Odakle medijima dozvola za proganjanje ?

LokiBale

Primećen član
Poruka
895
Ko je poslanik ?
Čovek koji javno iznosi svoja mišljenja o društvenom životu.
Odakle mu pravo da to radi ?
Kritična masa naroda ga je izglasala.

Ko je novinar ?
Čovek koji javno iznosi svoja mišljenja o društvenom životu.
Da li ga je neko izglasao da u ime naroda komentariše ?
Nije.
Pa odakle mu to pravo ?
Školovan je za to.
Čega je dokaz ta škola ?
Ona dokazuje da je on položio određen broj ispita, odnosno odgovorio na dve trećine pitanja, postavljenih na ispitima.
Da li je diploma te škole dokaz da je on normalan ?
Ne !
Da li je diploma te škole dokaz da je dobronameran ?
Ne !
Da li je diploma te škole dokaz da je patriota ?
Ne !

Pa kako ..?

ebiga, i policajac ima samo školu i nije narod glasao za njega ..
I sudija isto tako ..
I lekar ..
A takođe drže naše živote u rukama !

Zaključujem:

Postojeći zakoni o tome ko šta može i ko šta sme su prevaziđeni, uveliko !!!

Mediji kojioperisu u Srebiji nisu srpski mediji. Bas ni jedan. Rade tacno ono sto im se kaze i guraju u pravcu koji im se naredi.
Primera radi, u mnogim drzavama zapadne evrope je zabranjeno favorizovanje losih vesti i sirenje defetizma u narodu... Te iste drzave , koje to zabranjuju zakonom u svojim zemljama, u nasoj upravo to forsiraju.

Znam rode... al opet, ako vec pisu, nek napisu i po nesto dobro. Mi treba da se cuvamo tog prokletig plana da se obnovi jgoslavija u nekoj formi... ( al da Srbija bude kolonija hrvatske i Slovenija) za sta su vec formkirani jaki lobiji i u Sloveniji i u hrvatskoj. A ovima i onako nista ne mozemo...

Znam rode... al opet, ako vec pisu, nek napisu i po nesto dobro. Mi treba da se cuvamo tog prokletig plana da se obnovi jgoslavija u nekoj formi... ( al da Srbija bude kolonija hrvatske i Slovenija) za sta su vec formkirani jaki lobiji i u Sloveniji i u hrvatskoj. A ovima i onako nista ne mozemo...

To je možda već i pola gotova stvar jer naša stoka bezrepa plećomozgovita jedva čeka da se vrati titoslovenska Dembeloslavija.

Poneku reč o tome možeš da čuješ samo na forumima i blogovima, al neki bi i to zabranjivali.
Pojačala treba da budu poželjna stvar, a mozak filter .

Jel tako, kad malo bolje razmisliš, LokiBale ?

To je možda već i pola gotova stvar jer naša stoka bezrepa plećomozgovita jedva čeka da se vrati titoslovenska Dembeloslavija.

Poneku reč o tome možeš da čuješ samo na forumima i blogovima, al neki bi i to zabranjivali.
Pojačala treba da budu poželjna stvar, a mozak filter .

Jel tako, kad malo bolje razmisliš, LokiBale ?

Dabogme... taj plan ima jednu manu, a na njoj i leze nase nade... Njihov idiotizam.

Па то...спазиш неку страну новинарку,наместиш јој неког паметног и згодног момка као водича,и она ће написати све нај нај о Србији.поготово ако је нека бакута.

Maada vrerujem da se ova engleskinja lepo u Srbiji provela, te da pise iskreno što misli, u tom tvom planu zaista ne vidim ništaa loše
Mislim da< je i to veoma delotvorno.. Mada moram da ti kazem da lično poznajem nekokliko stranca koji su došli da zive u Srbiju, sa zapada i da su oni oduševljeni.

Neću da se opustim !
Teranje čoveka da se oseti kao progonjena zver je nehumano.

A ako je taj čovek i državni funkcioner, onda je to sabotaža !
Taj funkcioner treba da svu svoju snagu da u rukovođenje i odlučivanje, a ne u borbu sa medijima.

Svakako da treba da oseća na sebi kritičke poglede i medija.
Svakako da ga treba i tužiti ako se imaju dokazi ili osnovana sumnja.

Ali praviti hajku nije samo nehumano već je i sabotaža rada države !
A dobro funkcionisanje iste itekako se i mene tiče.

Back