Odakle, tj KO je Vucicu dao moc da uredjuje cak i strane i to Zapadne medije ? Pitanje koje se postavlja posle objave razgovora direktora Telekoma...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.481
...

Tema je autorska...

Pitanje iz naslova je za mene retoricko...jer ja odgovor znam...tj razumem vec odavno...
Da bi ON imao tu moc da rikta Zapadne medije u Srbiji...to bi moglo da bude samo ako on radi za stranu sluzbu...konkretno Mi6 recimo...

Ovu dirketorku Aleksandru Subotic ce verovatno smeniti...pre ili kasnije..a po njegovoj zelji kako rekose u onom snimljenom razgovoru direktora Telekoma s jedne strane i ovog stranca sa druge...
Eno su je vec "poslali na odmor" preko grane..

Ali setimo se ovde kako je posle jednog gostovanja Bebe Popovica u "Utisku nedelje" isti Utisak utihnuo na nekoliko godina...jer je tad u startu Mi6 Vucicevog jahanja Srbijom Olja nehotice otkrila tu Mi6 vezu Beba-Vucic...

Posle xy godina...evo nas opet tu...idalje pod okupacijom...sa kvislinzima na celu...

...

...

Tema je autorska...

Pitanje iz naslova je za mene retoricko...jer ja odgovor znam...tj razumem vec odavno...
Da bi ON imao tu moc da rikta Zapadne medije u Srbiji...to bi moglo da bude samo ako on radi za stranu sluzbu...konkretno Mi6 recimo...

Ovu dirketorku Aleksandru Subotic ce verovatno smeniti...pre ili kasnije..a po njegovoj zelji kako rekose u onom snimljenom razgovoru direktora Telekoma s jedne strane i ovog stranca sa druge...

Ali setimo se ovde kako je posle jednog gostovanja Bebe Popovica u "Utisku nedelje" isti Utisak utihnuo na nekoliko godina...jer je tad u startu Mi6 Vucicevog jahanja Srbijom Olja nehotice otkrila tu Mi6 vezu Beba-Vucic...

Posle xy godina...evo nas opet tu...idalje pod okupacijom...sa kvislinzima na celu...

...

df40a197-f838-4736-a256-8972059ed42e_text.gif
afed1a13-01b1-4263-9ee2-ff1fe7ce5435_text.gif
you-give-me-the-order-ill-take-care-of-it.png

Upoznajmo Stena Milera.

Jednu čudnu reč Miler izgovara u prisluškivanom razgovoru - KGB.
Upadljivo se slabo pominje da je Miler bio član boarda ruske MTS, mobilne telefonije koja radi po principu našeg MTS (odatle mu valjda ostalo ono KGB u rečniku).
Provajder se vezuje za praćenje, odavanje podataka i cenzurisanje, naravno, a jedan od najvećih ulagača u MTS je - surprise, surprise, Gazprom banka.
I opet surprise, MTS je jedino još prisutan u - Belorusiji.MTS je osnovala firma Sistema, u vlasništvu Vladimira Jevtušenkova, oligarha i bliskog Putinovog kamarada.
Pa ipak, ovaj deo iz Milerove biografije nekako je suptilno izbegnut i jako se retko pojavljuje.
Miler je i u Boardu VEON-a, provajdera aktivnog u Bangladešu, Kazahstanu, Kirgistanu, Pakistanu, Ukrajini i Uzbekistanu, a sa sedištem u - surprise, Emiratima.
Iza VEON-a stoje ruski oligarsi Mihail Fridman i Petr Aven, koji su pod sankcijama i čija su sredstva na zapadu zamrznuta.
VEON je u vlasništvu LetterOne, investicione firme registrovane u Luksemburgu, čiji su vlasnici, jasno, Aven i Fridman.
U Luksemburgu i Sten Miler ima svoju registrovanu firmu, Leaderman SArL. Obe firme - ruskih oligarha i Milerova su locirane u centru Luksemburga, 2 km jedna od druge, deli ih samo park.
Pre ovoga, Miler je bio u KPN, holandskom provajderu. KPN je bio u središtu afere sa Huawei opremom, a za koju se zaključilo da je služila za prisluškivanje. Prvi izveštaj o toj opremi i prisluškivanju objavljen je 2010. godine.
Interesantno, Miler je tada bio CEO KPN-a za internacionalne poslove. I eto, baš slučajno, napustio je KPN te 2010.Od 2010. do danas, nikad više nigde nije bio CEO, čitavih 15 godina. Isključivo je obitavao u Boardovima. Zanimljivo je je da je Miler i u Boardu MTN, afričkog provajdera. MTN je prisutan širom Afrike, ali je bio donedavno i u - Iranu, Avganistanu, Jemenu i Siriji. Zanimljiv niz zemalja, a? Does it ring a bell?
Na sve to, trenutno se protiv MTN u čijem boardu sedi Miler, vodi istraga u USA za pomaganje terorizma, Talibana u Avganistanu i mula u Iranu, a Turska goni MTN za geopolitičko mešanje u slučaju Irana.
Sedište MTN je u Južnoj Africi, koja se baš poslednjih godina drastično okrenula Rusiji. Usled svega, samo zbog MTN, odnosi USA i J. Afrike su na najnižem nivou. Jagoda na torti je da je MTN napravio zaokret u poslovanju prošle godine i sada je njihov najveći partner - kineski telekom i Huawei, stara firma saradnica Milera iz doba KPN.
Milera je postavio Statopulos iz BC Partners, britanske investicione firme. Za Statopulosa se tvrdi da je imao vanbračnu aferu sa zaposlenom iz UM i sada su Miler i Statopulos veliki prijatelji, kako kaže sam Miler. No, nekako u onom razgovoru 'Nikos je moj dobar drug, ali JA vodim ovu jebenu kompaniju', zvuči kao da je Miler glavni.
Šta znam, možda bi mogla da se napravi jedna lepa veza između Milerovog dugogodišnjeg iskustva u ruskom MTS, prijateljstva sa ruskim oligarsima i ruskog podržavanja srpskog režima.
Ko zna, možda može da se napravi veza i Rusije i BC Partners. Ili ne... Statopulos je imao brojne poslovne promašaje, a ipak je i dalje u firmi, što je čudno. Možda Statopulos radi na svoju ruku, možda je na istoj liniji kao Miler, možda je samo ucenjen ili samo koristi BC Partners da izmuze mito za sebe od kompanija koje 'kupuje'.
Chairman BC Partners, Raymond Svider, mogao bi da se propita o ovome (ima i broj telefona +1 212 891 2880) - da li BC Partners podržava imenovanje čoveka povezanog s ruskim kompanijama i oligarsima i investira u gušenje slobode medija? Ili je možda i sama BC Partners protočni bojler za rusku lovu. Cenim da bi britanskoj javnosti to moglo da bude interesantno.

Ne želim da vredjam
...

Tema je autorska...

...
pa iz ovoga izlazi tačno ono što ustaše kažu....
"Kvislinzi, gase strane medije, a brane ih patriote" :) sam o sebi si sve rekao

...

Tema je autorska...

...
ffd45.jpg
1000009025.jpg

...

Tema je autorska...

...
Vučić mu je dao to pravo.

...

Tema je autorska...

...
Ko je glasao za nepismenog tomu grobara?!??

Ko je glasao za nepismenog tomu grobara?!??

Za GROBARA su verovatno i tada glasali mrtvi glasaci...jer je sva SNSektaska prica od pocetka projekat Mi6/CIA/MOSAD-a...

A posebna ironija sudbine je sto su i neki zivi koji su tada glasali za njega sada mrtvi...ubijeni od Dr. Smrta u doba NWO Covida i fejkcinacije...

Dakle ubilo ih je ono za sta su glasali...

Prosto karmicki su si privukli smrt...jer ne mozes glasati za grobara, a zivotu se nadati...prosto logicno...ne ide...

...

Ne želim da vredjam

pa iz ovoga izlazi tačno ono što ustaše kažu....
"Kvislinzi, gase strane medije, a brane ih patriote" :) sam o sebi si sve rekao

1) Kvisling AVtihrist se sastaje sa prvim covekm svih engleskih tajnih sluzbi

2) Kvisling AVtihrist za savetnika uzima Tonija Blera

3) Kvisling AVtihrist Zapadnim medjima govori koga da smene a koga da postave...

4) Kvisling AVtihrist se tapše sa Bilom Klintonom...

5) Kvisling AVtihrist se sastaje X puta sa Sorosem Juniorom..

Itd...

Toliko...

...

...

Tema je autorska...

...
U međuvremenu, milijarder Šolak prima ustaške instrukcije:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dragan-solak-pula-smjena-united-grupa-15617427

ma ovo je neka fotomontaza, stavili vucicu periku, jer ne postoji nikakava sestra zineta, osim neka albanka Xheneta Musliu na fejsu, jer ovo da je istina imali bismo krunski dokaz, a necemo se sluziti lazima, moderacija da ukloni jer ovo je FEJK
Ne lupaj gluposti, na internetu imaš te slike i u komentarima ljudi iz Beograda ostavljaju poruke da viđaju tu ženu u autobusu, na ulici, u prodavnici u prolazu, jedino u nekim komentarima kažu da je sada starija, ovo su slike pre možda 10 god tako pišu

Ne lupaj gluposti, na internetu imaš te slike i u komentarima ljudi iz Beograda ostavljaju poruke da viđaju tu ženu u autobusu, na ulici, u prodavnici u prolazu, jedino u nekim komentarima kažu da je sada starija, ovo su slike pre možda 10 god tako pišu
pricu oko musliua smo svi culi da je bio novinar i kolega, i videli ga - njegovih slika ima, a sad odednom da je ova njegova sestra preskocena? ovo je pljuniti vucic, ja i dalje mislim fotomontaza, pa ni blizanci toliko ne lice,a ne da ce neko na svoju tetku da lici

Back