Одакле неким људима способност да предвиде будуће догађаје?

Evo jednog spontanog predvidjanja - mali Jokic u dukserici Denvera, drzi reket u ruci! Kolika je verovatnoca da kupi bas tu duksericu i koliko je tada bilo slicnih u prodaji? Takodje reket razotkriva da ce u Denveru biti isto sto i Djokovic u tenisu...
1701802528829.png

Не мислим само на неке глобалне догађаје, већ и на неке пуно ситније ствари.

Пре 15-ак година сањао сам неке бројеве. Кад сам устао 5 бројева ми је остало памћењу. На лотоу сам одиграо тих 5 бројева плус 2 додатна насумично изабрана. Свих 5 бројева које сам сањао су извучени, а та 2 додатна нису али један је био веома близу. Тако да сам погодио петицу, а шестица ми је за мало измакла. Која сила, енергија или шта већ је послала мени у сан бројеве који ће бити извучени на лутрији и зашто? Није искључено да сам сањао свих 7 бројева (неки снови се само делимично запамте након буђења), али 5 ми је остало у памћењу и баш тих 5 је извучено као што рекох.

Моја мајка је од младости па до средњих година имала више снова у којима је видела смрти неких особа блиских или познатих њој мало пре него што су се десиле. И не само то, него у неким од тих снова сцене су биле буквално пресликане као што ће се десити мало касније на јави. Она и данас кад прича о тим сновима буде узнемирена као да се то десило недавно, а не пре пар деценија. Каже да јој је жао што није ступила у контакт са покојним Владетом Јеротићем док је био жив, да са њим поприча о тим својим сновима у којима је сањала смрти неких људи дан или пар дана пре него што су се догодиле. Занима је шта би јој Владета рекао у вези тога, она га је изузетно ценила.

Прошле седмице Велимир Абрамовић је у једној емисији рекао који бројеви ће бити извучени на лотоу у петак 20.10.2023. Погодио је 5 од 7 бројева. Па се питам одакле му је то дошло? Сигурно их није сањао као ја пре 15-ак година. Веља је рекао да ће извучени бити бројеви 7, 12, 18, 24, 32, 37 и 38, а извучени су 7, 13, 18, 32, 37, 38 и 39 (https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1843908/Izvuceni-loto-brojevi-petak-20-oktobar-2023.html). Погодио је 5 од 7 (мало ли је!), а за шести је био веома близу - рекао је 12, а извучен је број 13.

Од 23:26 до 23:39

Случајно сам у прошлу среду налетео на емисију са видеа на YouTube. У петак сам уплатио 2 комбинације за лото који иначе нисам играо годинама, једна од те 2 комбинације су били бројеви које је навео Веља у емисији са видеа. Добио сам 9350 динара, и опем ми је за длаку измакла шестица за коју је награда била око 16.500 евра. :lol:

Pogledajte prilog 1435856
Velja Abramović kaže da koristi 'Akašu' za predviđanje bliže budućnosti
https://sensa.story.hr/Duhovnost-i-...emirsko-racunalo-u-kojem-je-sve-zapisano.html

@Schrodinger @FDDD @Софија @prenosilac por @Black_star @4thman @ИПХ ЗИЛОТ @openbox @Truman @Peko2

Viđenje budućih događaja (prekognicija) i predviđanja gorenavedenog tipa nemaju veze jedno s drugim.
rekao bih da ima.
ako znate da komunicirate sa svojim duhom (dushom), onda ce vas ona upozoravati na dogadjaje koji ce se desiti u bliskoj buducnosti (aka prekognicija).
u principu se desava kada iskljucite logicki deo mozga.. tada se pali duhovni deo mozga

isto tako u snovima je ugasen logicki deo mozga pa,
najcesce u snovima mozete videti buduce dogadjaje koji su dalje u buducnosti,

takodje mozete videti duhove preminulih u snovima, mada je tim duhovima zabranjeno da komuniciraju sa nashim svetom - ne znam iz kog razloga?

Ako mislite na novac od igara na sreću , te su pare baksuzne .
A i ne igram , niti me to privlači .
Na igrama na sreću često dobijaju oni koji već imaju para, ne kaže se slučajno 'para na paru ide.' Znam lika koji je na greb-greb srećki prije 15-ak godina dobio oko 50.000 evra, taj lik je bogataš. Te pare nisu ništa posebno za njega, dok je za većinu ljudi u Srbiji to ogromna svota.

Poslednja izmena:
Na igrama na sreću često dobijaju oni koji već imaju para, ne kaže se slučajno 'para na paru ide.' Znam lika koji je na greb-greb srećki prije 15-ak godina dobio oko 50.000 evra, taj lik je bogataš. Te pare nisu ništa posebno za njega, dok je za većinu ljudi u Srbiji to ogromna svota.
para na paru, ali onda nepravda na bezboznost, ako smo dosledni toj logici

nego, zasto ti zagovaras da se sluzi MAMONU?
Mamon (hebr. ממון), prema Novom zavjetu izraz koji označava novac i materijalno bogatstvo ili entitet koji obećava bogatstvo. U demonologiji, Mamon je demon, ...

Mamon

molim lepo, i drugi put, tu sam da informisem

para na paru, ali onda nepravda na bezboznost, ako smo dosledni toj logici

nego, zasto ti zagovaras da se sluzi MAMONU?
Mamon (hebr. ממון), prema Novom zavjetu izraz koji označava novac i materijalno bogatstvo ili entitet koji obećava bogatstvo. U demonologiji, Mamon je demon, ...

Mamon

molim lepo, i drugi put, tu sam da informisem
Odakle ti sad to?

Odakle ti sad to?
pa eto, ja sam odavno odustao da uzimam pare na prorokovanje, da se time bavim profesionalno, a znam dosta o tome, i poznajem ljude koji od toga zive, a ovo sa pogadjanjem lutrije je najociglednini, najbanalniji primer

znaci, upucen sam od prorokovanja preko horoskopa, do gledanja u pasulj, geomantiju npr., prizivanja mrtvh itd, svasta, pa nemoj da mi verujes, samo pitam za cije babe zdravlja, ako nije za mamona

eto, dosta sam se otvorio, ako si za diskusiju, jer te cenim kao ucesnika foruma

pa eto, ja sam odavno odustao da uzimam pare na prorokovanje, da se time bavim profesionalno, a znam dosta o tome, i poznajem ljude koji od toga zive, a ovo sa pogadjanjem lutrije je najociglednini, najbanalniji primer

znaci, upucen sam od prorokovanja preko horoskopa, do gledanja u pasulj, geomantiju npr., prizivanja mrtvh itd, svasta, pa nemoj da mi verujes, samo pitam za cije babe zdravlja, ako nije za mamona

eto, dosta sam se otvorio, ako si za diskusiju, jer te cenim kao ucesnika foruma
Ja nemam sposobnost prekognicije, ali neki ljudi očito imaju. Pa me zanima odakle im to dolazi i kako to kontrolišu, tj. kako mogu oni sami koristiri te sposobnosti kad hoće. Tomislav Terzin smatra da je fenomen 'dežavi' koji se povremeno javlja kod većine ljudi nekakav eho sposobnosti propoštva kod ljudi. 'Dežavi' se javlja spontano kod većine ljudi par puta godišnje i to je blago neprijatno iskustvo, kao već viđena/proživljena neka scena ili situacija. Poznato je da ljudi koriste samo oko 10% mozga, veoma rjetki pojedinci koriste nešto veći procenat i to bugu genijalci poput Tesle ili Leonarda da Vinčija. Terzin smatra da bi ljudi između ostalog imali sposobnost proroštva kad bi koristili veći procenat mozga. Nikola Tesla je imao sposobnost prekognicije.

Ja nemam sposobnost prekognicije, ali neki ljudi očito imaju. Pa me zanima odakle im to dolazi i kako to kontrolišu, tj. kako mogu oni sami koristiri te sposobnosti kad hoće. Tomislav Terzin smatra da je fenomen 'dežavi' koji se povremeno javlja kod većine ljudi nekakav eho sposobnosti propoštva kod ljudi. 'Dežavi' se javlja spontano kod većine ljudi par puta godišnje i to je blago neprijatno iskustvo, kao već viđena/proživljena neka scena ili situacija. Poznato je da ljudi koriste samo oko 10% mozga, veoma rjetki pojedinci koriste nešto veći procenat i to bugu genijalci poput Tesle ili Leonarda da Vinčija. Terzin smatra da bi ljudi između ostalog imali sposobnost proroštva kad bi koristili veći procenat mozga. Nikola Tesla je imao sposobnost prekognicije.
pazi, moras da imas koncept koji u sebi sadrzi svrhu - dakle, zasto nam trebaju prorostva, a ne kako se do njih dolazi; imas u bibliji proroke, svete Bozije, ali, Hristos rece:
13 Jer su svi proroci i zakon proricali do Jovana

a to ti ja tumacim, da postoji vreme kada se prorokuje, a postoji drugo vreme kada se ti proroci nekadasnji ostvaruju - logika je jednostavna, sada nije vreme da se prorokuje, nego da se ostvaruje, realizuje sto je vec isprorokovano, moras da razumes sta ti pisem, jer sam kristalno jasan

ja znam da prorokujem, imam tu sposobnost, ali to necu da radim, jer sada nije vreme za prorokovanje, vec za ostvarivanje onoga sto je vec isprorokovano, od Jovana Krstitelja, kako rece Hristos - to je moj hriscanski koncept i nepobitna logika odlucena Hristom-Logosom, ali i za mamona i pogadjanje lutrije sam takodje bio jasan

10% iskoriscenosti? i to sam naucio, ali ostatak od 90% se koristi za nesto drugo,a ne za prorokovanje, to sam dokazao nekolicini, ne mogu na daljinu i tebi

Poslednja izmena:
Nikola Tesla je imao sposobnost prekognicije.
ne, on nije prorokovao da ce neko nekad u budcnosti otkriti naizmenicnu struju ili daljinsko upravljanje, vec je ostvario ta prorostva, samo sto ih niko nije zapisao

tesla je realizator budcnosti,a ne neko ko je tek najavljuje, pa da je neko drugi ostvaruje ko zna kada - naizmenicnu i daljinsko upravljanje, ON SAM JE TO REALIZOVAO

kada se iskljuci Logika., Logos, Hristos onda svekakve demonske nauke dolaze coveku
hristos je izmisljotina,
a kada se iskljuci logicki deo mozga onda - da, dolaze duhovi (pretpostavljam da su demoni po tebi oni zli).
ali takvi duhovi ce ti doci kakva je sama dusa - princip: "slicno slicno privlaci"

@bas kao
Imaš li ti mišljenje o fenomenu 'dežavi'?
jako zanimljiv - ti kazes, "fenomen", koji smo mnogi iskusili, pa i ja licno odavno...
recimo da sam ga racionalizovao, pa mi se vise ne desava, a racionalizacija je da tavorimo u mestu, ponavljamo se cak, a ne napredujemo duhovno, pa se onda javlja taj "fenomen", iskystvo vec prozivljenog

hristos je izmisljotina,
a kada se iskljuci logicki deo mozga onda - da, dolaze duhovi (pretpostavljam da su demoni po tebi oni zli).
ali takvi duhovi ce ti doci kakva je sama dusa - princip: "slicno slicno privlaci"
ja ako iskljucim logiku, mrtav sam covek, bolje me ubij, a Hristos-LOGOS lepo rece:

Neka mrtvi pokopaju mrtve

e, to si ti, ako mene pitas
A LOGIKA JE MOJA CRKVA U KOJOJ SE MOLIM, ko je ne priznaje, nemamo sta da razgovaramo

Poslednja izmena:
ja ako iskljucim logiku, mrtav sam covek, bolje me ubij, a Hristos-LOGOS lepo rece:
lepo to sto citiras bibliji (tek to je polu istina, odnosno prevara),
vidi koliko si zatupljen popovima i religijom umesto da imas samo cistu veru.
evo vidi,
ti rece da je covek mrtav ako iskljuci logiku?
pa nije - vidis kako te varaju popovi!
vecina zivotinja nema logiku vec zivi samo po instinktu - I NIJE MRTVO!

a taj "isus" ti je to rekao da bi mu bio rob, sto i vladari radi izmedjuostalog da ti nisi ni svestan
A LOGIKA JE MOJA CRKVA U KOJOJ SE MOLIM, ko je ne priznaje, nemamo sta da razgovaramo
nema ja nista protiv tvoje crkve. nego samo govorim da vam ne govore celu pricu,
govore vam samo deo price, tek toliko da vas drze u robovskom polozaju!
(zapitaj se samo zasto crkva ne placa porez a ti moras??)

vecina zivotinja nema logiku vec zivi samo po instinktu - I NIJE MRTVO!
mogao si i sa biljkama da se uporedis, zasto nisi?
ja sam se izjasnio sta mene odredjuje kao coveka
onda sam tui ostavio link ujedno i citat, ali ti ne vidis da ne mozes da budes bukvalista, jer kako mrtav moze da sahranjuje drugog mrtvog? znaci neces ni da razmisljas, nego sam ja rob, kako kazes?
moras prvoi da arzmisljas, pa tek onda da pricamo o logici, a mozes da mi pariras, da cujem sta tebe odredjuje ako mene logika?
da, dolaze duhovi (pretpostavljam da su demoni po tebi oni zli).
dolaze ti duhovi - tebi valjda, zasto kazes "DOLAZE TI" - MENI? i sta radite kad oni dodju? slicni ste, znaci druzite se,a kako se druzite?
razumes kako ja razmisljam, logicki?> a ti? sa njima?

mogao si i sa biljkama da se uporedis, zasto nisi?
pa da eto i biljke nemaju logiku pa su opet zive a ne bi trebale po tebi!?
da cujem sta tebe odredjuje ako mene logika?
i logika 50% i nelogika 50%
logika je fizicki deo coveka a nelogika (iracionalno, nelogicno...) je duhovna komponenta.
da bi covek bio potpun, mora da ima oba. i da neguje, postuje i voli kako telo tako duh svoj.

danas se covekom vlada tako sto mu eliminisu duhovno, drze ga zarobljenim u logici (u nizu uzrocno posledicnih dogadjaja...)
to su nevidljivi okovi danasnjih robova.
razumes kako ja razmisljam, logicki?> a ti? sa njima?
da logicki, ali dok je tako neces moci komunicirati sa onim svetom (svetom duhova..)
dolaze ti duhovi - tebi valjda, zasto kazes "DOLAZE TI" - MENI? i sta radite kad oni dodju? slicni ste, znaci druzite se,a kako se druzite?
pa prenose mi neke poruke, to su uglavnom proste recenice od par reci.. imam snove avanturisticke..pitam ih nesto.. mada to slabo mogu da kontrolisem sta da pitam, uglavnom instinktivno. mogu da puno sanjam, secam se bolje snova.

u stvarnom zivotu osecam duh drugih ljudi jel dobar ili zao.. dovoljno je da mu se priblizim odma znam kakav je. predmete kada pipnem mogu da osetim kakav je covek bio pored predmeta (dobar ili los).
e sad to bi crkva (pravoslavna, katolicka) odma okarakterisala kao "to su demoni, oni ce ti lose doneti, nemoj to.. i tako", necu da kazem imao sam i losa iskustva ali to je manje od 0.1%, dakle moje iskustvo sa duhovnim svetom je 99.9% pozitivno i bez losih posledica.

u pricnipu kakva je tvoja dusa takve ce i duhove da prizove.

e sad problem je vec u samom jedenju mesa.. tu se dusa prlja dosta, pa mozda odna i dolaze losi duhovi. (licno ne jedem meso vec godinama i primetio sam znatno poboljsanje duhovnih sposobnosti...).. opet, mislim da to crkva zna ali nece da kaze podanicima - drzi ih na kratkom lancu

logika je fizicki deo coveka a nelogika (iracionalno, nelogicno...) je duhovna komponenta.
i logika 50% i nelogika 50%
to si ti tako odlucio poucen dijalektickim jedinstvom i borbom suprotnosti?
ja se ne slazem i sta cemo sad?
za mene je logika duhovna, a iracionalno odbacujem
znaci, pola bacis u vodu, ili kao kada Hristos otera u krdo svinja u koje udjose demoni da skoce u more i podave se

za mene je logika duhovna, a iracionalno odbacujem
hoces da kazes da ne postoji instinkt?
znaci, pola bacis u vodu, ili kao kada Hristos otera u krdo svinja u koje udjose demoni da skoce u more i podave se
i naravno da crkva vredjanjem i/ili ubistvima objasnjava jer ne zna drugacije

Back