UnixUser
Ističe se
- Poruka
- 2.612
Znaci, ajde ne moras ostale SI Osnovne jedinice ali definisi DUZINU. Eto daj definiciju duzine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izbegavaj pitanje.Ти си тај који већ 10 страна тврди да имаш објашњење за те ствари, а ја те питам да их даш.
Ne izbegavaj pitanje.
Definisi nesto od ovog
Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu.
Poenta price. Nesto moras da postavis za temelj da krenes da gradis.
To su upravo te SI OSNOVNE JEDINICE
Nema objasnjenja za njih jer su trivijalne stvari. SamoObjasnjavajuce je. Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu. tako i masa

Definisi ih. Tvrdis da nije kako kazem onda daj tvoju definicijuПа то је твоја функција овде. Ти си тај који тврди да зна шта је то.
Napisao sam. Lapsus. Sad ce tu skreces?Нису то мерне јединице, него физичке величине. Али ти то двоје често мешаш.![]()
Definisi ih. Tvrdis da nije kako kazem onda daj tvoju definiciju
Ma sta rece? Jel jeste kako kazem ili nije kako kazem?Нисам ја рекао да није како ти кажеш. Ја сам рекао да јесте како ти кажеш, али да то није објашњење.
Napisao sam. Lapsus. Sad ce tu skreces?
Definisi ovo Duzinu, jacinu svetlosti, kolicinu supstance, vreme, jacinu struje ili termodinamicku temperaturu.
Da ja kazem da znam. Jer je masa mera inertnosti. To je definicija i objasnjenje mase. Po hiljaditi put. Pa ponovoТи си тај који тврди да то зна, а ја кажем да ни ти ни наука не знате. Ти све време покушаваш да је објасниш, сети се тога:
Pogledajte prilog 937011
Ma sta rece? Jel jeste kako kazem ili nije kako kazem?
Bukvalno nigde veze nema jedno s drugim.Тврдиш да је маса нешто и да је то објашњење.
То су оне форе да ли твоји родитељи знају да си хомосексуалац?
Хајде, немој молим те, те фазоне од Хашког тужилаштва.
Ово ти је на нивоу:Znaci
definicija : Masa je mera inertnosti tela
Objasnjenje: masa je fizicka velicina koja predstavlja kolicinu inertnosti nekog tela.
Sta tu nije jasno? Fizicka velicina. Ajde i to
Физичке величине су све што меримо. Оне имају: ознаку, бројну вредност и мерну јединицу. Под физичком величином подразумева се одређени појам који ближе и прецизније одређује неку физичку појаву или особину природе. Има 7 основних физичких величина. Помоћу њих човек описује целу природу.
Znaci. Mada je velicina koju izmerimo za inertnost tela. Ona ima oznaku, brojnu vrednost i mernu jedinicu. Pod masom se oznacava pojam koji blize odredjuje osobinu tela da zadrzi svoje kretanje.
MASA JE MERA TE "DRUGE OSOBINE" KAPIRAS? POKAZUJE KVANTITET TE "DRUGE OSOBINE"Да, маса можда ближе одређује ту другу особину особину, али то и даље не говори шта је то маса
Jel se ti pravis glup?Докле ћеш овако да изводиш са полупродуктима?