- Poruka
- 21.375
Nisam gledao danas morao sam da radim, ali sam snimio. Sutra cu na miru da gledam. Inace, bas cekam da vidim Tapu kad sazna da ima jos jednu sestru. Poludece totalno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Indijske serije se prate uz kokice i zajedno sa familijom. To sto odugovlace se meni dopada. To znaci da je scena interesantna i da treba potkanuti kod gledaoca uzbudjenje.
Ne znam kakve su druge Indijske serije, ali gledam ovu i jako mi se dopala, verovatno zbog sarenila, naivnosti, prikazan je totalno drugaciji mentalitet, medjutim, sve to nadjacava ogromna usporenost.
Tako da se ne bih slozila da se ova serija gleda uz kokice, vec mislim da ovu seriju treba gledati uz caj od valerijane
Drugo, te "dramske pauze" kojih ima precesto, kao i prisecanja, kojih takodje ima previse, ne samo da ne izazivaju uzbudjenje, vec naprotiv, izazivaju odbojnost.
Razmisljam da je to mozda i smisleno uradjeno u cilju ustede, jer ako se vise puta puste vec prikazani snimci(secanja) ili se razvuce trajanje neke scene (preduge i nepotrebne dramske pauze) to je ogromna usteda novca.
Tako da ako nastave ovako, necu vise moci da gledam ovu seriju.
Tapuina polu sestra. A Tapu jos ne zna. Ala ce da bude iznenadjenje.
Mada mi to lici na neku prevaru. Hoce Djogiju da otmu pare.
@Mrs. Nero
Novodno je Djogi imao neku vezu sa nekom Roshmi dok su bili studenti. Ali ne zna da ima dete sa njom. Sada se pojavila devojka koja tvrdi da je cerka Djogija i Roshmi. Ima i Djogijeva ljubavna pisma i zajednicke fotografije Djogija i Roshmi.