Odbacena - Uttaran

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
]Ja mislim da nema. Jednom sam samo nasao na youtubu nekog lika koji je preveo jednu epizodu, 500 i neku, ali ne znam da li je nastavio sa tim. Inace, poceli su da kace stare epizode sa malom Icom, ali su nesto zastali.[/QUOTE]

te neke od pocetka pa do dela gde se Tapasija udala sam i ja nasla i to je to.... nasla sam i epizode unapred ali su bez prevoda :-(((( mislila sam da mozda vi ovde na temi znate za neki sajtic gde ima serije....... :-(((((

Indijske serije se prate uz kokice i zajedno sa familijom. To sto odugovlace se meni dopada. To znaci da je scena interesantna i da treba potkanuti kod gledaoca uzbudjenje.

Ne znam kakve su druge Indijske serije, ali gledam ovu i jako mi se dopala, verovatno zbog sarenila, naivnosti, prikazan je totalno drugaciji mentalitet, medjutim, sve to nadjacava ogromna usporenost.
Tako da se ne bih slozila da se ova serija gleda uz kokice, vec mislim da ovu seriju treba gledati uz caj od valerijane :)
Drugo, te "dramske pauze" kojih ima precesto, kao i prisecanja, kojih takodje ima previse, ne samo da ne izazivaju uzbudjenje, vec naprotiv, izazivaju odbojnost.
Razmisljam da je to mozda i smisleno uradjeno u cilju ustede, jer ako se vise puta puste vec prikazani snimci(secanja) ili se razvuce trajanje neke scene (preduge i nepotrebne dramske pauze) to je ogromna usteda novca.
Tako da ako nastave ovako, necu vise moci da gledam ovu seriju.

Ne znam kakve su druge Indijske serije, ali gledam ovu i jako mi se dopala, verovatno zbog sarenila, naivnosti, prikazan je totalno drugaciji mentalitet, medjutim, sve to nadjacava ogromna usporenost.
Tako da se ne bih slozila da se ova serija gleda uz kokice, vec mislim da ovu seriju treba gledati uz caj od valerijane :)
Drugo, te "dramske pauze" kojih ima precesto, kao i prisecanja, kojih takodje ima previse, ne samo da ne izazivaju uzbudjenje, vec naprotiv, izazivaju odbojnost.
Razmisljam da je to mozda i smisleno uradjeno u cilju ustede, jer ako se vise puta puste vec prikazani snimci(secanja) ili se razvuce trajanje neke scene (preduge i nepotrebne dramske pauze) to je ogromna usteda novca.
Tako da ako nastave ovako, necu vise moci da gledam ovu seriju.

Ja sam bacio malo pogled na druge indijske serije, ne mogu da gledam nista sem Odbacene. Odbacena mi je vrh serija.

Mislim da je glavni razlog kvalitetna gluma. Jednostavno naslo se desetak vrhunskih glumaca na jednom mestu. Pre svega na pocetku serije, mala Ica, mala Tapu, Djogi, Kuki, Badju, Taklu, Damini, Divja, Nani, Pushkar, Rohini. To je ekipa koja je napravila seriju. Ovi ostali su dosli na gotovo.

To je jedan od razloga vracanja u proslost, a drugi je sto se tamo serija emituje valjda 4 puta nedeljno. Treba smisliti dogadjaje, dijaloge i ostalo svakog dana.

Sto se tice tih dugackih scena meni je to pravo uzivanje kad su vrhunski glumci. Zato to ovde mogu da gledam, a u drugim serijama ne. z:lol:

Meni je zanimljivo da gledam, ali ta usporenost me ponekad ubija iskreno :D nekada ocekujem da ce ko zna sta znacajno da se desi, a cela epizoda se uglavnom ssvede na raspravu Vansa i Ice :D to me nekad nervira, inace dobra serija. :D

Icu je vrlo dobro glumila ona mala devojcica, koja je, cini me se veoma talentovana. Medjutim, odraslu Icu, glumi glumica koja je totalni antitalenat, kvari lik koji tumaci, sve se nesto trza, cima, trese usnama, razumem ja da ona treba da odglumi rasejanost, izgubljenost, ali ona bas nema blagog pojma. Kad se trgne, kao da je neko pecnuo strujom. Razmisljam, verovatno su nju izabrali jer je stvarno prelepa. Eto, da se ja nesto pitam, za ovaj lik bih uzela neku talentovanu glumicu, jer ova kvari lik koji tumaci. Ostali glumci su dobri, s tim da je glumica koja tumaci Tapasiju, cini mi se multitalentovana, fantasticno glumi, fenomenalno igra, ali je nazalost, negativac. Ima naravno i dosta nelogicnosti u ovoj seriji, ali sve to moze da prodje, medjutim, toliko je serija usporena, da je potrebno imati konjske nerve da bi mogao da je prati covek.

Tapuina polu sestra. A Tapu jos ne zna. Ala ce da bude iznenadjenje. z:lol:

Mada mi to lici na neku prevaru. Hoce Djogiju da otmu pare.

@Mrs. Nero
Novodno je Djogi imao neku vezu sa nekom Roshmi dok su bili studenti. Ali ne zna da ima dete sa njom. Sada se pojavila devojka koja tvrdi da je cerka Djogija i Roshmi. Ima i Djogijeva ljubavna pisma i zajednicke fotografije Djogija i Roshmi.

Nisu normalni. Isla normalno epizoda u petak i najava za sledecu i sad odjednom Folk umesto Ice. WTF. Pa to niko nije gledao ni kad je islo, a kamoli reprize.
Gledao sam na njihovom sajtu Folk cele nedelje. Ne znam za dalje.

Dobro je, izasao je program za sledeci ponedeljak. Ica po starom u 17h na Prvoj.
Ne znam sta im je ovo trebalo. Sad treba da kriziramo jos 7 dana.
Ako nista drugo bar ce OBN jos da smanji razliku. OBN je stigao do Icinog vencanja sa Vansom.

Tapuina polu sestra. A Tapu jos ne zna. Ala ce da bude iznenadjenje. z:lol:

Mada mi to lici na neku prevaru. Hoce Djogiju da otmu pare.

@Mrs. Nero
Novodno je Djogi imao neku vezu sa nekom Roshmi dok su bili studenti. Ali ne zna da ima dete sa njom. Sada se pojavila devojka koja tvrdi da je cerka Djogija i Roshmi. Ima i Djogijeva ljubavna pisma i zajednicke fotografije Djogija i Roshmi.

A TOOO.... PA TO SAM ČITALA OVAMO.... JA ZABORAVILA ZA TO..HVALA....

Gledam danas neke slike i naletim na sliku Tine sa Vidyom Balan i navodno sa seta Odbacene. Neverujem. Proguglam kad ono stvarno Vidya se pojavila kao gost u Odbacenoj, glumila je lik trudnice da bi promovisala svoj film Kahaani. Izgleda da je Odbacena ludo popularna u Indiji kad Vidya, indijska Meril Strip, dolazi da tamo promovise svoj film. Inace, Kahaani preporucujem maksimalno. Najbolji film koji sam gledao prosle godine.

Ima cak i najavu ta epizoda. z:lol:

Bice veselo. Jos je i Vir presao za Ameriku, odveo je u Delhi. z:lol:

Nekako mi je drago sto se radnja vratila u Djogijevu kucu. Tamo su mi ipak bolji likovi nego kod Sing-Bundela, a pali su u drugi plan nakon Icine udaje.

Back