Odbacuju EU - hoće u Briks!

Da, u prvu si, to je ukupna trgovina, ja češće gledam samo izvoz kao bitniji parametar.

Spoljno trgovinska razmena
ali si u pravu što gledaš samo izvoz jer da kupiš možeš gde hoćeš a da kupe tvoju robu to je već mnogo teža stvar.

To ovde mnogi ćaci botovi ne shvataju, nego lupetaju kao sumanuti
Srbija je bez EU ekonomski mrtva zemlja za najviše dva meseca TAČKA

ali si u pravu što gledaš samo izvoz jer da kupiš možeš gde hoćeš a da kupe tvoju robu to je već mnogo teža stvar.

Zato ces sad da primis izbeglice sa Haitija u spavacu sobu

A kad bismo bili deo EU, pa mogao svaki seljak da izvozi direktno, bez specijalnih dozvola rezervisanih samo za politicki podobne, jos bi vise porastao izvoz.
Plus, profit od izvoza bi isao direktno kod onog ko najvise crnči da proizvede proizvod, a ne kod mafijaskih posrednika.

Takodje bi nestao uvoznicki mafijaski lobi, i ne bi sva tehnika i garderoba bila skuplja 20-50% nego u EU.

asd.jpg

uid.jpg456482499_8007330469313907_1614119656225874895_n.jpg

A kad bismo bili deo EU, pa mogao svaki seljak da izvozi direktno, bez specijalnih dozvola rezervisanih samo za politicki podobne, jos bi vise porastao izvoz.
Plus, profit od izvoza bi isao direktno kod onog ko najvise crnči da proizvede proizvod, a ne kod mafijaskih posrednika.

Takodje bi nestao uvoznicki mafijaski lobi, i ne bi sva tehnika i garderoba bila skuplja 20-50% nego u EU.

To ti nije kriva EU nego država, ona sprečava slobodan izvoz da bi se određena grupa povlašćenih bogatila

Zato ih @Тихи podržava i botuje za njih, kad dobije kvote svi sa foruma ćemo izvoziti preko njega uz simboličnu nadoknadu u paritetu evro tebi, evro njemu

Zato ces sad da primis izbeglice sa Haitija u spavacu sobu

Neće kod blokadera da ih daju, ne vredi

Samo autohtoni naprednjaci dolaze u obzir i oni koji duvaju u istu tikvu sa njima a prave se da su šatro neka opozicija

Uostalom gde ćeš te crnce kod nas nacista i fašista, pratiš li ti uopšte TV i šta Brnabićka priča ili da te prijavim da si neredovan na časovima

ne mozemo mi jer nismk cenovno konkurentni plus EU tesko stiti svoje trziste vancarinskim barijerama

A niamo cenovno konkurentni jer EU trosi 40-45% svog budzeta na subvencije a mi 2-3%

ne mozemo mi jer nismk cenovno konkurentni plus EU tesko stiti svoje trziste vancarinskim barijerama

A niamo cenovno konkurentni jer EU trosi 40-45% svog budzeta na subvencije a mi 2-3%

Ma ne, nismo konkurentni, LOL :D
Kilo malina ti SNS izvoznički kriminalci otkupe za 2 evra, a izvoze za 7 evra kilo.
Na kraju, u marketu u Nemackoj, kostaju 12 evra kilo :D

Ajde ne blamiraj se vise, ocigledno je da botujes ovde za zlikovacki SNS režim i da drukaš za pandure :D

Rekoh ti, mala je Raška, sve se zna :D

Back