Od sutra uvođenju u vojnu evidenciju mladića od 18 godina

Bojim se da necemo imati koga, opet ce krenuti masovno izvlacenje, vecito studiranje, menjanje adresa, "prigovor savesti" i slicno. Zato je neophodno ukinuti civilno sluzenje vojnog roka. Po meni je to najobicnija budalastnina.

slažem se...:ok: ima jos jedan razlog za izbjegavanje..ono u vjeri sam koja ne dozvoljava da uzmem oruzje u ruke..bem ti vjeru..z:)

Страшно.
Мсм, зар је могуће и поред јасног опредељења родитеља за западне цивилизацијске вриједности типа дроза, педеризам, вакцина и сл.
да разни клерофашистићки елементи евидентирају децу, подривају систем који никад неће ништа бранити, јер му сем поводца Вел'ког Браце ниш и не треба?

Уводе у евиденцију а не обучавају их ... где је ту логика? Наравно није да мислим да има него питам онако....

Ako si normalna osoba, beskorisno je ici u vojsku. Ako si debil, onda postoji mogucnost da nesto pozitivno naucis tamo.

Vojska je dobra jer se nadjes u situaciji gde MORAS da se snalazis. Nema vise kucnog rezima zivljenja, zajebancije, sopstvenih pravila... postajes deo sistema, koji se mora postovati. Znas i sam, nema necu, moze samo ne mogu, osim ako si bolestan, pa cak i tada ne moze, ako provale da si simulant. Mene je naucilo disciplini, jer sam pre vojske bio teska lenstina i ziveo sam kao teski WHITE TRASH!:D Vojska je od mene "napravila coveka" sto se kaze.

Jedino sto je bitno je da je Sloba umro i da nece biti vise u prilici da protraci zivote ove omladine poklanjajuci teritorije pod srpskom kontrolom na zelenom stolu.

Sloba je mrtav.

- - - - - - - - - -

E sad to sto biste vi zeleli da streljate svu ovu decu jer Krajine vise nema a oni je nisu odbranili, to je vas psihicki problem.

Sloba je mrtav.

Јесте.
Но највећи син је жив а ти сигурно добро знадеш његов ријечи,
ЖИВИМО КО ДА ЋЕ СТО ГОДИНА БИТИ МИР, СПРИЈЕМАЈМО СЕ КО ДА ЋЕ СУТРА БИТИ РАТ.

Vojska je dobra jer se mnogi po prvi put nadju u situaciji gde MORAJU da se snalaze. Nema vise kucnog rezima zivljenja, zajebancije, sopstvenih pravila... postajes deo sistema, koji se mora postovati. Znas i sam, nema necu, moze samo ne mogu ako si bolestan, pa cak i tada ne moze, ako provale da si simulant. Mene je naucilo disciplini, jer sam pre vojske bio teska lenstina i ziveo sam kao teski WHITE TRASH!:D

Ja sam i pre i posle vojske bio i ostao teska lenstina, a u vojsci sam bio medju najvrednijima, radio sam kao potpuni debil sve i svasta. Ponovo, vojska veze sa vezom nema, ako si normalan.

Back