Odbacivanje TEORIJE evolucije

Poenta price. Nesto moras da postavis za temelj da krenes da gradis.
To su upravo te SI OSNOVNE JEDINICE
Nema objasnjenja za njih jer su trivijalne stvari. SamoObjasnjavajuce je. Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu. tako i masa

Poenta price. Nesto moras da postavis za temelj da krenes da gradis.
To su upravo te SI OSNOVNE JEDINICE
Nema objasnjenja za njih jer su trivijalne stvari. SamoObjasnjavajuce je. Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu. tako i masa

Нису то мерне јединице, него физичке величине. Али ти то двоје често мешаш. :kitip:

Napisao sam. Lapsus. Sad ce tu skreces?
Definisi ovo Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu.

Ти си тај који тврди да то зна, а ја кажем да ни ти ни наука не знате. Ти све време покушаваш да је објасниш, сети се тога:

1622416846129.png

Ти си тај који тврди да то зна, а ја кажем да ни ти ни наука не знате. Ти све време покушаваш да је објасниш, сети се тога:

Pogledajte prilog 937011
Da ja kazem da znam. Jer je masa mera inertnosti. To je definicija i objasnjenje mase. Po hiljaditi put. Pa ponovo
Da li onda znamo sta je duzina? Posto je duzina mera udaljenost 2 tacke

Ma sta rece? Jel jeste kako kazem ili nije kako kazem?

Постављаш две пропозиције, а очекујеш један одговор?

Тврдиш да је маса нешто и да је то објашњење.
То су оне форе: да ли твоји родитељи знају да си хомосексуалац?

Хајде, немој молим те, те фазоне од Хашког тужилаштва.

Тврдиш да је маса нешто и да је то објашњење.
То су оне форе да ли твоји родитељи знају да си хомосексуалац?

Хајде, немој молим те, те фазоне од Хашког тужилаштва.
Bukvalno nigde veze nema jedno s drugim.

masa je mera inertnosti tela. Da ti objasnim. Predstavlja kolicinu koliko je neko telo inertno. Ajde sad ti meni definisi masu i objasni je
Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu.

Sta tu nije jasno? Fizicka velicina. Ajde i to
Физичке величине су све што меримо. Оне имају: ознаку, бројну вредност и мерну јединицу. Под физичком величином подразумева се одређени појам који ближе и прецизније одређује неку физичку појаву или особину природе. Има 7 основних физичких величина. Помоћу њих човек описује целу природу.

Znaci. Mada je velicina koju izmerimo za inertnost tela. Ona ima oznaku, brojnu vrednost i mernu jedinicu. Pod masom se oznacava pojam koji blize odredjuje osobinu tela da zadrzi svoje kretanje.

Znaci
definicija : Masa je mera inertnosti tela
Objasnjenje: masa je fizicka velicina koja predstavlja kolicinu inertnosti nekog tela.
Ово ти је на нивоу:

дефиниција: радијација је мера зрачења
објашњење: радијација је физичка величина која представља количину зрачења неких зрака.

Лепе дефиниције за школу, али ништа не објашњаваш.

Sta tu nije jasno? Fizicka velicina. Ajde i to
Физичке величине су све што меримо. Оне имају: ознаку, бројну вредност и мерну јединицу. Под физичком величином подразумева се одређени појам који ближе и прецизније одређује неку физичку појаву или особину природе. Има 7 основних физичких величина. Помоћу њих човек описује целу природу.

Znaci. Mada je velicina koju izmerimo za inertnost tela. Ona ima oznaku, brojnu vrednost i mernu jedinicu. Pod masom se oznacava pojam koji blize odredjuje osobinu tela da zadrzi svoje kretanje.

Да, маса можда ближе одређује ту другу особину особину, али то и даље не говори шта је то маса.
Докле ћеш овако да изводиш са полупродуктима?

Back