Od toga da još NE ŽELIŠ DECU, gore je da ih ne želiš nikada, a ovo ti se desi kada to

Kakva deca, danas ne mizes uzeti kredit 1000 eura jer nisi siguran da ces vratiti, a deca su danas skupa za odrzavanje, jer sve moraju imati kako su oni odozgo rekli

- - - - - - - - - -

Imam ali rađanje dece ne smatram bilo kakvim posebnim uspehom.

Pa jeste, samo ubacis kitu i posle dete ispadne, nesto kao juke box

Radjanje ili imanje dece? Velika razlika

A ti kad budes imao vaginu i radjao onda ces imati pravo na misljenje da li je radjanje uspeh ili nije, jasno?! :lol:
Šta bi mi rekla daje sliku o tebi.

Ako ti se više dopada, umesto "rađanje" zamisli da sam napisao "stvaranje".

Kada budeš shvatila da "rađanje" nije "porođaj" i da u "rađanju" učestvuju dve osobe biće ti mnogo jasnije.

Poslednja izmena od moderatora:
Rece ribar ... Koji zivi sam i ne podize dete ... Jesam negde pogresila?
Nisi pogrešila. Ribareva deca su već odrasla i idu svojim putem - ni na koji način ne zavise od Ribara.

Šta misliš ko ih je podigao dok su postale samostalne osobe koje ne zavise od drugih?

Inače, Ribareva deca su htela da on živi sa njima u istom dvorištu ali je Ribar to odbio. Živi sam jer ne želi ni na koji način da bude deci na putu.

Nije baš uobičajeno da neko ko je rođen 1943. kao ja, ima malu decu. Šta ti misliš?

Poslednja izmena:
Nisi pogrešila. Ribareva deca su već odrasla i idu svojim putem - ni na koji način ne zavise od Ribara.

Šta misliš ko ih je podigao dok su postale samostalne osobe koje ne zavise od drugih?

Inače, Ribareva deca su htela da on živi sa njima u istom dvorištu ali je Ribar to odbio. Živi sam jer ne želi ni na koji način da bude deci na putu.

Nije baš uobičajeno da neko ko je rođen 1943. kao ja, ima malu decu. Šta ti misliš?

Mislim da treba osobu koja je rodjena 1943. I koja je zivela najmanje 20+ godina sa svojom decom i odigla ih od pelena do odraslog coveka, da bude sramota posle gore navedenih izjava...

Mislim da treba osobu koja je rodjena 1943. I koja je zivela najmanje 20+ godina sa svojom decom i odigla ih od pelena do odraslog coveka, da bude sramota posle gore navedenih izjava...
Tvoje je pravo da misliš što god hoćeš.

Možda bih se pridružio tvom razmišljanju kada bi obrazložila zašto.

Ovako, i dalje ne mislim da ono što sam ja radio, ili ti, ili ko treći, ne mora biti obaveza za svakoga. Čak i ako smo u većini ne znači da smo pametniji od ostalih.

Znači samo da smo u većini i ništa više!

Back