKS nema alternativu!!!

U Rusiji je prosečna plata za 2023. godinu iznosila 86o ovra.Bukvalno MINIMALNA plata u Brazilu po zakonu je 445 US dolara, socijalna pomoć je 240.
U Rusiji prosečna plata 540 evra (s ratom koji vodi). U Kini prosek mesečne zarade (ne plate) 340 evra, kad se uzmu u obzir i poljoprivrednici. Zaposleni u velikim gradovima u Kini imaju već preko 800 evra mesečno, stručnjaci po 2700+ evra. To naravno ne može da se poredi sa Brunejom ili Dubaijem (nisu u EU, nijedno) ali ipak nije ni blizu samo 100 evra.
Sada i Srbija treba svakako ići u BRIKS. Ionako su vjekovni turski teritorij, a Istanbul je Srbima dulje bio glavni grad nego Beograd.![]()
Sta kazu BRIKS-ovci na genijalne ekonomske srpskih patriota o pretekcionizmu, ogromnim carinama za uvoz, i subvencijama za izvoz?
Pa onda ti i ne treba BRIKS i slobodna trgovina, svako za sebe, sedis i cekas da ti neko pridje do tezge.neoliberalizam je prdnuo u cabar
sam zapad se odrekao neoliberalizma covece!
Evo uvode carine svima na sve zivo!
To ti je cisti protekcionizam
Svi to vide sem vas jos sake evrotalibana u Srbiji.
Vi me srpski evrotalibani i neoliberali podsecate na one japanske vojnike koje su nalazili 1950tih i 1960tih u sumama kako jos vode rat.
Turci su u carinskoj uniji sa EU...što znaci kad EU uvede carine na uvoz kineskih auta, to se odnosi i na Tursku.Vise nove clanice ne primaju. Osedeces i odrtaveces cekajuci.
Turci resili da okrenu drugi list i krenu u BRIKS kad ih EU vec nece kao ni nas.
I te carine je automatikom danas uvela i Turska.Danas su uveli carine na kineske automobile u razmeri od 18 do cak 45%!

Turci su u carinskoj uniji sa EU...što znaci kad EU uvede carine na uvoz kineskih auta, to se odnosi i na Tursku.
I te carine je automatikom danas uvela i Turska.![]()
Prouči tematiku pa se vrati na temu, ti si mi ok lik, pa te neću vriđat....Kina i
Nisu
Turci su u EU cekaonici smrti
I smucilo im se da vise cekaju
Zato su se okrenuli BRIKSu i traze tamo clanstvo
Kina nikad nije ni otvorila svoje tržište za strane firme...nego se ide u joint venture, gdje kineska država ima 51% dionica.Mene te vase mere iskreno raduju jer znace da je zapad nemocan i nekonkurentan