Odbacivanje TEORIJE evolucije

Pa hocemo mi ovde da pricamo o hipotezama ili o naucnim dokazima. Jel postoji u prirodi nastanak zivog bica iz nezivog? Ocigledno da ne.
Пази, тешко да ћемо моћи, јер је из овога јасно да не знаш шта у науци значе чињеница, доказ и хипотеза.
Понављам, тема је о теорији еволуције, а она се не односи на порекло живота.

A gde je sunce ove godine u nemackoj, ceskoj, austriji i svajcarskoj ako je globalno?
Je se nisam opredelio sta je.
Ne znam tacno.
Vidim da mnogi politicari u Eu govore protiv globaönog zagrevanja.
Ako globalno zagrevanje mora da bude svuda.
Ja sam samo nedelju dana nosio kratke pantalone ovog leta koje jos nije doslo.
Kako onda globalno?
Globalno je jer se srednje temperature dizu u odnosu na prethodno doba...a sto je najvaznije, dize se i temperatura okeana...ne znam da li si svjestan enormnog topljenja leda na polarnim kapama, nesto nevidjeno u zadnjih ko zna koliko hiljada godina....

Globalno je jer se srednje temperature dizu u odnosu na prethodno doba...a sto je najvaznije, dize se i temperatura okeana...ne znam da li si svjestan enormnog topljenja leda na polarnim kapama, nesto nevidjeno u zadnjih ko zna koliko hiljada godina....e
Citao sam i slusa0o to o ledu i za i protiv.
Gde je onda leto ove godine, smrzo se.
Ili bar toplota?

Prilozi

• 20210730_201202.jpg
    20210730_201202.jpg
    86,2 KB · Pregleda: 5
Haha kakve ti nebuloze pises? To je protiv svakog prirodnog zakona, nema prelaska jedne vrste u drugu. To nije moguce. Moze npr vuk da mutira i drugu vrstu vuka, al ne moze od vuka da postane nosorog.
:hahaha1:Tragikomicnost ovoga sto si napisao je u tome sto je apsolutno tacno. Ono sto ocigledno ne znas je da TE ni ne tvrdi da vrsta moze preci u drugu vrstu (totalna glupost).

A gde je sunce ove godine u nemackoj, ceskoj, austriji i svajcarskoj ako je globalno?
Je se nisam opredelio sta je.
Ne znam tacno.
Vidim da mnogi politicari u Eu govore protiv globalnog zagrevanja.
Ako je globalno zagrevanje, onda mora da bude svuda.
Ja sam samo nedelju dana nosio kratke pantalone ovog leta koje jos nije doslo.
Kako onda globalno?
Pa razlicito utice na pojedine delove sveta. Vidimo da sada npr severna Afrika postaje pretopla i malaricni komarci idu ka Evropi jer im je ovamo sada pretoplo. Sve se menja, zivotinje menjaju stanista, a posebno one otrovne. Lednici se masovno otopljavaju, i tako.

Пази, тешко да ћемо моћи, јер је из овога јасно да не знаш шта у науци значе чињеница, доказ и хипотеза.
Понављам, тема је о теорији еволуције, а она се не односи на порекло живота.
Pa rekli smo vec, zivot ne moze nastati iz nezivog. Ko tvrdi da moze neka dokaze. Hipotezu je potrebno i dokazati da bi bila validna uopste. Biogenezu mi mozemo naucno i empirijski da dokazemo.

Pa razlicito utice na pojedine delove sveta. Vidimo da sada npr severna Afrika postaje pretopla i malaricni komarci idu ka Evropi jer im je ovamo sada pretoplo. Sve se menja, zivotinje menjaju stanista, a posebno one otrovne. Lednici se masovno otopljavaju, i tako.
Ne uklapa se to svr.
Nema toplota vec hladnije ovamo a to ne moze da bude.
Jeste nesto ali sam jos ne opredeljen.
A sta je sa manipulacijom klime?

Биогенеза не говори о настанку живота, Пастер је побијао тврдње спонтане генерације.
Pa nastanak prvog zivota moze da objasni samo ultra inteligentno bice koje ga stvara. Bog stvara zivot, a roditelji nam ga samo prenose. Tako je npr nastao Adam, Isus Hrist koji je bio bezgresno zacet, itd. Dakle samo Bog ima mogucnost na taj nacin da stvori zivot, a proces biogeneze kasnije prenosi novi zivot u okviru vrste.

Pa nastanak prvog zivota moze da objasni samo ultra inteligentno bice koje ga stvara, to jest prenosi. Bog stvara zivot, a roditelji nam ga samo prenose. Tako su npr nastao Adam, Isus Hrist koji je bio bezgresno zacet, itd. Dakle samo Bog ima mogucnost na taj nacin da stvori zivot, a proces biogeneze kasnije prenosi novi zivot u okviru vrste.
Мислиш када Јахве заповеда да из земље и воде настану организми, ствара Адама од праха, Еву од ребра?
Хоћеш рећи да живот може настати из неживога, али само магијом?

Мислиш када Јахве заповеда да из земље и воде настану организми, ствара Адама од праха, Еву од ребра?
Хоћеш рећи да живот може настати из неживога, али само магијом?
Nije on nastao iz nezivog. Da ti objasnim, nas organizam je 99 posto sacinjen od 6 hemijskih elemenata, Bog od samo 6 hemijskih elemenata stvara nase telo, ali u njega ubacuje i duh. I onda od tela i duha, nastaje dusa. Ljudska dusa. Znaci opet je zivo nastalo od zivog.

Nije on nastao iz nezivog. Da ti objasnim, nas organizam je 99 posto sacinjen od 6 hemijskih elemenata, Bog od samo 6 hemijskih elemenata stvara nase telo, ali u njega ubacuje i duh. I onda od tela i duha, nastaje dusa. Ljudska dusa. Znaci opet je zivo nastalo od zivog.
Ок, како ја да проверим све то и како онда да утврдим који бог од мноштва предложених?

Ок, како ја да проверим све то и како онда да утврдим који бог од мноштва предложених?
Pa ocigledno nisi citao Bibliju, kupi novi savremeni prevod pa procitaj. Evo za pocetak ti preporucujem igrani film Slucaj za Hrista. Radi se o novinaru koji je sebi zadao zadatak da utvrdi da li je Isus postojao i da li je zaista cinio cuda koja su opisana. Isao je po univerzitetima i trazio odgovor od strucnjaka. Pa eto pogledaj dokaze pa proceni.

Poslednja izmena:

Back