Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Deca su precenjena. Svaka budala može da se razmnožava. Nego ljudi kad propadnu u svemu ostalom krenu da se hvale decom, kao da su ne znam šta uradili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze koliko idiota
"Vrhunski uspeh": ima dete!Deca su precenjena. Svaka budala može da se razmnožava. Nego ljudi kad propadnu u svemu ostalom krenu da se hvale decom, kao da su ne znam šta uradili.
Nisi valjda čitala sve što su pisali?
"Vrhunski uspeh": ima dete!
Imam ali rađanje dece ne smatram bilo kakvim posebnim uspehom.Zar ti nemas dete?
Imam ali rađanje dece ne smatram bilo kakvim posebnim uspehom.
Imam ali rađanje dece ne smatram bilo kakvim posebnim uspehom.
Šta bi mi rekla daje sliku o tebi.Radjanje ili imanje dece? Velika razlika
A ti kad budes imao vaginu i radjao onda ces imati pravo na misljenje da li je radjanje uspeh ili nije, jasno?!![]()
Šta bi mi rekla daje sliku o tebi.
Ako ti se više dopada, umesto "rađanje" zamisli da sam napisao "stvaranje".
Kada budeš shvatila da "rađanje" nije "porođaj" i da u "rađanju" učestvuju dve osobe biće ti mnogo jasnije.
Nisi pogrešila. Ribareva deca su već odrasla i idu svojim putem - ni na koji način ne zavise od Ribara.Rece ribar ... Koji zivi sam i ne podize dete ... Jesam negde pogresila?
Nisi pogrešila. Ribareva deca su već odrasla i idu svojim putem - ni na koji način ne zavise od Ribara.
Šta misliš ko ih je podigao dok su postale samostalne osobe koje ne zavise od drugih?
Inače, Ribareva deca su htela da on živi sa njima u istom dvorištu ali je Ribar to odbio. Živi sam jer ne želi ni na koji način da bude deci na putu.
Nije baš uobičajeno da neko ko je rođen 1943. kao ja, ima malu decu. Šta ti misliš?
Tvoje je pravo da misliš što god hoćeš.Mislim da treba osobu koja je rodjena 1943. I koja je zivela najmanje 20+ godina sa svojom decom i odigla ih od pelena do odraslog coveka, da bude sramota posle gore navedenih izjava...