Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
covek vredan, radan, govori pet jezika...struchnjak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овакво идолпоклонство ни ја не могу да сварим!:shock:Кад будеш имао неки аргумент,идемо даље...mladidemokrata:Ceda ne prosipa novac.
Trosi ga sa stilom,i to je ogromna razlika.
Plus je to njegov licni novac.
mladidemokrata:Ma ono setio sam se coveka na prvu loptu.
Ali znas bitno je da je to preko sasvim normalno biti bogat.
Covece ovde se svi hvale kako nemaju nista.
Pa e..bote ko se normalan time ponosi i jos to istice kao vrlinu.
I zamisli to treba da mu bude preporuka za funkciju.
Svaka cast Cedi brate kad kupi cugu za par somica.
Znaci covek je ful sposoban, taj ce da nas nauci biznisu i da napravi
od Srbije normalnu zemlju.
mladidemokrata:Ceda je ekstra uspesan covek.
Mrze ga samo nesposobni i zavidni.
Samo je ovde to sramota uspeti i biti bogat.
Sta je trebalo da uradi? da ode u Gucu i da baca lovu trubacima?
Covek ima stila.
mladidemokrata:Ceda je uspesan politicar.
Pre toga je bio uspesan student,organizator demonstracija,lider otpora.
Malo li je?
mladidemokrata:Ceda je uspesan politicar.
Pre toga je bio uspesan student,organizator demonstracija,lider otpora.
Malo li je?
Eraserhead:1) Uspešan političar jer je bio Zoranova desna ruka i preživeo je udare koje ni jedan drugi političar ne bi preživeo.
2)Fakultet je završio u roku
3)Ne preporučuje ga, ali ga sve što sada radi prepoučuje... Budući premijer
4)Nije bio lider otpora, ali je tada već bio lider DSa i šef izbornog štaba DOSa
Eraserhead:1) To samo pokazuje da imaš pogrešan sistem vrednosti, a verovatno si i bio poražen na nekom nivou pa si se nadurio. Čedomir je odlično radio svoj posao.
2) Valjda na drugoj. Upisao je 96. a završio 99.(otprilike)
3)To što je bolji od Koštunice, tadića i svih ostalih po političkim idejama i energiji koju nosi
4)Mislio sam jedan od lidera DSa i DOSa(greška)
Eraserhead:1) Isti onaj ko je tebe proglasio kompetentnim. 2003. nije bilo miloševića
2) "U 23. upisuje Akademiju dramskih umetnosti i završava je za četiri godine (1998)."
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2000/03/13/srpski/p00031207.shtm
3)Čeda nije savršen političar ali je najbolji koga imamo.
Eraserhead:1) Ok, ali si 2003. potpao pod uticaj ovih što objavljuju Legijine govore i knjige. Oni su do 2003. pljuvali zorana a od 2003. Čedu.
2)javi mi
3) Političari su tu da budu stručni u oblasti politike i da definišu političku platformu i viziju. Zoran nije bio veliki političar zato što je bio dobar u znanju iz Filozofije nego zato što je imao dobru političku platformu. Isto važi i za Čedomira, dobre ideje i politička platforma. Stručni ljudi će biti tu, oko njega da rade konkretne poslove, kao u vreme Đinđića. Sada imamo loše političare i mediokritete iz vrha stranaka na mestima ministara. To je sramota.
Eraserhead:1) Pa kada kažeš da si se zbog nejga izčlanio za mene to može jedino biti znak da si potpao pod uticaj Kuriraca jer je Čeda radio dobar posao u DSu i išao glavom tamo gde drugi nisu smeli nogom. To je Zoran cenio.
2)Finito
3) Daleko je Čeda od Zorana i delom si u pravu. Međutim Zoran je zračio optimizmom u jednom trenutku kada je bilo elemenata za optimizam. Čeda ne može da zrači optimizmom kada razloga za to nema. Ja se nadam da će se to vremenom promeniti i da će i Čeda biti u tom pogledu sličniji Zoranu. Porediti Zorana sa Čedom je nefer po obojicu. Po Zorana zato što ga ne treba porediti ni sa kim, a po Čedu zato što ga onda poredimo sa najvećim. On nije ni do kolena Zoranu i pitanje je da li će ikada biti, ali zbog svoje energije, ideje i retorike je bolji od Koštunice, Tadića, Nikolića itd. a sa njima se on danas meri, a ne sa Zoranom.