ODA LJUBAVI

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shojo

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.775
Većina nas je imala neku forumsku simpatiju na krsti koju je prepoznala kao neko simpatično stvorenjce koje prija njegovoj duši dok upija sve te reči što se nižu pred našim očima.
I ako lik tog stvorenja milog, prvobitno a možda nikad i nismo videli, bili su dovoljni stavovi,emocije koje su isijavale iza slova pa i neke negativne osobine koje smo primećivali da nam baš oni budu tako posebni u moru drugih ljudi.

Moj simpa stvor je bio jedno izuzetno mudro biće ali ne u onom uštogljenom smislu.
Iz njegovih postova izbijale su iskrice i raznobojni balončići. :D

Sve je bilo živo i lepršavo, nekako lebdeće i stvaralo je divan kontrast sa slojevitošću njegovih poruka.
Osećala sam se čitajući ga kao da gledam neki divni kaleidoskop koji iz sekunde u sekundu stvara sve zanimljivije i lepše oblike bez mogućnosti da mi dosadi.
Bio je izuzetan i pored svih onih mana koje su se pomaljale iznenada kad se nadrnda,
a tada je postajao oštar kao najoštriji nihonto. :)

Tema nije o tome šta je bilo sa njima i nama, niti ko su oni nikom i avatarom i to ne želimo da znamo niti ću i ja to izneti.
Jednostavno bih volela da ih opišite onako kako ste ih videli na osnovu njihovih reči.
Šta vas je privuklo baš ka njima i zašto su baš oni bili izuzetni za vas?
Možete staviti neku pesmu ili sličicu, neki stih koji vas asocira na njih.

Svako dobro. :heart:
:rotf:
Dragost topla. :)

Poslednja izmena:
Rijec je mocna , mocnija od slike , a kad se poklope rijec i slika onda je realno da forumaski zivot predje u realnost .
Meni forumaska simpatija ( a to vec polako prelazi u ljubav ) sutra dolazi u goste vozom i u to ime ...

Била је изузетна као што си и сама рекла јер се толико издвајала из гомиле. Посматрајући теме на којима је она писала и остале кориснике, она је била једна једина јабука на дрвету, црвене боје, у односу на остале, зелене. Свака њена реч, свака њена поштапалица, које ми иначе сметају, је деловала тако симпатично и слатко.. Много пута сам је покушавао замислити, у односу на њено писаније овде, на њене слатке речи и још слађе описе одређених ситуација.. Била је неко са киме бих могао ћаскати по целе дане, причати отворено о свему, смејати се и туговати, или понекада само " ћутати " .. Да, и овако виртуелно.. А ко разуме, схватиће.. :lol: Била је то колико год некима звучало глупо и нестварно мала слатка љубав која се успела изродити овде. :zaljubljena:
И која ми је на многе моменте пружала осећај пловења по бескрајном океану љубави, смирења и маште. :aha:

Forumash No.1

Nije takav kako sam ga u pocetku zamisljala.
Naucio me je da izgled moze da prevari, a da tezak zivot gradi divan karakter :)

Pokazao mi je kako lepo i snazno iskreno drugarstvo moze da bude, :zaljubljena:
Iako je mozda malo povrsno... iskrena dobronamernost je neprocenjiva i tako retka :aha:

Nedostaje mi kada ga duze nema ^^

Forumash No 2.

Njega nisam podnosila na pocetku. Kada mi posalje pp,izbrisem i pre nego procitam :lol:
Sprijateljili smo se kada je podelio deo svog zivotnog iskustva sa mnom .... neverovatnu pricu :eek: ,
i tada sam mogla bolje da ga razumem....

Zelim mu svu srecu ovoga sveta... i prizeljkujem HAPPY END !!!! :vatromet:

Forumash No 3.

Od njega uchim.
Slican mi je.
On je taj koji ima iskustva, koji je izgradio nas odnos, i koji me vodi ;)
Dao mi je kljuceve za brave i odgovorio na moja dugogodisnja pitanja ~~~~~
Ovo prijateljstvo ce imati uticaj na moj zivot jos puno godina.

Dakle, posto se sve dogadja u sferi virtuelnog, sto ne znachi i beznacajnog :mrgreen: ,
prigodna kompozicija - Liebestraum (San o ljubavi) Franz Liszt :)
U izvodjenju Khatia-e Buniatishvili

Poslednja izmena:
Forumash No.1

Nije takav kako sam ga u pocetku zamisljala.
Naucio me je da izgled moze da prevari, a da tezak zivot gradi divan karakter :)

Pokazao mi je kako lepo i snazno iskreno drugarstvo moze da bude, :zaljubljena:
Iako je mozda malo povrsno... iskrena dobronamernost je neprocenjiva i tako retka :aha:

Nedostaje mi kada ga duze nema ^^

Forumash No 2.

Njega nisam podnosila na pocetku. Kada mi posalje pp,izbrisem i pre nego procitam :lol:
Sprijateljili smo se kada je podelio deo svog zivotnog iskustva sa mnom .... neverovatnu pricu :eek: ,
i tada sam mogla bolje da ga razumem....

Zelim mu svu srecu ovoga sveta... i prizeljkujem HAPPY END !!!! :vatromet:

Forumash No 3.

Od njega uchim.
Slican mi je.
On je taj koji ima iskustva, koji je izgradio nas odnos, i koji me vodi ;)
Dao mi je kljuceve za brave i odgovorio na moja dugogodisnja pitanja ~~~~~
Ovo prijateljstvo ce imati uticaj na moj zivot jos puno godina.

Dakle, posto se sve dogadja u sferi virtuelnog, sto ne znachi i beznacajnog :mrgreen: ,
prigodna kompozicija - Liebestraum (San o ljubavi) Franz Liszt :)
U izvodjenju Khatia-e Buniatishvili
:)
Nikako ne znači da ako je u virtuelnoj sferi da nema značaj.
Nekad može da ima toliki da te promeni potpuno, da probudi nešto što nisi znao da imaš ili da ti otkrije za čim zapravo čezneš a do tad nisi mogao da uobličiš jasno.

Back