Truman
Elita
- Poruka
- 23.387
Viđenje budućih događaja (prekognicija) i predviđanja gorenavedenog tipa nemaju veze jedno s drugim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velja Abramović kaže da koristi 'Akašu' za predviđanje bliže budućnostiНе мислим само на неке глобалне догађаје, већ и на неке пуно ситније ствари.
Пре 15-ак година сањао сам неке бројеве. Кад сам устао 5 бројева ми је остало памћењу. На лотоу сам одиграо тих 5 бројева плус 2 додатна насумично изабрана. Свих 5 бројева које сам сањао су извучени, а та 2 додатна нису али један је био веома близу. Тако да сам погодио петицу, а шестица ми је за мало измакла. Која сила, енергија или шта већ је послала мени у сан бројеве који ће бити извучени на лутрији и зашто? Није искључено да сам сањао свих 7 бројева (неки снови се само делимично запамте након буђења), али 5 ми је остало у памћењу и баш тих 5 је извучено као што рекох.
Моја мајка је од младости па до средњих година имала више снова у којима је видела смрти неких особа блиских или познатих њој мало пре него што су се десиле. И не само то, него у неким од тих снова сцене су биле буквално пресликане као што ће се десити мало касније на јави. Она и данас кад прича о тим сновима буде узнемирена као да се то десило недавно, а не пре пар деценија. Каже да јој је жао што није ступила у контакт са покојним Владетом Јеротићем док је био жив, да са њим поприча о тим својим сновима у којима је сањала смрти неких људи дан или пар дана пре него што су се догодиле. Занима је шта би јој Владета рекао у вези тога, она га је изузетно ценила.
Прошле седмице Велимир Абрамовић је у једној емисији рекао који бројеви ће бити извучени на лотоу у петак 20.10.2023. Погодио је 5 од 7 бројева. Па се питам одакле му је то дошло? Сигурно их није сањао као ја пре 15-ак година. Веља је рекао да ће извучени бити бројеви 7, 12, 18, 24, 32, 37 и 38, а извучени су 7, 13, 18, 32, 37, 38 и 39 (https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1843908/Izvuceni-loto-brojevi-petak-20-oktobar-2023.html). Погодио је 5 од 7 (мало ли је!), а за шести је био веома близу - рекао је 12, а извучен је број 13.
Од 23:26 до 23:39
Случајно сам у прошлу среду налетео на емисију са видеа на YouTube. У петак сам уплатио 2 комбинације за лото који иначе нисам играо годинама, једна од те 2 комбинације су били бројеви које је навео Веља у емисији са видеа. Добио сам 9350 динара, и опем ми је за длаку измакла шестица за коју је награда била око 16.500 евра.
Pogledajte prilog 1435856
rekao bih da ima.Viđenje budućih događaja (prekognicija) i predviđanja gorenavedenog tipa nemaju veze jedno s drugim.
kada se iskljuci Logika., Logos, Hristos onda svekakve demonske nauke dolaze covekukada iskljucite logicki deo mozga.. tada se pali duhovni deo mozga
a njegova sestra?Velja Abramović kaže da koristi 'Akašu' za predviđanje bliže budućnosti
Na igrama na sreću često dobijaju oni koji već imaju para, ne kaže se slučajno 'para na paru ide.' Znam lika koji je na greb-greb srećki prije 15-ak godina dobio oko 50.000 evra, taj lik je bogataš. Te pare nisu ništa posebno za njega, dok je za većinu ljudi u Srbiji to ogromna svota.Ako mislite na novac od igara na sreću , te su pare baksuzne .
A i ne igram , niti me to privlači .
para na paru, ali onda nepravda na bezboznost, ako smo dosledni toj logiciNa igrama na sreću često dobijaju oni koji već imaju para, ne kaže se slučajno 'para na paru ide.' Znam lika koji je na greb-greb srećki prije 15-ak godina dobio oko 50.000 evra, taj lik je bogataš. Te pare nisu ništa posebno za njega, dok je za većinu ljudi u Srbiji to ogromna svota.
Odakle ti sad to?para na paru, ali onda nepravda na bezboznost, ako smo dosledni toj logici
nego, zasto ti zagovaras da se sluzi MAMONU?
Mamon (hebr. ממון), prema Novom zavjetu izraz koji označava novac i materijalno bogatstvo ili entitet koji obećava bogatstvo. U demonologiji, Mamon je demon, ...
Mamon
molim lepo, i drugi put, tu sam da informisem
pa eto, ja sam odavno odustao da uzimam pare na prorokovanje, da se time bavim profesionalno, a znam dosta o tome, i poznajem ljude koji od toga zive, a ovo sa pogadjanjem lutrije je najociglednini, najbanalniji primerOdakle ti sad to?
Ja nemam sposobnost prekognicije, ali neki ljudi očito imaju. Pa me zanima odakle im to dolazi i kako to kontrolišu, tj. kako mogu oni sami koristiri te sposobnosti kad hoće. Tomislav Terzin smatra da je fenomen 'dežavi' koji se povremeno javlja kod većine ljudi nekakav eho sposobnosti propoštva kod ljudi. 'Dežavi' se javlja spontano kod većine ljudi par puta godišnje i to je blago neprijatno iskustvo, kao već viđena/proživljena neka scena ili situacija. Poznato je da ljudi koriste samo oko 10% mozga, veoma rjetki pojedinci koriste nešto veći procenat i to bugu genijalci poput Tesle ili Leonarda da Vinčija. Terzin smatra da bi ljudi između ostalog imali sposobnost proroštva kad bi koristili veći procenat mozga. Nikola Tesla je imao sposobnost prekognicije.pa eto, ja sam odavno odustao da uzimam pare na prorokovanje, da se time bavim profesionalno, a znam dosta o tome, i poznajem ljude koji od toga zive, a ovo sa pogadjanjem lutrije je najociglednini, najbanalniji primer
znaci, upucen sam od prorokovanja preko horoskopa, do gledanja u pasulj, geomantiju npr., prizivanja mrtvh itd, svasta, pa nemoj da mi verujes, samo pitam za cije babe zdravlja, ako nije za mamona
eto, dosta sam se otvorio, ako si za diskusiju, jer te cenim kao ucesnika foruma
pazi, moras da imas koncept koji u sebi sadrzi svrhu - dakle, zasto nam trebaju prorostva, a ne kako se do njih dolazi; imas u bibliji proroke, svete Bozije, ali, Hristos rece:Ja nemam sposobnost prekognicije, ali neki ljudi očito imaju. Pa me zanima odakle im to dolazi i kako to kontrolišu, tj. kako mogu oni sami koristiri te sposobnosti kad hoće. Tomislav Terzin smatra da je fenomen 'dežavi' koji se povremeno javlja kod većine ljudi nekakav eho sposobnosti propoštva kod ljudi. 'Dežavi' se javlja spontano kod većine ljudi par puta godišnje i to je blago neprijatno iskustvo, kao već viđena/proživljena neka scena ili situacija. Poznato je da ljudi koriste samo oko 10% mozga, veoma rjetki pojedinci koriste nešto veći procenat i to bugu genijalci poput Tesle ili Leonarda da Vinčija. Terzin smatra da bi ljudi između ostalog imali sposobnost proroštva kad bi koristili veći procenat mozga. Nikola Tesla je imao sposobnost prekognicije.
13 Jer su svi proroci i zakon proricali do Jovana
ne, on nije prorokovao da ce neko nekad u budcnosti otkriti naizmenicnu struju ili daljinsko upravljanje, vec je ostvario ta prorostva, samo sto ih niko nije zapisaoNikola Tesla je imao sposobnost prekognicije.
hristos je izmisljotina,kada se iskljuci Logika., Logos, Hristos onda svekakve demonske nauke dolaze coveku
jako zanimljiv - ti kazes, "fenomen", koji smo mnogi iskusili, pa i ja licno odavno...@bas kao
Imaš li ti mišljenje o fenomenu 'dežavi'?
ja ako iskljucim logiku, mrtav sam covek, bolje me ubij, a Hristos-LOGOS lepo rece:hristos je izmisljotina,
a kada se iskljuci logicki deo mozga onda - da, dolaze duhovi (pretpostavljam da su demoni po tebi oni zli).
ali takvi duhovi ce ti doci kakva je sama dusa - princip: "slicno slicno privlaci"
lepo to sto citiras bibliji (tek to je polu istina, odnosno prevara),ja ako iskljucim logiku, mrtav sam covek, bolje me ubij, a Hristos-LOGOS lepo rece:
nema ja nista protiv tvoje crkve. nego samo govorim da vam ne govore celu pricu,A LOGIKA JE MOJA CRKVA U KOJOJ SE MOLIM, ko je ne priznaje, nemamo sta da razgovaramo
mogao si i sa biljkama da se uporedis, zasto nisi?vecina zivotinja nema logiku vec zivi samo po instinktu - I NIJE MRTVO!
dolaze ti duhovi - tebi valjda, zasto kazes "DOLAZE TI" - MENI? i sta radite kad oni dodju? slicni ste, znaci druzite se,a kako se druzite?da, dolaze duhovi (pretpostavljam da su demoni po tebi oni zli).
ali takvi duhovi ce ti doci kakva je sama dusa - princip: "slicno slicno privlaci"
pa da eto i biljke nemaju logiku pa su opet zive a ne bi trebale po tebi!?mogao si i sa biljkama da se uporedis, zasto nisi?
i logika 50% i nelogika 50%da cujem sta tebe odredjuje ako mene logika?
da logicki, ali dok je tako neces moci komunicirati sa onim svetom (svetom duhova..)razumes kako ja razmisljam, logicki?> a ti? sa njima?
pa prenose mi neke poruke, to su uglavnom proste recenice od par reci.. imam snove avanturisticke..pitam ih nesto.. mada to slabo mogu da kontrolisem sta da pitam, uglavnom instinktivno. mogu da puno sanjam, secam se bolje snova.dolaze ti duhovi - tebi valjda, zasto kazes "DOLAZE TI" - MENI? i sta radite kad oni dodju? slicni ste, znaci druzite se,a kako se druzite?
u pricnipu kakva je tvoja dusa takve ce i duhove da prizove.slicni ste
logika je fizicki deo coveka a nelogika (iracionalno, nelogicno...) je duhovna komponenta.
to si ti tako odlucio poucen dijalektickim jedinstvom i borbom suprotnosti?i logika 50% i nelogika 50%
hoces da kazes da ne postoji instinkt?za mene je logika duhovna, a iracionalno odbacujem
i naravno da crkva vredjanjem i/ili ubistvima objasnjava jer ne zna drugacijeznaci, pola bacis u vodu, ili kao kada Hristos otera u krdo svinja u koje udjose demoni da skoce u more i podave se