ODA LJUBAVI

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lava lampa, sa ću je kupim.

Beg od crvenog, beg od ljubavi.
I mirišljave sveće, vrela kupka i neka žestina.

Neee.ja .ne volim te sveće i te fore.. bez suvišnih detalja, opuštenost koja gori.

lava lampa, lava kolač, lava u nama.Lava je pravi simbol, lagano teče i preliva sve pred sobom.:p

Poslednja izmena:
Neee.ja .ne volim te sveće i te fore.. bez suvišnih detalja, opuštenost koja gori.

lava lampa, lava kolač, lava u nama.Lava je pravi simbol, lagano teče i preliva sve pred sobom.:p

Numem ja da se igram. :P

Lava lampa, zadovoljna tupost, budan san, svetla uspavanost koja teče.

Poslednja izmena:
svi sem http://www.refdag.nl/polopoly_fs/de_rothschild_1_20187!image/3818737048.jpg :lol:

e daa a shto bi iko ozbiljno iznosio sve to0 i skuplja0 publiku
rano odvojen od sese?
imaginarna terapija? ?

pa i onaj koji "neozbiljno" nesto pise skuplja publiku, mada ne verujem da iko deli ljude ovde na ozbiljne i neozbiljne, vise su druge stvari u pitanju
uostalom tebe su neciji postovi prilicno dirnuli i tebi se to sve pretvorilo u realnost
ti nisi neozbiljna
sve je vise stvar nekakvog stila, i oni koji su zajedljivi nekad su jako ozbiljni, i ozbiljni umeju da budu duhoviti i da ujedaju

pa evo tiki je simpatija a ponekad me plasi ali ona je zensko. a od muskih, pa ne znam, sta ce mi to. a nekad vas bas i ne volim
sta da vas hvalim pa da pokvarim.
mada ima tu jos osoba. mislim da sam se pokvarila u odnosu na proslost al sta ces, mora da se gura i dalje. nemojte ko ja. nikad nemojte sebi to dozvoliti
u nekom trenutku sam se raspala prosto tako se osecam, sto se tice tog forumasenja. u kom, bilo je vise trenutaka ne znam koji je glavni
mozda preterujem, a i s tim kukanjem : ) mada, sta je moglo drugacije... mozda da se vise mislilo a manje zezalo, nekako sam vise baba sada. a valjda nisam se ni zezala nego sam baba, a opet necu uzivo da uradim nesto da nisam baba, pa sta kukam. pala sam u neke situacije odakle ne mogu nazad prosto

Poslednja izmena:
pa i glupo da se nesto kajem. mada mi je bilo lakse kao. mislim da mi je to prvi put da kao vidim da nema nazad realno. ali nisam isterala do kraja uplasila sam se. sta sad : ) pa nista, sad je nesto izmedju

- - - - - - - - - -

cemu ova poruka
ima dobre i lose poruke. nekako kao da sam obelezena osecam se a ne znam ni vise kako, ali nisam nepravedno. sta onda treba da radim dalje

Numem ja da se igram. :P

Lava lampa, zadovoljna tupost, budan san, svetla uspavanost koja teče.

Umeš. Dočaraš situaciju i emocije koje osećaš u takvim okolnostima i jednostavno ih izneseš.
ne opterećuješ se time kako to izgleda drugima, ako se opterećuješ onda počinješ da kalkulišeš a onda nema autentičnih reči i sve postane predstava.
Šta je iza kulisa neka bude na pozornici, to su uvek najbolje predstave, prikaz samog života. :p

Poslednja izmena:
Umeš. Dočaraš situaciju i emocije koje osećaš u takvim okolnostima i jednostavno ih izneseš.
ne opterećuješ se time kako to izgleda drugima, ako se opterećuješ onda počinješ da kalkulišeš a onda nema autentičnih reči i sve postane predstava.
Šta je iza kulisa neka bude na pozornici, to su uvek najbolje predstave, prikaz samog života. :p

naci tvoj pojam romantike je zapravo detaljna psihoanaliza u formi saslusanja. au jeeeeeeeeee au jeeeeeeeeeeee au ****** ****** jebesse mmjebobbbite lol

Back